Through The Mirror
פרק 20

Little McMickey

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo202.gifThrough The Mirror../images/Emo41.gifפרק 20../images/Emo140.gif

חיכיתי ליום הזההה XDD זה נראה כאילו עבר כל כך הרבה זמן מאז יום שלישי ואוו תקציר: ג'ק המנהל של הבנות פגש את להקת הבנים סוף סוף ודיבר עם דני על היחסים שלו עם מיקי והפחיד אותו קצת. לאחר מכן הם המשיכו בחזרה ונסעו הביתה, דני נסע יחד עם מיקי לביתה. בבית הבנות התווכחו על עניינים שוליים ומיקי ודני חלקו רגע מקסים ביחד. השורות האחרונות:דני רצה להדביק עם מיקי את הכוכב: "ברור שמותר לך, זה בגללך" מיקי חייכה ופתחה מגירה שבה היו מדבקות כוכבים שקנתה. "בגללי?" דני התרומם קצת. "חיפשתי אהבה, וכשאתה הגעת, הרגשתי ניצוץ, כימיה ברורה... והשגתי את זה, רציתי את זה" מיקי חייכה ונשקה לו. היא נעמדה להדביק את הכוכב. "אפשר?" דני נעמד גם הוא, הסתכל עליה. לקח את ידו ושם על ידה, הם הדביקו את הכוכב ביחד. הוא היה היפה מכולם, כך היא בחרה. הפרקים האחרונים: here פרק 20 לאחר שהדביקו את הכוכב שלהם, היפה מכולם, לזוג היפה מכולם הם נשכבו לישון. השעה הייתה חצות וחצי ונשמעו דפיקות בדלת. "שיט! תעצרי את זה" אמרה מאי לאלכס, הן ראו טלוויזיה, סרט יותר נכון. "עצרתי!" אמרה לה אלכס. "מה הם רוצים" מאי הסתכלה בעינית של הדלת וראתה את דאגי והארי. "שלום שלום" אמר דאגי כשמאי פתחה את הדלת. "מה אתם עושים פה, מאוחר קצת לביקור בית, לא?" מאי אמרה והחזיקה את הדלת בזמן שהם נכנסו. "לא, אף פעם לא מאוחר" דאגי צחק. "צחוקים" מאי מלמלה. "מה אתן רואות? מתאים לי סרט עכשיו" הארי התיישב על הספה שעליה נשכבה לפני כן מאי. "אתה אוהב אימה? מתח?" שאלה אלכס. "אני יכול להסתדר" אמר הארי. "אני לא" דאגי הוסיף. "זה הסרט ההוא על החייזרים 'סיינס', תסדרו?" אלכס שאלה. "בטח, תביאו את הפופקורן!" הארי צעק. "היי! תנמיך את קולך" אלכס אמרה בקול של מורה בבית ספר. "אשלי,מיקי ודני ישנים". "דני פה?" דאגי שאל. "באמת תהיתי לאן הוא נעלם". "אתה כזה הזוי" מאי צחקה והלכה להכין את הפופקורן. הם התיישבו כולם מול מסך הטלוויזיה הגדול שהיה להן, מרותקים לסרט שהתחיל כחצי שעה לפני שהארי ודאגי באו. "אני מאמינה בהם" אמרה אלכס. "בחייזרים?" שאל הארי. "אהא, תמיד רציתי לראות אחד" אלכס סיפרה. "הנה לך" הארי הצביע על דאגי. "משאלתך התגשמה". "ידעתי