אה! הגיע יום שישי! צריך לסכמ"ש! מהר!

../images/Emo126.gifאה! הגיע יום שישי! צריך לסכמ"ש! מהר!

אני ממש ממש מצטערת שזה כל מה שאני עושה בפורום בזמן האחרון [בערך] אבל אני קצת בבעיה עם עניין המחשב.. אז כדי שבכל זאת תזכרו שאני כאן, רק קצת פחות לתקופה קצרה- אני מוצאת דרכים כדי להגיע לכאן ולפתוח סכמ"ש אז יאללה, סכמשו ותהנו.
שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- אמן השבוע- אלבום השבוע- הכי טוב היה לי השבוע- הכי הייתי מעדיפה לשכוח- תמונה שעשתה לי את השבוע- שוס השבוע- תכנונים לשבוע הבא- משהו להוסיפוס?!- שיהיה סופ"ש טוב ושבוע מעולה. אוהבת אוהבת. אל תשכחו! נטע.

../images/Emo214.gifחיכיתי לזה

שיר השבוע של כפיר-מנגינה קטנה (
) שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- Escapare- mariana esposito (מומלץ רק ליודעי ספרדית) אמן השבוע-ללא צל של ספק, מריאנה (כי מה שבלב לא נגמר, הוא רק נדחק..)* אלבום השבוע- X הכי טוב היה לי השבוע- הפרחים . הכי הייתי מעדיפה לשכוח-שצעקתי על המנהל של אורנג". וההרגשה האיומה שהייתה אתמול... תמונה שעשתה לי את השבוע-X שוס השבוע-אני מסתגלת אט אט לפלאפון... תכנונים לשבוע הבא-לחיות משהו להוסיפוס?!- ככל שאתם מתבגרים אתם מבינים כמה החיים מורכבים.

../images/Emo126.gifוואו. נזכרתי בלפני 3 שנים..

אני זוכרת שממש אהבת אותה
[מריאנה] הזוי.

../images/Emo214.gifהזוי לי שאת זוכרת את זה

שרק אומר שאת באמת יודעת הרבה על החיים האמיתיים שלי. אני כל כך מתגעגעת לתקופה הזאת שהיא הייתה חלק משמעותי מהחיים שלי. כמה שהערכתי את התקופה הזאת, היום אני מעריכה הרבה יותר..

אחח יקירתי../images/Emo23.gif

אוהבת המון
. אם כבר שירים בספרדית לכי על ALEX UBAGO מומלץ בחום! השיר שלו SABES מדהים. אבל 2 האלבומים שלו בכללי מדהימים.

../images/Emo214.gifאני צריכה לזכור (בקשר לאלכס)

ותודה, ימים יעברו מתישהו.. אוהבת

"lay your head down in my arms.."../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפיר- כלום שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- מתנה- יהושוע לימוני, Lay your head down- Keren Ann, הרבה הרבה רד הוט
אמן השבוע- רד הוט לגמרי.. אלבום השבוע- אין הכי טוב היה לי השבוע- יום שני עם אהרוני וטרגר, יום פעילות מוצלח ממש!
הכי הייתי מעדיפה לשכוח- אממ את העצבים של היום /: תמונה שעשתה לי את השבוע- שוס השבוע- כמובן שאוותר. תכנונים לשבוע הבא- יומולדת לשיר
, צופים וזה.. והופעה של אביביקקקקקקק
שאני מאוד מתרגשת לקראתה.. משהו להוסיפוס?!- ממ.. אה כן!
מחר בערוץ 24 בשעה 22:30 יש הופעה של שלום חנוך בקיסריה! שווה לראות!

../images/Emo126.gif"השמש כאן חולה אבל האנשים בריאים..."

שיר השבוע של כפיר-אמונה שיר השבוע של מישהו מגניב אחר-זכיתי לאהוב - עברי, השיר עם הברוש של מאיר אריאל. אמן השבוע-אני
[נו, שמעתי בעיקר את עצמי שרה השבוע וזה..
] אלבום השבוע-אלבום תמונות משפחתי מפעם.
הכי טוב היה לי השבוע-יומיים של מכירות בימי הורים וחלוקת תעודות למסיבת סיום שלנו. הכי כיף בעולם בערך וגם היום אחה"צ מסעדה עם אבא ואחותי בת"א- כמה סושיייייייייי!!!
הכי הייתי מעדיפה לשכוח-ממוצע של השליש 64
תמונה שעשתה לי את השבוע-
שוס השבוע-ג'פניקה- מסעדה מעולה!!!! מומלץ אש. תכנונים לשבוע הבא-הופעה ביום ראשון [אני מופיעה] וזהו בעיקרון.. יש לכם הצעות? מישהו רוצה לבוא לבקרני ביבנה? משהו להוסיפוס?!- אני קצת מתוסכלת. וזה לא כיף.

