About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo41.gifAbout That Song../images/Emo41.gif../images/Emo125.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
smile
המילים בשירים האלה.. יש כל מיני השערות
יענו בשירים של רדיו אקטיב אז יתכן שלפעמים המילים לא יהיו נכונות וזה כמו ב-קורפטד שהכל שם נשמע אחרת חחחח ויש אתרים שרושמים ככה ויש אתרים שרושמים אחרת..
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? אחד השירים הכיפיים
מה דעתך על השיר? מאוד כיפי ושמח
מהי השורה האהובה עלייך? כמה בנפרד
"So if you aint good looking, Don't you let it get you down" -דני
"Oh you just gotta stay happy, So put away that frown"- דני והמשפט עצמו
איך שהוא אומר
"Oh cause if you're feeling happy, That's the way to let it show" -גררר
למרות שזה נשמע כמו thats the place to let it show
למה בחרת אותה? ^^
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "So if you aint good looking, Don't you let it get you down"- אין ביטחון עצמי בשיט חח
מה דעתך על שם השיר? מעולה חח
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? happy חחח
האם השיר דיכאוני? לאאאאא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כןןןןןן
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כןן
ציון לשיר 1-10?8

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifסמייל,סמייל,סמייל! ../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif

מה דעתך על השיר? נשמה כפרעליו
מהי השורה האהובה עלייך? המממממ
:
Oh you just got stay happy So put away that frown
Oh cos if your feeling happy Thats the place to let it show So just remeber to, smile, smile, smile So everybody knows.
And it will make things so much better When your feeling alone
למה בחרת אותה? די דני שר אותן ממש ממש יפה
XDDDDDDDDD ~פאתט~
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: נמנממ אין ממש.
מה דעתך על שם השיר? חחחחחחח מקוריXD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה ^^
האם השיר דיכאוני? דהה
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לההה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אינדיד
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור oO
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אני רואה את עצמי שרה אותו עם חברות שלי וכולנו שמחות ומאושרותXDD
ציון לשיר 1-10? 7 ס'חאמודים!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהתמונה../images/Emo99.gif ובשאלה

"אם היית יכול הלשנות את שם השיר" למה לענות לא הייתי משנה! XDDD אם היית יכולהה.. אני לא אומרת, תשני את שם השיר למה שתא רוצה.. XD אילו הייתי יכולה.. תבחרי סתם משהו זה לא אומרת שלא היית משנה אבל אם... חחחחח

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאבל אני לא רוצה לשנות! למה מה תעשי ליייי

*ערסית* XDDDDDDDDDDDDDDDD יא חופרת! אם היית יכולה, אני לא אומרת שאת חייבת, רק אילו היית יכולה...... יאללההההה

Orange Sky

New member
עונה=]../images/Emo204.gif

מה דעתך על השיר? שמח מהי השורה האהובה עלייך? c'mon Show us your teeth And what you've got underneath למה בחרת אותה? כי אני אוהבת אותה:) שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: just remember to smile smile smile מה דעתך על שם השיר? מושלםXD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי..<: האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? מאוד:] שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שירים של מקפליי חח ציון לשיר 1-10? 10?^^

sweet shir

New member
סמייל <:

מה דעתך על השיר? חמוווווווווווד כ"כ! D: מהי השורה האהובה עלייך? הכל! למה בחרת אותה? כי הוא כ"כ חמוד!! D: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: כנ"ל XD מה דעתך על שם השיר? חמודדד XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? כלום האם השיר דיכאוני? ברור, מימי לא שמעתי שיר יותר מדכא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? אהא שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפXD אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חברה שלי חשבה שזה "קום און אנד שואו אס יור טיטס אנד וואט יוב גוט אנדרנית'". חח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שזה הצלצול שלי בפלא'
ציון לשיר 1-10? 9 D:

dari111

New member
חחחחחחחחח

הרג אותי הקאם און אנד שואו אס יור טיטס XDDDDDD

Dani Jones x3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? חמוד XD מהי השורה האהובה עלייך? "Everyone got troubles , that's the way this story goes. You don't need to get in trouble baby, to see what's underneath your nose." DANNY
למה בחרת אותה? כי זה נכון . ^^ שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Just remember to smile smile smile and turn the world around. מה דעתך על שם השיר? בהחלט מסכם אותו יפה .
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? remember to smile ? האם השיר דיכאוני? ממש לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הכל D: שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה XD אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הייתי בחדר וזה עשה לי חשק לרקוד , ואז לאט לאט התחרפנתי עם השיר עד שהחלקתי על השטיח .
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את ג'יוואנה , בגלל השורה הראשונה של השיר , זה נראה כאילו טום מכוון את זה אליה :) ציון לשיר 1-10? 7
לא מתה עליו , אבל הוא ממש חמוד וממכר XD

dari111

New member
צ'מפמפם

שונאת שחייבים לעשות נושא שיוא מי המציא את הכללים האלה[?] מה דעתך על השיר? עליז מהי השורה האהובה עלייך? Cause everyones got troubles, Thats the way the story goes. You dont have to use hubble baby To see what's underneath your noes. למה בחרת אותה? לא יודעת, היה קשה לבחור אבל שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין
מה דעתך על שם השיר? נורמלי(?) אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת צריך חשיבה מחוכמת בישביל דברים כאלה ואין לי את זה האם השיר דיכאוני? רצח האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כע, וואלק הוא גם עצוב וגם שמח שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאעפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
עזבו לאדעת למה דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא יודעת למה אני זוכרת שנסעתי באוטובוס לתחנה מרכזית של ראשון אחריי שלא הייתי שם כמה זמן ושמעתי אותו ואז ראיתי שהתחנה מפורקת יענו בונים שם משו זה היה מבאס למדיי השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את נסיעת האוטובוס הזאת ציון לשיר 1-10? 6.5 לא הכי מתחברת אליו|:

למעלה