תשלחו את המילה ים + מזל טוב ל3090

1mayush

New member
../images/Emo125.gifתשלחו את המילה ים + מזל טוב ל3090../images/Emo65.gif

היום יום הולדת לים המקסימה
מזל טוב לך עד 120
בריאות, אושר, עושר, אהבה
, כושר ועוד ועוד.. שיהיה לך הצלחה בכל דבר שתרצי ! שכל משאלותייך יתגשמו
ושתמשיכי להיות ילדה חייכנית
וזהו..אני לא טובה בברכות, אוהבת

ים פרנסיס שגב היקרה../images/Emo99.gif

אני טיפשה כי לא שמתי לב לשעון
רציתי לפתוח לך שרשור.. להיות הראשונה
כדי להיות הראשונה להגיד לך.. כמה אני אוהבת אותך
כמה את בן אדם טוב,צנוע, מוכשר
ילדה חכמה ויפה |טפוטפו| ותזהרי להכחיש!! כ"כ הזדהתי עם מה שמוטי אמר עליך בתכנית.. הוא צודק בכל מילה.. את מיוחדת
ואני אוהבת אותך המון
אז אחותי הקטנה |והרשמית|..
המון המון המון מזל טוב
אושר
ועושר|כסף והרבה הרבה הרבה הרבה בריאות
שתאהבי ותהיי נאהבת
תהני בכל שנייה מהיומולדת ..גם אם את שונאת אותה...
שיהיה לך בהצלחה בכל אשר, תפני אני סומכת עליך!! אוהבת אותל המון המון המון
אתי
נשיקות
חיבוקים
וים של ממתקים

פפ עשיתי טעויות.. תסלחי לי../images/Emo3.gif

אני אנצל את זה להגיד שאני שמחה להיות חלק מהמשפחה הזאת
חומר מקומי- כי כולנו פרנסיס.. וגם עזרן

לאתי כל דבר שהוא לא פרנסיס היקרה../images/Emo25.gif

המון המון תודה
גם על הברכה וגם על זה שאת תמיד כאן בשבילי ותמיד יודעת להגיד את המילה הנכונה
. אני שמחה מאוד שהצלחתי לגרום לך להתמכר לכל הדבר הזה שנקרא "חומר מקומי", ואולי זה דווקא לא בגללי, ובכל זאת אני שמחה שהתמכרת
!! תודה על כל המילים שכתבת, מכל הלב!!!

ברשותכם... :)

יםים היקרה, אני יודע שהיית מוותרת על היום הזה שנקרא "יום הולדת" בקלות, אבל אנחנו, האנשים שאוהבים אותך, לא מוותרים עליו כ"כ מהר. סוף סוף יש לנו הזדמנות להוכיח לך כמה את חשובה לנו! בשנתיים האחרונות (פלוס-מינוס, תקני אותי...) יצא לי להכיר את אחת הדמויות הצעירות אבל המרשימות ביותר שהכרתי. אופי מקסים, חוכמה, רצון, יצירתיות, אכפתיות ועוד תכונות רבות וטובות שלכולן מכנה משותף ושמו ים סיטון. המון תודה על מה שאת עושה עבורי, עבור התוכנית ובכלל, עבור האנשים שמסביבך. מזל טוב, שמחה, אושר, אהבה, הצלחה, יצירה, מוזיקה טובה והכי חשוב.... בריאות! אולי לכבוד יום ההולדת ייצאו עוד איזה 40 שירים עם המילה "ים" :) עד אז... יום הולדת שמח! אוהב, מוטי פרנסיס.

ברשותך... :)

(מתקנת
שנה וחצי פחות כמה ימים!) אז האמת שלא סתם אני זוכרת מתיבפעם הראשונה דיברתי איתך... הצלחת לשנות אותי וללמד אותי כ"כ הרבה דברים בזמן כ"כ קצר, ובאמת שהפכת להיות חלק ממה שאני מורכבת וממי שאני. אין מילים בעולם, ובאמת שכל היום חיפשתי, שיצלחו להסביר כמה אני מעריכה אותך, בשיא הכנות והכי עמוק מהלב. זה לא מובן לי מאליו כל מה שאתה עושה בשבילי וכמה שאכפת לך, או לפחות ככה זה נראה, ממני, ואני לא אוכל בחיים להסביר לך כמה אני מודה לך על זה, ולאלוהים שיצא לי להכיר אותך, גם עם בעיקר דרך צג של מחשב
. תודה רבה עלכל המילים שכתבת, שאתה יודע שאני לא ממש מסכימה איתן, אבל בכל זאת הצלחת לרגש אותי, שוב חח..
ים.