שהוא בא מכוכב אחר" אלכס ומאי צחקו. "מה מצחיק?" דאגי אמר בפה מלא בפופקורן, הוא היה שקוע בסרט. "כלום" הארי צחק. "יואו!" מאי צעקה. "אמא!! אל תכנס!". "למה הם תמיד חייבים לחפש אותם!" דאגי אמר בקול רם. "אני הייתי מתה אם הייתי צריכה להיכנס לשדה הזה" אלכס אמרה. "ראיתם! רגל!" דאגי דחף את עצמו לאחור. "דאג, אחי... זה לא אמיתי" הארי אמר לו. "זה יכול לקרות אבל!" דאגי אמר. "שמעתם?" אלכס אמרה לפתע. "מה? מה?" דאגי נבהל. "הם באים! החייזרים!". "ראיתי צל!" מאי אמרה. "גם אני שמעתי!". "תעצרי את הסרט!" דאגי אמר. "דווקא על הרגל..." מאי אמרה. "קום כבר" הארי אמר לדאגי. "המחבת זזה" מאי אמרה בשקט. משהו גדול ושעיר נראה ליד הכיור. "עכברוש!!!!" אלכס צעקה. היא ומאי נבהלו והחלו לצעוק בטירוף. "תהרגו אותו!" מאי צעקה. "יש 2!!!" דאגי צעק. "הצילו!". "דאגי!" מאי דחפה אותו. "הארי!" דאגי קפץ לידיו של הארי. "דאגי, מה אתה עושה?" הארי אמר במבט מבולבל. "מה הולך פה?!" מיקי ודני התעוררו משנתם. "מי... מיקי! לידך!" מאי צעקה לה. מיקי ראתה את העכברוש לידה והחלה לפחד. "הוא ניסה לנגוס בי! זבל קטן!!!" מיקי התעצבנה. "מאיפה אתם באים". מיקי לקחה מחבת, אחד הגדולים שהיו להן וניסתה להכות את העכברושים. "בוא הנה! זבל! דני שם!" היא ודני נהיו צוות. "מה הולך פה?" אשלי קמה גם היא. "עכברוש!!!". "תודה שאמרת לנו, לא שמנו לב" מאי אמרה לה. "תורידו... תורידו!!!!" עכברוש אחד היה על רגלה והיא קפאה במקום. "אל תזוזי" מיקי התקרבה "בן אלף!" היא הכתה בו. "אאוץ'!" אשלי צעקה. "אני בטוחה שזה כאב לו יותר מלך" אלכס צחקה. "שם! תכשיר!" אלכס הלכה להביא. הם ריססו עליהם ואלה החלו לגסוס. "אני לא מאמין..." הארי אמר. "הבאתם לנו מזל רע" מאי אמרה אל דאגי והארי. "קישטה!" אלכס צחקה. "בצחוק חמודים, אבל מאוחר, כדאי שתלכו" אמרה מאי. "אבל הסרט..." דאגי רצה להמשיך לראות. "אממ... אני מניחה שזה בסדר, אבל אתם הולכים ברגע שזה נגמר" אלכס אמרה. "נו פרובלמו!" דאגי אמר והתיישב על הספה. "נחזור לישון..." אמרה מיקי ברגע שסיימה לאסוף את העכברושים. "אמיצה שכמותך" דני קרץ למיקי. "הו אשלי!" הארי עצר אותה לפני שנכנסה לחדרה. "מה עם הפן הזה עכשיו?". "אני יהרו...." "פעם אחרת!" קטע אותה הארי וגם הוא התיישב על הספה. בהמשך הסרט, כולם כבר היו עייפים ומפוחדים... הם נרדמו על הספה, כולם. ---- יש עוד

