Music Week

Blue Aura

New member
../images/Emo125.gif Music Week ../images/Emo79.gif

לחדשים: כל שבת אני פותחת שרשור של "ענייני מוזיקה" או "Music Week", שבו יהיו שאלות בנוגע למוסיקה ששמעתם באותו שבוע. הבנטוס
זמרת:
זמר:
להקת השבוע:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שלא שמעתם הרבה זמן:
שיר שאתם שומעים כרגע:
תמונה לבחירתכם: זוזו. P:

Blue Aura

New member
../images/Emo189.gif

זמרת: איימי לי.
זמר: אין.
להקת השבוע: אוונסנס.
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Lacrymosa של אוונסנס.
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אוונסנס.
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: The Last Song I'm Wasting on You של אוונסנס, שיר מהמם!
שיר שלא שמעתם הרבה זמן: Angel של The Corrs.
שיר שאתם שומעים כרגע: Thoughtless - קאבר של אוונסנס לשיר של קורן.
תמונה לבחירתכם:

vered151

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

זמרת:
זמר:עברי לידר (
) ואביב גפן...
להקת השבוע: משינה.. שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: רוקנרול- אביב גפן המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:Circle of Life שיר שלא שמעתם הרבה זמן:שיר מוכר
שיר שהייתי חורשת עליו...
שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת
תמונה לבחירתכם: כמה צחקתי שראיתי אותה פעם ראשונה...חחחח

The Shoe

New member
שלי

זמרת: לין מרלין זמר: מממ אין להקת השבוע: קווין שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: "a dream is a wish" ו"colors of the wind" המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: ונילה נינג'ה שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:silence של אותה להקה ^^ שיר שלא שמעתם הרבה זמן: אואה מלאא שיר שאתם שומעים כרגע: א דרים איז א וויש תמונה לבחירתכם: אןי^^

Advertising Space

סתם כי אני שומעת את זה עכשיו
זמרת: ממ אין זמר: בון ג'ובי להקת השבוע: Simply Red
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Simply Red - If you don't know me by now המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: גאנז אנד רוזס. סגידה. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Red Hot Chilli Peppers - Stadium Arcadium שיר שלא שמעתם הרבה זמן: Come as you are של נירוונה.. בא לי עכשיו
שיר שאתם שומעים כרגע: השיר שבכותרת.. של רובי וויליאמס, דה
תמונה לבחירתכם: אין

../images/Emo125.gif../images/Emo103.gif

זמרת:
זמר:תמיד יהיה...הראל סקעת
להקת השבוע: הדורבנים
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: יונתן שפירא {נראה לי גם שבוע שעבר זה היה ככה
}
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Kelly Clarkson {שמעתי המון שירים שלה השבוע}
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Lily Allen - Smile-->שיר מציק לחלוטין אבל מדבק
שיר שלא שמעתם הרבה זמן:אויי יש המון...כל השירים שאני לא שומעת..
שיר שאתם שומעים כרגע: Kelly Clarkson - Hear Me
תמונה לבחירתכם:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

לא מבינה אתכם...../images/Emo103.gif

תמונה מצחיקה ברמות...חחחחחחחחחחח בסדר..עצוב....אבל מצחיק

"היא לא יודעת לשתות"../images/Emo79.gif

ב"ה זמרת:אין זמר:אין להקת השבוע:איפה הילד שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:היא לא יודעת לשתות ו כולם רוצים חבר המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: איפה הילד
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:כולם רוצים חבר. לאור: האנג אובר בלוז שיר שלא שמעתם הרבה זמן:שירים של ברי שיר שאתם שומעים כרגע: האנג אובר בלוז תמונה לבחירתכם:

GR££N woMAN©

New member
...

זמרת: אלאניס מוריסט
זמר: - להקת השבוע: - שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: - המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אלאניס מוריסט שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: אין ספציפי שיר שלא שמעתם הרבה זמן: עברי למיניהם שיר שאתם שומעים כרגע: - תמונה לבחירתכם: די נו.

"Here I am, in the land of the

morning star". להקת השבוע: Savatage שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: In Flames - Come Clarity המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Evergrey דה! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: השיר שמלפני שתי שורות, פשוט מדהים! שיר שלא שמעתם הרבה זמן: צ'יינג' אוף סיזנס, סתם XD שיר שאתם שומעים כרגע: מזמזמת את Scorpions - Send Me an Angel תראו איך השקעתי בהדגשות^^ XD

למעלה