The Fashion Police

Little McMickey

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo41.gifThe Fashion Police../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif

בוקר בווקר בוקר בוקרררר טוווב
היום ביצפר אנשיםם!! גמאני קמתי, אתמול הלכתי לישון ב-7 וחצי. לא ממש הלכתי זה לא תוכנן פשוט נרדמתי וקמתי בחמש וחצי בבוקר ועכשיו אני בדרך לביצפר
יש לי כמה עניינים לסדר שם, העבודות שלי באדרכילות עדיין שם וזה וגם בא לי לראות את כולם חח יום נעיםםםם
הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT? זה אחת התמונות החדשות ת שלהם שנאי אוהבת! דני כל כך סקסי, כולם בעצם! נהיו גברבריםםםם
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות כלליות:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוקיי, עידכון../images/Emo3.gif

אחריי שכבר הייתי בביצפר... ראיתי את כל ה-י'דים החדשים שגם היו איית באוטובוס.. אמאמאמאמאמ איזה חתיכיםםםםםם
עכשיו אני עוד יותר פדופילית XD אני חוקית אפשר לעצור אותי
איפה הם היו כל הזמן הזה?! מתחבאים בקריה?? לא ראיתי אותם אפעם! חתיכים כאלה כולם אימואיםםם אחד דומה לדאגי! ואחד לדני עמדתי להתעלףףףף
---- נרגעתי.. זהו.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח רק לא מזמן היה אחד, לא? ><"

טוב נענה בכל זאת
-דני- חולצה: חביב 8. מכנס: 8. נעליים: 9. אביזרים: אין. שיער: 9. הערות: נראה טוב. ציון סופי: 8.5.
-דאגי- חולצה: 6. חדל על החרישה מכנס: 7. נעליים: לא מתאימות ללבוש אבל בעיקרון יפות 8.5. אביזרים: 5. שיער: 7. הערות: הוא חייב לשפר את הכל ציון סופי: 6.7.
-הארי- חולצה: 7. מכנס: 7.5. נעליים: 8. אביזרים: --- שיער: 7. הערות: המכנס לא מתחבר לי.. ציון סופי: 7.
-טום- חולצה: 6.5. מכנס: 6. נעליים: 8.5. אביזרים: --- שיער: 9. הערות: מזה השילוב הזה עם החולצה? ציון סופי: 7.5.
מתלבש השבוע:
דני.
תסרוקת השבוע:
דני.
המתלבש הגרוע:
דאגי.
התסרוקת הגרועה:
דאגי. הערות כלליות: הם ממש מאכזבים לאחרונה.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכי כי בדרך כלל

אני עושה את זה בימי שני.. ושכחתי שבוע שעבר אז עשיתי ביום חמישי.. זה לא כזה קרוב
בגלל זה

sweet shir

New member
<:

-דני- חולצה: 7. משעמם רצח. מכנס: 7, לא קשור וגם לא כזה יפה בפני עצמו. נעליים: 9.
(זה היה 10 אם זה היה קשור להופעהXD) וואי, נראהלי ששנים הוא לא נעל סליפון.
אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא רואה. שיער: 9, יפה מאוד! הערות: לא משהו. ציון סופי: 8. -דאגי- חולצה: 7.5. מכנס: 8. נעליים: 6, כי זה כ"כ לא מתאים להופעה!! אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שרשרת לא קשורה? חח 7. שיער: 8.5, דווקא נראה אחלהD: הערות: כלווום. ציון סופי: 7.4. -הארי- חולצה: 6, מכוער. מכנס: 3, -ממש- מכוער.
נעליים: 8.5. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: -- שיער: 9, יפה!
הערות: ~~ ציון סופי: 6.6
-טום- חולצה: משמין, מזעזע וסרסור-י, 5. מכנס: 9. נעליים: לא אוהבת שחור-לבן כ"כ... 7. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: -- שיער: יפה, 10!
הערות: <: ציון סופי: 7.7. מתלבש השבוע: כולם מזעזעים. תסרוקת השבוע: טומי3> המתלבש הגרוע: הארי וטום, זוועה. התסרוקת הגרועה: דאגי.. הערות כלליות: כלום.

למעלה