גרבע

New member
../images/Emo105.gif הו סיינס XDD

גם אני נבהלתי בקטע של הרגל Oס וגם בקטע שחותכים לו את היד XD עוד פרק ?[: ""דאגי!" מאי דחפה אותו. "הארי!" דאגי קפץ לידיו של הארי." LOL XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo202.gifפרק 21../images/Emo202.gif

פרק 21 בבוקר, מי שהתעורר היה הארי ומיקי, הם התיישבו במטבח ושתו קפה. "טעים?" שאלה מיקי את הארי. "אהא, את יכולה לעבוד בסטארבאקס" הארי צחק. "אני לא חושבת שאני צריכה" היא צחקה גם. "אני חושב שהגיע זמן להעיר אותם, כבר 9... יש חזרות" הארי אמר והלך לכיוון דאגי. "אני אתקשר אל טום" מיקי אמרה. "דאגי... מאי... אלכס!" הארי העיר את שלושתם. "מה השעה..?" מאי שאלה. "6, קדימה לקום" הארי אמר להם. אלכס גם היא קמה. "דאגי! דאגי!" הארי נענע אותו. "השיניים! המיני וואן! הצילו!" דאגי התרומם במהירות ונתקע בראשו של הארי. "הארי!" דאגי צעק. "זה ישאיר סימן..." הארי מלמל. "זה מה שקורה כשאתה לא מקשיב לי!". "פעם הבאה תעשה את זה בצורה יותר מתורבתת" דאגי אמר לו. "איתך? נהה" הארי קם והלך לשירותים. "חזרות, אה?" אמרה אלכס. "כן, אני אלך להעיר את דני" מיקי אמרה ונכנסה אל חדרה. היא נכנסה לחדר בשקט, על קצות האצבעות ונשכבה לידו. "דני... דני..." היא אמרה קול חלש, כאילו רוח אמרה את שמו. "עדיין עייף" דני מלמל והסתובב לצד השני של המיטה. "צריך לקום ישנוני" מיקי שמה עליו יד ונענע אותו. "למה... למה" דני אמר בעצב. "בואי פשוט נישאר במיטה, רק שנינו". "עשינו את זה בוגאס" מיקי צחקה. "נו קום". "אוח! בסדר" דני קם בבת אחת. "יופי, אני נכנסת להתקלח... וכשאני יוצאת אני רוצה לראות אותך מוכן" היא אמרה לו. "אפשר גם להתקלח... איתך?" דני ניסה את מזלו. "לא נראה לי" מיקי טפחה על חזהו כמה פעמים והלכה. לאחר שכולם התכוננו, לדאגי ירדה רמת הפחד וכולם שתו את הקפה של הבוקר שלהם, הם יצאו לדרך. "קדימה אנשים! אין לנו את כל היום" ג'ק צעק על אנשי התפאורה. "וחצי ממנו כבר בוזבז" הוא מלמל. "היי ג'ק" אמרה מיקי. "שום היי! לעבודה" ג'ק השיב. "אוקיי להירגע, ג'ק חבוב... שכחת לקחת כדור היום?" אלכס צחקה. "הכדור היחיד שאני אקח בבוא היום הוא כדור אל ראשי! כשתוציאו אותי מדעת. אני בלחץ!" ג'ק צעק. "הבנו את זה" הארי עבר על ידו ואמר. "אל תתגרה בו הארי, אל תתגרה" עברה על ידו אשלי וסיננה. כל היום הם עבדו על עמדות ועל השירה של הדואט יחדיו, שזה היה השיר האחרון שהם יבצעו. ברגע אחד של תשישות מיקי כמעט התמוטטה והיא גם בקושי אכלה כל הימים האלה. "מיקי!" אלכס רצה אליה ותפסה אותה. "הכל בסדר?" דני שאל והזיז שיערות ממצחה המזיע, זיעה קרה. "הוא שם" מיקי מלמלה. "מי?" שאלה אלכס. "ליד המושבים... לא, לא שוב. לא!" מיקי צעקה. "מיקי! אין שם אף אחד" אלכס אמרה. באותו רגע, באמת לא היה שם אף אחד. "הו מיקי" דני אמר. "קחי" הוא הביא לה מים. "היא בטח הוזה" מאי אמרה. "לא, הוא היה שם..." מיקי אמרה. הם הושיבו אותה על ספה שהייתה מאחוריי הקלעים. "אני לא יודעת אם נוכל להמשיך ככה, ג'ק" אמרה אליו אשלי. "יותר מדיי לחץ!". "אני יודע, אני יודע... זה קשה, אבל אתן חייבות. אנשים רבים מחכים לזה, סומכים עליכן" ג'ק אמרה להם. "לא כשמשהו כזה קורה" דני טען. "קחו הפסקה... תחזרו מחר" ג'ק אמר והם אספו את דבריהם. "את תהיי בסדר" דני אחז במיקי. "דני, אני יכולה לגנוב את מיקי לשנייה?" אלכס נעמדה על ידם. "בטח" דני אמר ומיקי הלכה עם אלכס לשבת. "תשבי" אלכס אמרה אל מיקי. "מה זה היה מקודם?". "אמרתי לך, ראיתי אותו... אני פוחדת" מיקי אמרה אל אלכס. "את בטוחה? את בטוחה שזה היה הוא?!" אלכס רצתה להיות בטוחה. "זה היה אבא שלי!! אני לא עובדת עליך" מיקי הבטיחה לה. "כדאי לך שלא" אלכס אחזה בידה. "כל עוד כולנו איתך, שום דבר לא יפגע