פורום חומר מקומי
New member
../images/Emo220.gifרוצים לזכות בסינגלים חתומים ב../images/Emo77.gif../images/Emo35.gif
בגלל שנרדמתם
ובגלל שכבר תכף אתחיל לכתוב הספד לפורום
חשבנו שאולי פרסים שווים יעוררו אתכם
ממש כאן למטה, מפורסמות 20 שאלות הקשורות במשפחות מוסיקאליות במוזיקה הישראלית, בכלל, וגם כמה על "חומר מקומי" בפרט
. בין הפותרים נכונה תוגרל חבילת סינגלים חדשים וחתומים(
) של האמנים שאנחנו מקדמים ב"חומר מקומי", הכוללים בין היתר את הסינגלים של: כפיר אפשטיין, קרן פלס, מיה בוסקילה, להקת המרפסות ועוד ועוד...
מתנת "חומר מקומי" מגזין המוזיקה של רדיו ירושלים 101FM
. אז...מה צריך לעשות?
ענו על 20 השאלות שכתובת כאן למטה, ושלחו אותם במסר לכינוי הזה בלבד
תשובות שיכתבו על גבי הפורום ימחקו
לאחר שסיימתם לענות על כל השאלות ושלחתם אותם עליכם לשרשר לשרשור הזה את האייקון "
". השאלות הן קלות וידידותיות ואני בטוחה שאם אתם במקרה לא יודעים חיפוש פשוט באינטרנט יעזור לכם מאוד
. אז יאללה מתחילים?
השאלות:
1. שמה של ביתו של מיקי גבריאלוב שגם הוציאה השנה אלבום בכורה: 2. איזה שיר שלום חנוך עונה גם על השם של הבת שלו? 3. ציינו שלושה זמרים שהם בני משפחת בנאי: 4. איזה שיר של גלי עטרי היא חידשה יחד עם אחיינה- מומי לוי? 5. מה הקשר המשפחתי בין האחים תמיר ואוהד חיטמן לעוזי חיטמן ז"ל? 6. אני אח של מנחת חדשות הבוקר לשעבר לצד גידי גוב והבן של שלמה, מי אני? 7. השמות הפרטים של בנותיו של צביקה פיק הם: 8. מה הקשר המשפחתי בין הזמרים גלעד שגב וטל שגב? 9. האחים עמרי ושלי גליקמן הם חברי להקת: 10. כך נקרא סינגל הבכורה של התאומים, בוגרי כוכב נולד 1, שי וגיא אבזירוב: 11. היא אישתו לשעבר של חמי רודנר, ו(!) בת דודה של מוטי פרנסיס שלנו: 12. אתי לוי היא האחות התאומה של איזו זמרת? 13. את איזה חברת תקליטים תבעו ריטה ורמי קלינשטיין, כשעוד היו בעל ואישה? 14. מה הקשר המשפחתי בין תום פטרובר לאורית שחף- סולני להקת "היהודים"? 15. כתבתי את כל שירי אלבום "הכבש השישה עשר" ועוד עשרות להיטים נוספים. של איזה זמר אני אבא? 16. זמרת שהיא גם אישתו של המפיק המוזיקאלי אורי זך: 17. איזה שיר ביצעו יחד כפיר אפשטיין ובת זוגתו לחיים, כינרת לימוני, באלבום הבכורה של כפיר? 18. כך נקרא האלבום,שיצא ממש בחודש האחרון, של הזוג מיטל וניב כהן (שאם מישהו במקרה לגמרי לא יודע הם הרכב KNOB): 19. הזמר מוצי אביב הוא אבא של הזמרת: 20. הזמרת (בין היתר) שבתמונה היא אישתו של איזה זמר?(
) 21. איזה זמרת רוצה שיונתן שפירא יהיה אבא של הילדים שלה? 22. כך נקראת אישתו של ארכדי דוכין, שהיא גם זמרת מתחילה בפני עצמה: 23. מה הקשר המשפחתי בין לאה ושלמי שבת? 24. איזה שיר כתב גלעד שגב לזכר אחיו שנפל בצבא? 25. המייספיס הזה, של הזמר המתחיל והמוכשר http://www.myspace.com/ypspace שייך לאחיינו של?.... שימו
אם יש שאלה שנתקלתם בה אתם מתבקשים לכתוב, ואני אחזיר לכם מסר עם רמז
שיהיה לכולם בהצלחה
בגלל שנרדמתם