שיר, קליפ ודיסק השבוע
ה הטופ מודל הבא New member 20/1/07 #2 שלי==> שירים : Nelly Furtado- All good things Janet Jackson- Someone 2 call my lover רוני- אדוני Sisqo- Dance for me נדיר קליפ : Destinys child- Nasty girl הם יפיופות שם וקליפ מדהים דיסק--> Sugababes-- האוסף
שלי==> שירים : Nelly Furtado- All good things Janet Jackson- Someone 2 call my lover רוני- אדוני Sisqo- Dance for me נדיר קליפ : Destinys child- Nasty girl הם יפיופות שם וקליפ מדהים דיסק--> Sugababes-- האוסף
Q QueIronia New member 20/1/07 #3 שלי../images/Emo26.gif שיר השבוע של ג'ניפר: Step Into My World שיר השבוע לא של ג'ניפר: היו כמה, לא זוכר דיסק השבוע: Rebirth
שלי../images/Emo26.gif שיר השבוע של ג'ניפר: Step Into My World שיר השבוע לא של ג'ניפר: היו כמה, לא זוכר דיסק השבוע: Rebirth
W West Doll New member 21/1/07 #4 שלי../images/Emo27.gif שיר השבוע של ג'ניפר: QH שיר השבוע לא של ג'ניפר: Cascada- Truly Madly Deeply
W West Doll New member 24/1/07 #11 יאפ, סופיה בוש הידועה בעיקר בתור ברוק דייויס מ"מגרש ביתי" רק שזאת תמונה מהסרט החדש שלה
L Lopezit New member 21/1/07 #5 שלי: של ג'ן: QH TIM לא של ג'ן: Young Love- Find A New Way (זה השיר שתמיד מושמע ב DANCELIFE)
O oren456 New member 22/1/07 #8 שלי ../images/Emo26.gif של ג'ניפר: אין שום שיר.. לא של ג'ניפר: AKON- I WANNA LOVE YOU CASCADA- TRULY MADLY DIPLY
שלי ../images/Emo26.gif של ג'ניפר: אין שום שיר.. לא של ג'ניפר: AKON- I WANNA LOVE YOU CASCADA- TRULY MADLY DIPLY
N nof13 New member 22/1/07 #9 שלייי----> של ג'ן: אין :| לא של ג'ן- מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון שוב-יוני בלוך ואפרת גוש אשם-סנרגיה