יש לי שאלה

../images/Emo125.gif../images/Emo79.gifיש לי שאלה

אני מחפשת שירי נוסלכיה פשוט אני לא יודעת שמות של שירים ישנים מי שיכול לכותב לי שמות של שירים ישנים תודה אוהבת אושר

אני לא מבין את אילו ששואלים שאלות כאלו

יש לו עשרות ולא מאות אלא אלפים של שירים ואי אפשר לעזור בשאלות כאלו כי אם אני אתן 100 מישהו אחר יתן 200 אחרים

ADAKI15

New member
נו אז מה איכפת לך...

לתת לו 100 ומישהו אחר יתן 200?????? מה אתה דואג לו שלא יהיה לו יותר מידי שירים??

Puskas

New member
יודע מה הבעיה?

שאלף ביקשו שירים ישנים לפניו.. אם הוא רק ידפדף בחמש דפים הראשונים הוא ימצא כמה וכמה נוסטלגיות... למה להתעצל ולפתוח מחדש כל שנייה??

ADAKI15

New member
אלף ביקשו לפניו ועוד אלף יבקשו אחריו.....

אם הוא חיפש ולא מצא?? אם הוא לא יודע לחפש?? מי שרוצה שיעזור ויתן לו מי שלא רוצה שלא יעזור זה לא שהפורום פה מלא בהודעות ושרשורים שזה מפריע לדיונים הרבים המענינים והמרהיבים שרצים פה...!

בבקשה אושר המון נוסטלגיה בשבילך.תהני

איציק הרוש-דובשנית ישי לוי-רעיה ישי לוי-ריקדי סמיר שוקרי-רונה אייל גולן-האלבום בילעדייך חיים משה-הקולות של פיראוס חיים משה-תודה חיים משה-לינדה לינדה חיים משה-כל נדרי חיים משה-נשבע חיים משה-אהבת חיי חיים משה-היא לא יודעת חיים משה-על סף דלתך חיים משה-אהבנו חיים משה-התמונות שבאלבום. יואב יצחק-זה הזמן לסלוח ישי לוי-תלתלים שחורים ישי לוי-נשים וחופשיות ישי לוי-צליל עינבלים ישי לוי-טעיתי ישי לוי-איפה את היום אלי עידן-ליסה ליסה נתי לוי-סוכר נתי לוי-סטאלה נתי לוי-השמיים הם הגבול נתי לוי-אנא אלי אלי לוזון-גן של שושנים אלי לוזון-אנא אלי אלי לוזון ובן מוש-אורפאוס אלי לוזון ואביבה אבידן-פרי גנך משה גיאת-פעמון זהב ליאור נרקיס-כמו פרפר ליאור נרקיס-העולם כמו גלגל אלי לוזון-נערת החלומות אלי לוזון-ילדה נריה חובב-אהבה כנה רון שובל-לפעמים רון שובל-חלק מגופי שרית חדד ושריף-שלום חבר שרית חדד-ניצוץ החיים שרית חדד-האישה שלך שרית חדד-חוק החיים שרית חדד-הכל סגור אייל גולן-לחישה בלילה נתנאל-בלילות ירון כהן-האש בדמי דודו יסמין-שחקנית של סרט רביד גואטה-הלב צמא תמיר גל-ג'ינם ג'ינם תמיר גל-שביל האושר אבי ביטר-חבר ואח.

למעלה