בך. את יודעת את זה". "כן... בכל מקרה ההופעה בעוד שבוע, אני לא צריכה לחשוב על זה עכשיו..." מיקי אמרה וקמה. "קדימה, בואי נלך" אלכס ענתה. כולם הלכו הביתה כדי לנוח לקראת כל החזרות שיהיו להם. דני,מיקי,מאי וטום נפגשו כדי להלחין את הדואט שלהם ואחר כך לעשות עליו חזרות. "ג'ק?" מיקי התקשרה אליו. "יש לנו את זה". בין כל החזרות דני ומיקי לא דיברו יחדיו, הם היו כל כך עסוקים.. בעצם הבנות והבנים לא דיברו כל.. כל אחד עשה חזרות על השירים שלו והנה, אחרי חזרות מרובות על כל השירים שלהם, לחוד וביחד ההופעה יוצאת לדרך. *באיצטדיון וומבלי* "מיקי! המסקרה שלי, איפה היא?!" אשלי שאלה בחיפזון. "מה את שואלת אותי?! אני לא שמה מסקרה!" מיקי צעקה לה בחדר ההלבשה. "את כן, מצטערת לומר לך" נכנסה המאפרת. "מאפרת? לא היה לנו פעם שעברה" מאי אמרה. "החלטתי לפנק אתכן" נכנס דוד של אלכס. "דוד סאם!" אלכס רצה אליו. "לקסי!" הוא חיבק אותה חזק. "ואוו תודה" אשלי אמרה לו וניגשה לחבקו. "אין בעד מה, פשוט שתהיה לכן הופעה מצויינת ותעשו אותי גאה" סאם חייך. "אתה יכול לסמוך עלינו" מיקי אמרה לו. "ועלינו" מקפליי נכנסו לחדר. סאם פגש אותם והתעדכן בכל מה שקרה. "חבר'ה, עוד 10" נכנס ג'ק להודיע עוד כמה זמן נשאר להעלות להופיע. *לאחר 10 דקות* "זה הזמן" דני החזיק את ידה של מיקי. "go get 'em tiger" מיקי טפחה על שכמו של דני ומקפליי יצאו להופיע עם מיטב השירים שלהם מהאלבום שעתיד לצאת בעוד כשלושה שבועות. "ועכשיו... השיר האחרון שנבצע.. לפני שהלהקה שכולכם מתים לראות- That Girl" טום הכריז. כאשר הבנים סיימו הם נכנסו אל מאחוריי הקלעים והבנות יצאו לדרכם. "זה היה מדהים!" דאגי צעק. "אמרתי לך" מאי חייכה אליו. "קדימה!" מיקי צעקה והיא והבנות יצאו אל הבמה. "שלום וומבלי!!!" אלכס צעקה לקהל. "איך כולם מרגישים היום?" מיקי שאלה וחייכה, הקהל רק צרח. "איך היו מקפליי?" שאלה אשלי, הקהל ענה ביחד שהם היו טובים. "נתחיל בשיר מהאלבום החדש שלנו שבזכותכם הוא היה מקום ראשון במשך 3 שבועות! תודה!! אז הנה השיר- Flames " מיקי הציגה את השיר הראשון שהבנות ישירו. "and it's all because of you, try to see me Never let me down, but why did you kiss me Cause I'm wrecked and fragile Im done and out... you… you gotta break out" הם שרו את אחד השירים האחרונים שלהם- Broken ^^ "עכשיו ניקח הפסקה קצרצרה וכשנחזור בין השירים יהיו- Say it, Got Me, It's Fine ו.. השיר שנבחר כאהוב על ידי האומה הבריטית- Seat back and watch" מיקי הכריזה והן לקחו הפסקה. "זה היה כיף!" מאי צחקה. "אתן נהדרות" דני אמר להן. "עוד יום של עבודה" אלכס צחקה. "בנות.. שתו קצת מים, תתנגבו... אתן חוזרות לבמה" ג'ק אמר להן. לאחר שהבנות שרו את השירים האחרונים שלהן, הם עלו על הבמה יחד עם מקפליי לשיר הדואט האחרון. "ועכשיו, בשיתוף פעולה של Pink Widow ו-McFly, הנה שיר הדואט שלנו "Hold Back Your Tears". זה היה שיר בלדה.. שקט.. אך כמובן שהגיטרות כיכבו בו. זה היה שיר שהדהים את כל הקהל. " if you come again you will see what kind of a man I am, you'll understand That everything I do, it's all, it's all just because of you. When you look into my eyes you can see that it's true, yes, my love for you" דני שר את שתי השורות האחרונות וברגע ששר אותן.. הסתכל על מיקי במבט אוהב. וכשהגיע תור הבנות לשיר... מיקי הסתכלה רק עליו... בשורה מסוימת וחייכה. הקהל מריע בחוזקה לסיום השיר שהסתיים בנשיקה קטנה וחצופה בין מיקי לדני. "תודה! אנחנו אוהבים אתכם!!" דני צעק. "תודה רבה, אני מקווה שנהנתם מכל מה שהכנו בשבילכם... ועד לפעם הבאה" מיק צעקה. "תודה וומבלי! אוהבים אתכם!" אלכס צעקה והם ירדו מן הבמה. ----- יש עוד פרק
נפנק אתכן