../images/Emo126.gifעוד משהו-

תוספת לדברים הטובים שהיו לי השבוע- יום שני הייתי בכנס להקות צבאיות כזה והייתי עם עוד חברה וידיד והיה פשוט מצחיק. לא הפסקתי לצחוק בערך כל היום וזה היה פשוט כיף.
אפשר גם לצרף חלק מהיום הזה ואת הערב שלפניו לדברים שהייתי מעדיפה לשכוח.. אבל נוותר.

../images/Emo126.gifבמסגרת הלהקת נוער, אבל חלקי..

זה רק אני ועוד מישהו מהכיתה שלי [היה אמור להיות עוד אחת מהשכבה אבל הוא לא הופיע] הופענו עם שני שירים - ים הרחמים ועוד שיר מקורי של המעבד המוזיקלי שלנו, בטקס שהיה בבית יד לבנים לזכר נופלים בחודשים כסלו-טבת תושבי יבנה.

ימים עוברים ובסופם אני נרדם.

שיר השבוע של כפיר- "שביר כמוך" שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- "זמן ורחובות ריקים"/תומר ממיה אמן השבוע- אפרת גוש אלבום השבוע- באופן מפתיע, תומר ממיה [וזה אפילו חרוז
] הכי טוב היה לי השבוע- לפגוש אתמול את אורעד, וכל התפיסה החדשה הזו הכי הייתי מעדיפה לשכוח- את ההערות שאני מקבלת על בסיס יומיומי, ואת הפראנויה תמונה שעשתה לי את השבוע-
. שוס השבוע- אשכרה נהניתי ביום חמישי, למרות שלא ציפיתי שאהנה. תכנונים לשבוע הבא- ע ב ו ד ה. והישרדות
[כי צריך להטביע את יגוני על כך שאין יותר ערוץ 20, בריאליטי-טראש אחר, לא?] משהו להוסיפוס?!- אתם יודעים מה ההבדל בין פיל לפסנתר?

כל כך טובה אלי אפילו לא כעסת..

שהתפרקתי ממילים של מישהי אחרת... שיר השבוע של כפיר- תצעק שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- הפחדים- גלעד שגב
אמן השבוע- טייק דאת אלבום השבוע- החדש של טייק דאת
הכי טוב היה לי השבוע- קניתי דיסקים!!!(התבלינים,לייפהאוס וטייק דאת) הכי הייתי מעדיפה לשכוח- את ההתכווצות שרירים! תמונה שעשתה לי את השבוע- אחיינית שלי כפרעליה
שוס השבוע- ששפרה זכתה!!! תכנונים לשבוע הבא- לעבוד מצאת החמה עד צאת הנשמה! משהו להוסיפוס?!-אני נורא רוצה להופעה של יואב דגני :(:(

inbarIL

New member
"כמה זה קשה להגיד שאני צריך אותך" ../images/Emo14.gif

בגלל שאני חולה, נלך עם האווירה
שיר השבוע של כפיר-להיות עצמי
כלום..
שיר השבוע של מישהו מגניב אחר-לילה טוב מהכבש השישה עשר
אמן השבוע-כפיר, יהושע..
אלבום השבוע-
הכי טוב היה לי השבוע-כמה שיחות מצחיקות, להישאר בבית..
הכי הייתי מעדיפה לשכוח-עומס מ-ט-ו-ר-ף בלימודים, שאני חולה, המון אכזבות ובעיקר-
.
תמונה שעשתה לי את השבוע-שיהיה חח
שוס השבוע-"ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי"
תכנונים לשבוע הבא-להבריא, ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד
, חנוכה
משהו להוסיפוס?!-תשמעו יהושע לימוני:) מקווה להחלים בקרוב

../images/Emo23.gif

תמונה מהממת,מצלמה מהממת שצילמה. ושוס השבוע הרג אותי. תרגישי טוב.

למעלה