הסינגל של BTHE

../images/Emo125.gif../images/Emo79.gifהסינגל של BTHE

רשמית השירים שיהיו בסינגל הבריטני של BTHE דיסק 1: Behind These Hazel Eyes Behind These Hazel Eyes- sony conccert live דיסק 2: Behind These Hazel Eyes Beautiful Disaster- live Hear me- live Behind These Hazel Eyes- the video את הסינגל אפשר להזמין מכאן: http://www.recordstore.co.uk/sonymusic/home.jsp?Search=HAZEL%20EYES זה יוצא ביחד 5 יורו..או 5 לירה שרלינג לאדע...קיצר זה נע בין 30 ל-40 שקל...זה ממש זול לדעתי. וחוץ מזה, מה היר מי עושה שם
זה חשוד לטובה

הסינגלים שיוצאים בשבוע של BTHE

בבריטניה הם: (new) Kelly Clarkson Behind These Hazel Eyes (19/09) (new) Editors Bullets (26/09) (new) Missy Elliott featuring Tweet Teary Eyed (26/09) Damian Marley Welcome To Jamrock (19/09) Pendulum Slam (19/09) (new) Starsailor In The Crossfire (03/10) Stereophonics Devil (19/09) טוב שאני לא מכיר רק את מיסי בכל מקרה, נקווה שקלי תעבור את כולם.

אופס ../images/Emo6.gif הנה הרשימה הנכונה:

Audioslave - Doesn’t Remind Me Backstreet Boys - Just Want You To Know Boy Kill Boy - Civil Sin Charlotte Church - Call My Name Damien Marley - Welcome To The Jamrock Editors - Bullets Fight - Can’t Be Bothered Franz Ferdinand - Do You Want To? Imogen Heap - Hide And Seek Infadels - Jagger 67 Jack Johnson - Breakdown Katie Melua - Nine Million Bicycles Liz McLarnon - Woman In Love Louise - Bounce Back Liberty X Ft Run DMC - Song For Loverz Malcolm Middleton - Break My Heart/A New Heart Motorcycle - Around You Protocol - She Waits For Me Ricky Martin - I Don’t Care Scary Kids Scaring Kids - Only Medicine Sheryl Crow - Good Is Good Ultrasonic - High Energy Utada Hikaru - You Make Me Want To Be A Man הייתי בטוח שריקי מרטין מת
..כאילו לא באמת...אבל שנים לא שמעו ממנו :S וגם פה אני בקושי מכיר...חוץ משריל, ריקי ובקסטריט...לא מכיר כלום

Behind these hollaback girl's eyes

רמיקס לקלי וגוון, חביב לא יותר
http://kellyonline.330.ca/Kelly%20Clarkson%20-%20Behind%20These%20Hollaback%20Girl's%20Eyes%20Remix%20audio.zip

עוד פרטים על הקליפ של BOY../images/Emo58.gif

הפרטים האלו הם רק בגדר שמועה. את קלי בצעירותה תגלם ככל הנראה לינזי, אותה אחת שגילמה את קלי ב BREAKAWAY. 2 קטעים מהקליפ: 1. אבא של קלי נכנס לתור מכונית וקלי מחזיקה את המזוודה, וכשהוא מכניס את המזוודה למכונית קלי מבינה שהיא לא נוסעת איתו ושהוא עוזב... 2. קלי מציירת לאבא שלה ציור אבל הוא שם אותו בצד ולא מתייחס אליה, נבל קטן

14מתן

New member
מעעעעע ? שוב הילדה המעצבנת ???

שתמצא מישי אחרת !!!!! הילדה הזאת באמת מעצבנת אותי

tamir107

New member
נכון, היא מעצבנת ../images/Emo70.gif

היא לא יודעת לשחק טוב..חח

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifד"א..ראיתי אתמול את BTHE

ב-MTV שלנו [ולא במסגרת TRL] חידשתי משהו?:X,אם לא פשוט תתעלמו