Little McMickey

New member
../images/Emo202.gifפרק 22../images/Emo202.gif

פרק אחרון להיום
מתח מתח מתח
------------ פרק 22 *בחזרה בבית* "זה היה מדהים בובה!" דני הרים את מיקי על ידיו והסתובב. "תוריד אותי י'פסיכופט!" היא צחקה. "כן זה היה נפלא, מרגש,אנרגטי!". "אמרתי לך דאגי... אין כמו הופעה חיה" מאי חיבקה אותו. "עכשיו אני מאמין" דאגי צחק. "אז מה עושים כדי לחגוג??" שאל הארי. "שותים!! אלא מה?!" טום זרק. "אתה גמרת עם שתייה, חבוב" אלכס טפחה על שכמו. "מה?" טום הסתכל סביבו. "טוב לשתות! חברים, לא שתיתי כבר מלא זמן" אשלי אמרה. "כן, גם אני לא" מאי אמרה. "שאני אזמין?". "בטח! אני הולכת להחליף למשהו יותר נוח" מיקי עשתה עיניים לדני. "סתם דני נראה לך" היא צחקה. "עכשיו באמת, למשהו יותר נוח כמו.. טרנינג". "כי אין כמו להשתכר בטרנינג" אלכס צחקה. הם הזמינו את השתייה מחנות ליקרים כלשהי והחלו לשתות. "אוקי אוקי, עכשיו... אה! הארי תשתה.. הפסדת" מיקי ציוותה עליו. הם שיחקו מין משחק כזה עם ידיים שמי שלא ממהר... משתכר. "כבר שתיתי מלא... דיי זה לא פייר" הארי אמר. "הוא לא אוהב להפסיד כל כך" אשלי סיפרה. "בלשון המעטה, הייתן צריכות לראות מה הוא עשה כשהפסיד לדני באיקס מיקס טריקס" טום צחק. "לי! הוא הפסיד לי!" דני התפקע. "את בטוחה שהוא לא שתה הרבה?" מיקי שאלה. "3 כוסות ככה" מאי אמרה למיקי. "הוא משתכר דיי מהר האידיוט" אמר דאגי. אחרי שכולם השתכרו כהוגן הם החלו לדבר שטויות. "אז אז מה עושים?" שאל דאגי בקול תינוקי. "לאמא שלי יש מכונית!" אשלי צעקה. "99 בקבוקים עומדים על הקיר אחד נפל ונשאר בחיים!" טום צחק. "לא שרים את זה ככה!" דאגי נתן לו צ'פחה על הראש. "ולאבא שלי יש גרזן" אשלי המשיכה לדבר שטויות. "כדאי שתבדקי את התאריך על המוח שלך כי נראה לי שפג תוקפו!" צחקה עליה מאי. "אני לא מאמינה שהשתכרנו ככה" מיקי צחקה בקול רם ונמרחה על אלכס. "אני אוהבת אותך" אלכס צעקה למיקי. "אני אותך!" מיקי אמרה לה ובאה לתת לה נשיקה. "אל תגנבי לי את הנערה" דני משך את מיקי. "למה" דאגי מירר. "באמת למה, שתהיה פה מסיבה קטנה" הארי צחק. "ממש סרט פורנו" טום צחק. "איפה?!" דאגי הסתכל סביבו. "כמו חזיר!" אשלי צחקה על מאי שהחלה לצחוק ונחירות קטנות יצאו גם יחד עם זה. "זה דיר חזירים פה מן הסתם שיהיה פה חזיר" הארי צחק. "היי! הבית שלנו הכי מסודר בבלוק!" מיקי צחקה. "NOT" דאגי התפקע ומיד אחר כך נפל מהספה.. ישר אל הריצפה. "עץ נופל!" דני צעק. כולם נפלו מעולפים על ריצפת הסלון בביתם של הבנות. *בוקר* "אוי איו!" דאגי התעורר בריר של עצמו. הוא הלך לשירותים לשטוף פנים ולאחר מכן למטבח כדי להכין לעצמו קפה כדי להתעורר. "האנגאובר..." הוא מילמל לעצמו והעביר את ידיו על פניו. "דאגי?" מאי התעוררה וחיפשה את דאגי שהיה לידה כמה דקות לפני כן. "פה" הוא ישב במטבח ושתה את הקפה שלו. מאי קמה, נכנסה מהר לשירותים ויצאה לאחר 2 דקות עם חיוך על פרצופה. "מה עם החיוך?" דאגי שאל אותה. "סתם, אתה נורא מצחיק כשאתה ישן" מאי אמרה לו והתיישבה על ידו. "וחמוד". "באמת? מה כל כך מצחיק בי?" דאגי שאל. "הכל" מאי צחקה. "אתה אומר דברים בזמן שאתה ישן". "כמו?" דאגי התעניין. "אממ, תן לי להיזכר. אה! משהו כזה 'למלמ תעצור את שני הדרקונים.. הגוייבות!' במהירות