razM19

New member
יםים../images/Emo24.gif

האמת שאת כל הברכות שיש לי לברך כבר בירכתי אותך אבל עדיין אני רוצה לחזק את דבריהם של קודמיי בשרשור, ולהגיד לך שאת אחד האנשים היותר מדהימים שאני מכיר! באמת את עושה כאן עבודה מדהימה בתור מנהלת הפורום (וזה לא הפורום היחיד שאת מנהלת) ובכלל.. את בנאדם כל כך מקסים ונחמד שממש כיף לדבר איתו על כל נושא שבעולם.
אני מקווה שאת נהנית מהיומולדת שלך עד עכשיו
(ושימשיך להיות לך אחלה של יום ובכלל- אחלה של שנה
) אני מאחל לך שתמיד תהיי שמחה ומאושרת ומעל הכל אני מאחל לך בריאות
עד 120 שנים. שתצליחי בכל המבחנים והבגרויות הקרובים (ואני בטוח שתצליחי.. כי את
!!) ואני מקווה שנתראה בקרוב מאוד, כי אני מתגעגע
ואם לא אמרתי עד עכשיו אז:
מ-ז-ל ט-ו-ב
אוהב המוןןןןןןן
רז.

רזרז../images/Emo24.gif

כששלחת לי את הSMS בלילה, עם הברכה שלך, אח"כ, היה לי קצת קשה להרדם.. וזה בגלל שלא הפסקתי לחשוב מה הייתי עושה בלעדיך
אתה תמיד פה בשבילי, פשוט תמיד, תמיד יודע לכוון אותי למקום הנכון ולהגיד את המילה הנכונה- או לחילופין לכתוב את האייקון הנכון
. אין בעולם יותר כייף מאשר לשבת שעות מול המחשב ולהקרע מצחוק מאיך ששוב ניצחת אותי בשולי המוקשים
, ומכמה שאני עמה
, או להראות לך את האייקונים החדשים שהורדתי... אתה לא מבין, וגם לא אצליח להסביר, כמה הדברים הקטנים האלו יכולים לעשות אותי מאושרת:) וכמה הם גם עושים אותי לאחת כזאת!!

מאיהההה../images/Emo25.gif

אני לא מכירה אותך הרבה זמן, אבל מהמעט שיצא לי להכיר את משהו מיוחד
ואני שמחה שיצא לי להכיר אותך!
הרבה מאוד מאוד תודה על הברכה
את מקסימה
והצלחת להדביק לי חיוך על הבוקר שנכנסתי לראות מה מצב העניינים בפורום. שוב, תודההההההה

אלירן259

New member
יםיםםםםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif

אתמול יום הולדת, אתמול יום הולדת, אתמול יום הולדת לי-ם-י-ם
. איזה איחור אופנתי
זוכרת את "אלירן מהקורס רדיו"? המעצבן הזה שתמיד היה מציק בקומונה
(הפכתם לפורום?
איך זה קרה?) אני חייב להצטרף לקודמיי ולהודות שפגשתי את אחד האנשים המדהימים שפגשתי בחיי
עם לב מזהב
ונשמה משוקולד (יאמי
).
|
|
אני מאחל לך עד מאה ועשרים!
שתצליחי בכל אשר תפני שתתחתני עם מוטי כבר
עוד הרבה שנים של אושר, הצלחה, חברים
אבל בעיקר! שפע של בריאות
אוהב הרבהההה
אלירן

A t z a

New member
באיחור מחריד../images/Emo80.gif

ימוז אהובה
אני מצטערת בטירוף על האיחור המזעזע הזה, ואני יודעת שהעומס בלימודים הוא לא תירוץ.... אני מקווה שהיה לך יומולדת מעולה עם המון כיף ושמחה
אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך ועוד המון איחולים טובים!! שתדעי לך שמזמן לא פגשתי מישהי כלכך משקיענית ורצינית, ואני מאוד מעריכה את כל מה שאת עושה בפורום הזה...סחטיין, באמת!
אוהבת אותך מלאאאאאא ומזל טוב!!!!

למעלה