About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo124.gifAbout That Song../images/Emo125.gif../images/Emo124.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Friday Night
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? --- סורי שלא הוספתי ת'קליפ, פשוט הכניסה ליוטוב תוקעת לי ת'מחשב... אבל אתן מכירות כבר ת'קליפ.. משהו דבילי ומצחיק כזה XDD

sweet shir

New member
<:

מה דעתך על השיר? חביב ביותר, אבל קצת מאוס חח מהי השורה האהובה עלייך? No need to fear what you can’t avoid Don’t let them in don’t let them out I gave you something you could scream about למה בחרת אותה? כי זה ממש יפה לדעתי :) שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: No no no nothings wrong with dreaming מה דעתך על שם השיר? אין דיעה..?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Lose It מה דעתך על הקליפ של השיר? חולללללללללה עליו
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שלא יצנזרוXDDDDD האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא חח בערך. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: אנערףXD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי חח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: כיתה ט' וUCAP. ציון לשיר 1-10? 8.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כנ"ל על הצנזור../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

שכחתי להוסיף גם^^"

McGirl For Life

New member
מיקי...

שלחת לי פיק אחד שלך "בדרכים" וקראתי אותו והוא מדהים
אבל משום מה הוא נעצר בפרק 16.....
זה כאילו הסוף או שיש המשך!? כי זה לא נראה כמו הסוף....... ותחברי למססןןןןן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח תודה../images/Emo3.gif ולא זה לא הסוף

אני חייבת להמשיך אותו... כאילו מי יקרא אותו אני לא יודעת חוץ מכמה אנשים בודדים אז אין לי ממש מוטיבציה להמשיך.. המשכתי כבר חלק..

McGirl For Life

New member
שלחי לי תחלק שהמשכת../images/Emo99.gif

אני רוצה אותו!!!!!!!! הפיק הזה ממש ממש מעולה הוא לגמריי שונה משאר הפיקים שלך תמשיכי אותו...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה D:

מה דעתך על השיר? חמודי וקופצני במיוחד.
מהי השורה האהובה עלייך? Don’t let them in don’t let them out
למה בחרת אותה? אהבתי איך שדני אומר אותה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: No no no nothings wrong with dreamin' Go, go, go,go dream it all away One love, one life That’s enough to get you through the night Tomorrows gonna be a greater day
מה דעתך על שם השיר? אממ בהתחשב בעובדה שהוא לא נזכר פעם אחת במהלך השיר חח זה נחמד.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? I Think I'm Gonna Lose It
מה דעתך על הקליפ של השיר? קורע מצחוק! אני ממש אוהבת אותו. קליפ כיפי לצפייה והוא ממש מקפליי במיטבם. כאילו אני מאמינה שככה באמת יכול להיראות יום שישי בחייהם.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? אולי להוריד את הקטעים של הסרט ולגרום למק' לעשות יותר מופרעים חחח
האם השיר דיכאוני? דפנטלי נוט.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? מאוד.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא, אולי, קצת. חחח
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שאני ואחותי (מלאני) ניסינו לעשות לזה קליפ משל עצמנו XDDDD
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: את הסרט "לילה מטורף במוזיאון".
ציון לשיר 1-10? 9.

sweet shir

New member
אשכרה להוריד את הקטעים של הסרטXD

שכחתי לגמרי מהסרט חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וההקשר.

Little Sapir

New member
עונה גם

מה דעתך על השיר? חמוד מאוד. מהי השורה האהובה עלייך? We could be together (Im not looking for a fight) Change the world forever (just wanna make it through the night) Make it all together (they're really giving me the... Eye-ey-eye-ey-eye-ey-eye למה בחרת אותה? זו לא שורה אבל זה קטע יפה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Tomorrows gonna be a brighter day מה דעתך על שם השיר? הממ נחמד? אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? lose it מה דעתך על הקליפ של השיר? אוהבת אותו מאוד! אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? להוריד את הקטעים מהסרט ואולי להאיט אותו קצת חח כדי שאני לא אפספס קטעים... האם השיר דיכאוני? לא. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? יאפ. שם השיר מתאים לתוכן שלו? הממ לא ממש... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
לפחות זה מתאים לשם השיר. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שבאמצע מתכונת שלחו לי הודעה והצליל של ההודעה שלי היה Think Im gonna lose it, lose it, lose it וכולם הסתכלו עליי כאילו WTF? זה פשוט לא נגמר... השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אהמ כלום. ציון לשיר 1-10? 9

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? אחד השירים האהובים עליי :>>
מהי השורה האהובה עלייך? (We could be together) I am not looking for a fight (Change the world forever) Just want to make it through the night (Make it all together) They’re really giving me the eye e-i-e-i-e- וגם No no no nothings wrong with dreamin' Go, go, go,go dream it all away One love, one life That’s enough to get you through the night Tomorrows gonna be a greater day
למה בחרת אותה? לא יודעת D: כי אני אוהבת איך שהם שרים את זה :>
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Go, go, go,go dream it all away One love, one life
מה דעתך על שם השיר? די מתאים לשיר
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אממ.. לא יודעת הייתי משאירה אותו ככה הכי מתאים
מה דעתך על הקליפ של השיר? קורע
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? את החלקים של הסרט ברור חח
האם השיר דיכאוני? ממש לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? אממ כן גם משמח גם קופצני וגם כיפי D:
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: ניראה לי שאלה
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ.. לא כ"כ מצחיק חח אבל בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הוא קצת עצבן אותי ועכשיו אני אוהבת אותו מאוד :>
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני חושבת עליו אני נזכרת בקליפ ובשטויות שהם עושים שם
ציון לשיר 1-10? 10

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלענות?..טוב נו..

מה דעתך על השיר?
אחד ההבוים עליי, לא נמאס
מהי השורה האהובה עלייך?
Sleeping through the day cause I work all night Get out the way things are coming a-live ו-No need to fear what you can’t avoid Don’t let them in don’t let them out I gave you something you could scream about ו-No no no nothings wrong with dreaming Go, go, go, you're dreaming all away One love, one life That’s enough to get you through the night Tomorrows gotta be a brighter day ויש עוד מלא..
למה בחרת אותה?
1+2 כי אני אוהבת איך ששרים את זה ו3 בגלל המשמעות והאמירה |סיניזקןוחכם|
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
NOTHINGS WRONG WITH DREAMING
מה דעתך על שם השיר?
נחמד, לא ממש קשור, בטח זה בגלל הסרט.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
I THINK IM GONNA LOSE IT
מה דעתך על הקליפ של השיר?
מצחיק ולא נמאס אף פעם
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מה הוא היה?
פחות בן סטילר ויותר דני
האם השיר דכאוני?
לא..
האם השיר שמח, קופצני, כיפי?(הרגע קלטתי שאני זוכרת את השאלות בעל פה, שזה די מטריד..)
כן, נראלי..
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
לא ממש.אולי הם מנסים לתאר ליל שישי XDD אז כן אבל לא. הממ.
+
(=דברים שגורמים לי לאבד את זה
) וגם
= התחתים המצונזרים(
)שלהם.
דבר מצחיק\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגם ברקע:
בטוח שקרה משהו, אני פשוט לא זוכרת.
השיר מזכיר לי\\\מה עובר לי בראש:
הקליפ. וגם שלמה ארצי. כי זה כמו השירים שלו- מלא משפטים טובים שכשמחברים אותם לא יוצא משהו ממש הגיוני כזה..
ציון לשיר מ1-10:
10000000

למעלה