כזה... וגם 'אני לא זונת סמים'" מאי חזרה על דבריו של דאגי "דווקא לקטע של 'הזונה' אני מאמינה" מאי צחקה. "באמת?" דאגי צחק. "אני לא זוכר שחלמתי על דברים כאלה בכלל, איך את יודעת בכלל?". "פשוט אממ התעוררתי קצת אחרי שהתעלפנו" מאי צחקה. "והיית לידי אז שמעתי, גם קרה שברגע כלשהו נמרחת עליי... שמת את היד שלך סביבי" מאי הסמיקה. "מצטער" דאגי הסמיק גם הוא. "אל תצטער.. זה היה נחמד דווקא" מאי שמה את ידה על שלו, והסתכלה אל עיניו... גם עיניו של דאגי הסתכלו על שלה. הם החלו להתקרב אחד לשנייה. עד לרגע זה מאי ניסתה להראות חזות אדישה אל דאגי. "אוי אשלי!" הארי פתאום צעק וקטע את מה שכמעט היה בין מאי ודאגי. "מה!" אשלי הסתובבה לצד אחר כדי להמשיך לישון. "כל השיער שלך היה לי בפה, גאד" הארי אמר וחזר לישון. מאי ודאגי ישבו שם וצחקו להם. "מטורפים". מאי ודאגי רק ישבו ודיברו כי היו מובכים במקצת ממה שקרה, דאגי חיבב את מאי עד מאוד ואילו מאי עדיין למדה איך לאהוב את אופיו המוזר של דאגי. "מאי....?" שאלה מיקי כשהתרוממה משנתה. "מה השעה עכשיו?". "בערך... 12 וחצי בצהריים" מאי ענתה לה ופנתה לדאגי להמשיך לדבר. "מה?! שיט!" מיקי קמה במהירות. "הייתי צריכה ללכת לסידורים בבוקר". "חבל שלא סידרת שעון" מאי אמרה לה. "כן, מאי... היינו שיכורים לגמרי וכנראה ששכחתי מזה" מיקי התעצבנה על עצמה. "טוב, כדי שאני אתארגן מהר". היא הלכה לשירותים ומיד אחר כך לחדרה. "אוקי כולם! להתעורר!" מאי צעקה בסלון. "למה את מעירה אותם?" דאגי שאל. "אני לא רוצה את הבלגן הזה בסלון שלי, אני מכורה לניקיון" מאי הסבירה לדאגי. "באמת? אני ממש ההפך" דאגי אמר לה. "אתם יודעים מה אומרים?" מיקי יצאה מחדרה בעוד שהיא מסדרת את חגורת הג'ינס שלה. "הפכים נמשכים זה לזו, מושלמים כאלה" מיקי חייכה אליהם. דאגי ומאי הסתכלו אחד על השנייה וחייכו. "לקום!" מאי המשיכה לצעוק. "בסדר! רק תפסיקי, בבקשה תפסיקי" הארי התבכיין. "אנחנו קמים". "מיק, לאן?" דני שאל את מיקי כשהתעורר. "סידורים" מיקי ענתה לו במהירות והתכוונה לצאת מהבית. "חכי! אני רוצה לבוא" דני אמר לה ונכנס מהר לשירותים. "דני, לא צריך נו" מיקי אמרה לו. "אני בא! אני בא" הוא אמר לה דרך דלת השירותים. "נו תחכי לו, תבלו קצת alone time" אלכס חייכה אל מיקי. "נו, אתה מוכן?" מיקי ראתה את דני יוצא מן השירותים. "בהחלט" דני נשק לה והיא חייכה. הם יצאו יחדיו לסידורים של מיקי שהייתה צריכה לעשות בקשר למספר דברים. "תראה איזה חמוד" מיקי עמדה ברמזור ועבר שם כלב חמוד. "בא לי אחד כזה". "בשביל?" דני שאל. "כדי שאני ישחק איתו ויאהב אותו והוא אותי ו... כדי שאתה תצא איתו" מיקי צחקה. "את ממש לא אוהבת לעשות מטלות, אה?" דני אמר לה. "בזה אתה צודק" מיקי חייכה. "אוקי, הגענו.. זה ייקח שנייה, אתה רוצה לחכות פה?". "כן, אין בעיה" דני אמר לה והיא יצאה מן האוטו לכיוון בניין שאליו הייתה צריכה להיכנס. מיקי נכנסה אל הבניין הישר לכיוון המזכירה שאליה הייתה צריכה לפנות. "שלום, אני מיקי לנינג, מחכה לי פה---" לפני שמיקי יכלה להוסיף עוד מילה אחת, היא נעצרה.. היא הרגישה משהו נועץ בגבה, הסתובבה וראתה אותו, את אביה. "תעזי לנשום ואת מתה" הוא אמר בעיניים מוטרפות.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo6.gif

