פלייליסט "חומר מקומי" של השבוע

../images/Emo221.gifפלייליסט יום ראשון- 15.6

מאיה בוסקילה-שוברת שתיקה יוני פוליקר-שונא לאהוב
שיר השבוע
-איה כורם-עכשיו כזאת מרינה מקסימיליאן בלומין-סוף סוף
"עולה חדש":
רעשקט-רעשקט-יום כתוב
שבוע יהונתן גפן:
יהודה פוליקר-פחות אבל כואב מרפסות-אולי קרן פלס-במכונית ליד הים אורי מור-לומדת בבית צבי דניאל בן חיים-תסתכלי עלינו מוזמנים להציע ולהביע
.

1mayush

New member
אני ../images/Emo26.gif

'שוברת שתיקה' -
'שונא לאהוב' -
יוניי :) כזה חמוד.. חייב להכניס אותו לפלייליסט
'סוף סוף' -
לא אהבתי.. 'במכונית ליד הים' -
השאר בסדר.....

פוליקר, גם הדוד וגם האחיין, ../images/Emo99.gif

ואיה כורם מעולה!!!!!!!#$#%^^$^$^ ועוד לא יצא לי לשמוע את החדש של המרפסות, מקווה שייצא לי היום:)

פלייליסט "חומר מקומי" 18.6.08

הסוכריות - על ספסל בשדרה רן דנקר - כל מה שחלמת שיר השבוע / איה כורם - עכשיו כזאת יונתן כנען - ספטמבר יונתן גת "קופץ לביקורת" / התבלינים - בואי עכשיו הפרויקט של עידן רייכל - מנעי קולך מבכי מרפסות - אולי תוקי מארח את מנור שבת - סוף פתואמי עלמה זוהר - אגו טריפ המושבה - ים אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

פלייליסט "חומר מקומי" 16.6.08

אקסום - מה עם הכסף סינרגיה - תאמין שיר השבוע / איה כורם - עכשיו כזאת אלדד ציטרין - ארץ זרה ראיון עם זאב נחמה / אתניקס - דיסקוטק שבוע יהונתן גפן / יוני רכטר ומשתתפי הכבש השישה עשר - לילה טוב התבלינים - בואי עכשיו יזהר אשדות - מה תאמרי (בהופעה) דנה לפידות - מוניות אשד אש - שמוליק יצור אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

"לילה טוב"../images/Emo99.gif זה אחד ה-שירים

ו"ארץ זרה" של אלדד ציטרין מעולה מעולה מעולה
וגם "מה תאמרי" מעולה
!

פלייליסט "חומר מקומי" 17.6.08

קרן פלס - במכונית ליד הים אבישי כהן -שובי אליי שיר השבוע / איה כורם - עכשיו כזאת עידן יניב - תשאירי לי מקום לחבק אותך ארז לב ארי - אנה אפנה שבוע יהונתן גפן / יצחק קלפטר - האהבה שלי היא לא האהבה שלו קרוליין - תמונת פספורט כפיר אפשטיין - ליפול עמיר חדד - מתקפל בטי - רעל יוני פוליקר - שונא לאהוב אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

1mayush

New member
שונא לאהוב ../images/Emo14.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo99.gif

חוץ ממנו גם- קרן פלס לעידן יניב אני צריכה להקשיב.. כפיר ((:) ועל בטי שמעתי תגובות טובות, גם לזה אני צריכה להקשיב בצורה נורמלית

פלייליסט "חומר מקומי" 18.06.08

הסוכריות - על ספסל בשדרה רן דנקר - כל מה שחלמת שיר השבוע / איה כורם - עכשיו כזאת יונתן כנען - ספטמבר יונתן גת "קופץ לביקורת" / התבלינים - בואי עכשיו הפרויקט של עידן רייכל - מנעי קולך מבכי מרפסות - אולי תוקי מארח את מנור שבת - סוף פתואמי עלמה זוהר - אגו טריפ המושבה - ים אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

1mayush

New member
סוף פתאומי ../images/Emo99.gif

סוכריות
מרפסות
איפה דנה לפידות נעלמה

למעלה