אליסה ומוזיקה

spelling

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo79.gifאליסה ומוזיקה../images/Emo79.gif../images/Emo125.gif

אם היתה לכם אפשרות לשייך את אליסה לשיר מסויים או כמה שירים..לאיזה שיר\ים הייתם משייכים אותה ולמה?? למי שיש בעיה להגדיר למה אז הנה כמה כלים לתשובה חחח השיר קצבי,רגוע,המילים,זמר גבר,זמרת אישה,להקה מסויימת,התקופה שבה השיר מדבר,על מי השיר מדבר,,,,,,

always be me mc

New member
עונה../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif../images/Emo220.gif

יש כמה שירים שאני משייכת לאליסה והם:
You're Beautiful- זה תמיד גרם לי לחשוב עליה ולכן עשיתי בסוף את הסירטון עם השיר היפה הזה
השיר אומנם של ג'יימס בלאנט אבל זה שיר ממש יפה.. כי הוא מדבר על יופי של מישהי שבלתי ניתן להשגה וזו בעצם אליסה לדעתי.
I'm not a girl, not yet a women- של בריטני ושוב שיר שלדעתי ממש מתאים לה! נגיד במלרוז כי היא כבר לא הייתה ילדה כמו ב"מי הבוס" וגם לא אישה אז זה כמו השיר מדבר למעשה על תקופת מעבר.
Angels-של רובי וויליאמס
המילים ממש מתאימות לדעתי. במיוחד לקטעים של עבודתה עבור יוניצף והביקורים בהודו, אנגולה וכדומה.
Beautiful Soul- של ג'סי מקרטני כי באמת יש לה נשמה יפה וזה מה שחשוב. זה לא רק היופי החיצוני(או פרצוף יפה כמו שהוא אומר בשיר), אלא גם הנשמה צריכה להיות יפה, טהורה ובמילים אחרות אליסה
Overprotected-של בריטני ספירס כי כן אליסה בשלב מסויים בחייה באמת הייתה מגוננת מדי(בין היתר ע"י טוני דנזה עלי להוסיף חח)
Pretty Women-טוב דע! חח זה שיר קצבי ותזכירו לי בהזדמנות לבדוק מי שר אותו
אוקי אוקי ו-She של אלביס קוסטלו שגם מהסרט "אישה יפה"
והאמת שגם השיר שסיוון שמה בסירטון שלה על אליסה..חבל רק שאין לי מושג איך קוראים לו
וזהו בינתיים
אחלה שירשור אדם

always be me mc

New member
ועוד משהו אחרון בעצם שדיי מזכיר אותה:

האמת שהוא מזכיר את הולי טיפה יותר מאליסה אבל בהחלט אפשר לשייך אותו גם לאליסה כי היא לא כמו שאר האנשים לדעתי. לשיר קוראים What makes you different(makes you beautiful והוא של הבקסטריט בויז

Natali Milano

New member
עונה

sexy back של ג'סטין טימברלק : כי אליסה סקסית
Anytime You Need A Friend של מאריה קארי : כי תמיד שצריכים את אליסה כחברה אני בטוחה שהיא הראשונה שרוצה לעזור ולהקשיב. Beautiful של כריסטינה אגילרה : כי אליסה היא יפה I Turn To You של כריסטינה אגילרה : כי אני בטוחה שרע לה יש לה למי לפנות אם זה למשפחה או חברות One In A Million : כי אליסה היא אחת ממיליון מהאנשים הטובים שיש בעולם התמונה ששמתי זה סתם כיאלו אליסה עם המיקרופון

YaEl 15

New member
מוזר. אני תמיד חשבתי על Beautiful כעל שיר

שמספר על יופי חבוי, ולא גלוי... מן "אל תסתכל בקנקן" כזה.. אבל סבבה

עונה

שם השיר:Beautiful מדוע בחרתי בו:שיר מהמם והוא שקט ורגוע ואני ממש אוהבת אותו..
והוא בהחלט מתאים לאליסה שלנו
שם השיר:אמ..זה שיר מיוחד
What makes you differentmakes you beautiful -מה שעושה אותך שונה עושה אותך מיוחדת..של להקת בנים
מדוע בחרתי בו:אמ..זה שיר שגל הכינה לי סרטון עם השיר ואני ממש ממש אוהבת את השיר ולכן הוא מתאים לפה ולאליסה
שם השיר:Because of You מדוע בחרתי בו:שיר מהמם כאילו..והוא של ק.ק והיא שרה אותו נהדררררררררר והוא מתאים קצת פחות לאליסה אבל עדין מהמם גם ברייק אווי מתאים אבל פחותת
שם השיר:I CANT HATE YOU ANYMORE מדוע בחרתי בו:קודם כל בגלל הקרירה של ניק לאשי ושל אליסה..וכי זה שיר נחמד ויפה
שיר נוסף שמתאים זה כמה עוד אפשר של הראל סקעת.. כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה כמה עוד אפשר צריך פה מילה יותר גדולה-מהמם נכון?

spelling

New member
עונה../images/Emo181.gif

anytime של קלי קלארקסון-השיר מדבר על מצב שבו היא עומדת לצד מישהו בכל זמן שהוא צריך לטוב ולרע ואני חושב שאליסה היא כזאת.... fighter של כריסטינה אגילרה-למרות שהיא עברה קשיים עם בני הזוג שלה וגירושין וביטול חתונה היא נלחמה ועברה הכל בשלום והיא חזקה! stronger של בריטני ספירס-כמו השיר מלמעלה פשוט עכשיו כמו שבשיר נאמר "עכשיו הכל בדרך שלי"..אליסה כנראה להבא תדע יותר איך להתמודד עם בני זוג חחח someday גם של בריטני-כי זה מדבר כמה היא רוצה משפחה ושרה לילד שלה שעוד לא נולד...כל מי שעומד להיות הורה לדעתי יכול בקלות להתחבר לשיר הזה... your beautiful של ג'יימס בלאנט-נו אתם צריכים הסבר???זה מכוון ליופי הפנימי והחיצוני של אליסה לדעתי! "זה רק ספורט" של דפנה דקל-חחח נו מה היא חולת בייסבול...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifסתם שאלה אלייך-

כשכתבת "אליסה מילאנו - כי רק בגללה שווה לאהוב מכושפות". הכוונה שאין סיבה לאהוב מכושפות אלא רק בגלל אליסה. או שהיא כבר סיבה מספקת לאהוב מכושפות?

spelling

New member
חח אם תסתכלי שוב...

שווה לאהוב מכשפות ולא מכושפות..מכושפות שווה לאהוב בגלל כל מה שקיים בסדרה... ד"א את חדשה פה?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיהה! נכון my bad! ../images/Emo9.gif

כמו שכבר אמרתי, לא בדיוק חדשה.. אבל גם לא תראו אותי פה עוד הרבה אז לא משנה חח מתצפתת עליכם לעיתים :]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאין לי זמן! הלוואי היה..

היום זה יום נדיר במיוחד... אשכרה לא עשיתי כלוווווווווום היום. [סופסוף]

YaEl 15

New member
השיר "Rockstar" של ניקלבק תמיד מזכיר לי אותה

אבל רק כי בפעם הראשונה ששמעתי אותו, ראיתי תמונות של אליסה.. אבל השיר שתמיד מזכיר לי אותה הוא "Suddenly I See" של Kt Tunstall

למעלה