הופה איזה סיום מיקי
מה יש לאבא שלה ?Oס מחכה להמשך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחח ../images/Emo24.gif

אמרת "איזה סיום" כאילו שזה סיום מצחיק
חחחח רציתי ליצור כמה שיותר מתח... יום שלישיייי

dougie10

New member
גאד...איזה מתח!!..אמאל'ה!!...

וואוו אהבתי לאללה את 3 הפרקים!! היו קטעים ממש מצחיקים!!.. כ"כ זה מושלם!!!

איזה מתח

איזה מתח אני מתה...מתי יהיה עוד פרק?!?!? דרך אגב אחלה פרקים נקרעתי בפרק 20 אני קוראת ומוצאת אותי צוחקת אם עצמי!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח עוד פרק ביום שלישי שיבוא

לא עוד הרבה זמן.. שמחה שזה הצחיק אותך
קיוותי חח

Just Shira XD

New member
גאד דאגי הדפוק הזה XD

"אני מאמינה בהם" אמרה אלכס. "בחייזרים?" שאל הארי. "אהא, תמיד רציתי לראות אחד" אלכס סיפרה. "הנה לך" הארי הצביע על דאגי. "משאלתך התגשמה". XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "דאגי! דאגי!" הארי נענע אותו. "השיניים! המיני וואן! הצילו!" דאגי התרומם במהירות ונתקע בראשו של הארי. "הארי!" דאגי צעק. "זה ישאיר סימן..." הארי מלמל. "זה מה שקורה כשאתה לא מקשיב לי!". "פעם הבאה תעשה את זה בצורה יותר מתורבתת" דאגי אמר לו. "איתך? נהה" הארי קם והלך לשירותים. חחחחח סופסוף היציאות הסתומות שלו חזרו
דני ומיקי נהיים חמודים יותר מפרק לפרק :) והרגת אותי מצחוק בקטע של ההשתכרות! זה היה ממש יפה! אמאל'ה מה הקטע של אבא שלה?!?!? יאוו מתחחח מחכה לפרק הבא :)

m o r 1 0 2

New member
פיינלי,זה הגיע^^../images/Emo168.gif

ואני שוב באיחורXD טוב אני יודעת שאת רגילה:D וגם מחכה רק להודעה שליXD וסחטיין שפיסרמת 3 פרקים,ככה יהיה לי יותר לכתוב(חפירה גדולה) ולקרוא ולך הרבה לקרואXD אני קוראת עכשיו ושומעת " dont know why"-אחח שיר מושלם
!
פרק 20
דני פה?" דאגי שאל. "באמת תהיתי לאן הוא נעלם". פעם אלף שהוא יצא כאפה
הסרט האימה דווקא היה ממש במקום
הוא ניסה לנגוס בי! זבל קטן!!!" מיקי התעצבנה
חחח הקטע עם העכברושים ממש ממש מצחיקXD מסכנה אשלי,מה עשתה?XD חח זה הדבר הכי מגעיל ודוחה בעולםXD אם זה היה קורה לי,הייתי מתחילה לבכות כמו ילדה קטנה ולברוח
השילוב של הסרט אימה והעכברושים היה רעיון טוב
i like it
פרק 21
אהא, את יכולה לעבוד בסטארבאקס" הארי צחק תמיד מזכירים את המקום הזה בכל מיני סדרות
השיניים! המיני וואן! הצילו!" דאגי התרומם במהירות ונתקע בראשו של הארי וכל מילה מיותרת על דאגי
((חח,אני בדיוק עברתי ל-Mr Brightside שדאגי שר$#@#מתוק
) הקטע של מיקי כזה הפחידXD מעניין מה עשה אבא שלה שם?!(רק תוהה:D) אעאעאעא,ההופעה,כ"כ חיכיתי לזה! לא ידעתי שזה יהיה כבר בפרקים האלה,מגניב^^ חח איזה כיף לתאר את ההופעה@#$% אני בטוחה שזה היה פשוט מדהים! חח זכרתי מתוך השיר חצי שורה בעל-פה:D,הוא ממש יפה
הקטע בין דני ומיקי בהופעה בדואט המדהים שלהם,היה פשוט מעלף, הם התנשקו(בקטנהXD) מול כולם,זה צעד ענקי!!! יפה מאוד,מיק על הרעיונות היפים שלך
-איי לאב איט-
פרק 22@#$%^
הופה,איך שהזמן טס?!?,כבר בבית?XD זה היה מדהים בובה!" דני הרים את מיקי על ידיו והסתובב
אחח,דניXDD
(עכשיו נאי שומעת not alone
!! כדאי שתבדקי את התאריך על המוח שלך כי נראה לי שפג תוקפו!" צחקה עליה מאי אהבתי מאוד
מיקמיק,שמת
שבכל פרק יש לך איזה נושא כלשהו והוא נמשך בחצי פרק,וזה ממש מגניב,ואני מאוד אוהבת שאת עושה אתזה
סתם, אתה נורא מצחיק כשאתה ישן" מאי אמרה לו והתיישבה על ידו. "וחמוד". "באמת? מה כל כך מצחיק בי?" דאגי שאל. "הכל" מאי צחקה. "אתה אומר דברים בזמן שאתה ישן". "כמו?" דאגי התעניין. חחח הפעם הוצאת אותו ממש חמוד אבל בו זמנית כאפה
XD הפכים נמשכים זה לזו, מושלמים כאלה את בטוחה שהפכים נמשכים? חח לי זה לומשנה! מאוד אהבתי את המשפט
תעזי לנשום ואת מתה" הוא אמר בעיניים מוטרפות. למה?איך?מתי?איפו?!!!! מזה הסיום הדמרטי והאפל הזה?!?! למה אבא שלה מתייחס אלה ככה?(לא מאמינה)
תלקטי שאני כמעט שעה פה קוראת ורושמת
פרקים מדהימים,אחד-אחד
חיכיתי שבוע,זה הרבה,חח טוב פחותXD את בטח עכשיו חושבת מה להגיב לי^^ איזה כיף
אני אוהבת ת'תגובות שלך! הדברים שהכי אהבתי הם הקטע של ההופעה שהיה הכי מדהים לדעתי
וזה שהם השתכרו
כתיבה זורמת ומאוד מעניינת וקלילה! תמיד יהיו חלקים מצחיקים,רומנטים,מרגשים,מפחידים,מפגרים(דאגי כאפה)אצלך יש הכל וזה מה שיפה
מקווה שנהנית מהתגובה,כי אני מאוד נהניתי מהפרקים

Little McMickey

New member
|נקבה\../images/Emo28.gifמאממייייייי

כןכן אני אוהבת
יא משקיענית! חולה עליךךך בהתחלה לא הייתי בטוחה אם בכלל להתחיל עם הסרט אימה.. כי יש כמה דברים שאני רוצה לעשות ובנתיים הפרקים ממשיכים עוד ועוד חחחחח ללא תוכן
כאילו כן תוכן אבל לא משהו משמעותי ממש.. חוץ מהפרקים הבאים
ולפעמים אני גם לא בטוחה שאני רוצה לעשות חצי פרקים על נושא אחד.. אבל אני רואה שזה עובד
אז אני שמחה
את תגלי הכל על אבא שלה בפרקים הבאים... אל תתדאגי... אעאע אני אוהבת שאת מחמיאה לי
חחחחחח איזה לא צנועה אני.... חחח
לאביו

m o r 1 0 2

New member
XDDD../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

את "צנועה" כמו מיקי בפרקXDD חח זה בסדר,לכל אחד יש את הרגעים שהוא משוויץ בהם, אצלי כל הרגעים ככהXD אני מאוד שמחה שאהבת
אין תוכן
,נתפשר על מה שיש

למעלה