אוסף הלקים שלי!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo126.gifאוסף הלקים שלי!../images/Emo34.gif

לכל מי שלא מכירה או למי ששכחה
, אני שיר, בת 17. התחלתי לשים לקים בקטנה בכיתה ט-י, מה זה בקטנה? אולי לק אדום\שחור מדי פעם..
השנה(יא') התחלתי יותר להבין בנושא, הכוונה ללהכיר חברות, ולפתח את האוסף שעוד לא ממש גדול כמו של רבות כאן....
(בערך 30+ לקים לא כולל מחזקים ושות') מקווה שתהנו
*אם יש שאלות על צבעים ובכלל כל דבר שעולה במוחכן, תשאלו בכיף ואני אענה!
*

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo20.gifככה זה מאוחסן...

זה תיק שסבתא שלי קיבלה, בתוכו היו כל מיני דוגמיות של חברה כלשהי, והיא הביאה לי אותו כשהקודם שהיה לי כבר לא הספיק..

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo101.gifמשייפים וכו'

הירוקה זו פצירת קריסטל בעטיפה התכלת - גם כן פצירת קריסטל המלבן הלבן זה באפר המקל-מנקד כמובן
אפשר לנקות איתו מתחת לציפורניים גם. הסגול+ורוד-באפר 4 שלבים של ביוטיקייר, אהבתי אותו ממש! ואחרון זה באפר של לייף שמחליק את הציפורניים, השחור לידו אלו מדבקות שהיו מודבקות מאחורים ואני הוצאתי אותן, הדבקתי על דף שחור וגזרתי.(ממש פינת יצירה
)

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo217.gifשקופים\לבנים וכו'

מימין לשמאל: אפור 278 של שיק לבן+חלבי-חלק מסדרת פרנץ' של שיק..לא ידוע איפה השלישי
...היה פעם של אמא והיא הביאה לי. TOP 2 BOTTOM-לק שיכול לשמש כבסיס וכטופ. שקוף של אנדריאה-#1 לק לפרנץ' (עם מברשת דקה) של שיק שקוף-ורדרד של אורלי. בעיקרון מיועד לבסיס של פרנץ' אבל אני שמה אותו לפעמים סתם ככה..-Bare Rose לק שקוף עם נצנצים וכוכבים של טופ ביוטי-170. אם אני כבר משתמשת בו, זה מעל לקים אחרים(נראה מהמם על שחור\כחול!) ורוד-חלבים של אורלי, לפרנץ'-Sweet Blush ורוד חלבי עדין של אנדריאה-22 לבן עם טיפה נטייה לורוד, לפרנץ', של אורלי-Softest White נצנצים של שיק-223 ניוד של שיק-41. מגיעים למראה ניוד רק אחרי 3 שכבות, וגם אז הוא לא אטום כמו שחשבתי שיהיה
. טופ של ג'ייד-עושה ציפוי מבריק ללק-A197 לק קטן-ורוד נצנצים של ספורה
קיבלתי פעם מאמא שחזרה מפריז, הוא היה בתוך תיק איפור של ספורה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo115.gifמסירי לק

אני משתמשת באציטון הצהוב של קיוטקס, הוא ממש טוב. הורוד זה רק מילוי שקניתי (ליטר ב20 ש"ח, בחנות בעיר) קופסת אצטון של אורלי-מה אני אגיד...מעולה!!
צריך לעשות קצת פינים עם מקל אוזניים בקיוטיקלס, אבל לא נורא, זה שווה את המוצר שחוסך עבודת ידיים מתישה
וגם הריח של האציטון בפנים ממש טוב
... אצטון כחול קטן-מחו'ל, משתמשת בו בעיקר בנסיעות, כי הוא קטן והפקק שלו נוח 'מסיר לק שיק ללא אציטון'- משתמשת בו כדי לנקות את החותמות שתראו בהמשך
כדורי צמר גפן בשק שקוף

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo54.gifחותמות

מכונה הזויה שכזאת שקניתי פעם באילת, בקניון
היא הגיעה עם לקים, דיסקיות, סיליקון להחתמה וסכין.. אם בא לי לעשות חותמת אני עושה בדיוק כמו שעושים עם קונאד, לא ממש משתמשת במכשיר עצמו...

נופ ר

New member
איך המכונה עצמה עובדת?

לפי הבנתי, מכניסים את האצבע לאיזה חור ואז איכשהו זה מבצע את ההחתמה? זה חשמלי?

sHiR TaDmOr

New member
זה ידני

מניחים את האצבע על המכונה, גוררים את החלק הורוד, מגיעים לדיסקית-מחתימים ע'י הורדת החותמת למטה, גוררים את זה(כשגוררים, הסכין מוציא את השאריות), וכשמגיעים לאצבע שוב מורידים את החותמת ומחתימים את האצבע. יצא קצת מסובך....מקווה שהבנת.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo28.gifשונות

אבנים, מדבקות, מדבקות לפרנץ'-כולם לא בשימוש כבר המון זמן
. בד"כ אני מעדיפה לק חלק, בלי כל השטויות מסביב..אבל לפעמים מתחשק
עט אציטון-השתמשתי בה כמה פעמים עם לק כהה, אחלה מוצר

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo175.gifמחזקים

TOP SPEED-בסיס של רבלון. שמה אותו בעיקר לפני לקים כהים ממש, כמו שחור\כחול\סגול THICKEN UP-מחזק ציפורניים של סאלי הנסן, גם משמש כבסיס (רק לכהים, בשבילי). NATURAL GROWTH ACTIVATOR-מחזק שאמור לעזור לציפורניים לגדול. אני לא ממש שמה אותו בעקביות(צריך פעמיים ביום), ככה שאני לא יודעת להגיד אם הוא עוזר או לא. אני שמה אותו לפעמים כשאני מרגישה שהציפורניים חלשות, ויש לו ריח טוב, של אוקיינוס, בגלל המינרליים. הוא בהחלט משפר את מראה הציפורן. נייל טייק ||-שמים פעם אחת את הלק הימני, ובמשך שבוע מורחים עליו את השקוף, אחרי שבוע מסירים ועושים זאת מחדש. בהחלט מחזק את הציפורניים וזהו הבקבוק השקוף השני שאני קונה כבר. NAIL ARMOR-מחזק של אורלי.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo238.gifלקים אדומים../images/Emo103.gif

שיק 258 - בורדו ומפירי מהמם אסי- Wicked (צילמתי ושמתי תמונות למטה ובצד כי בתמונה הכוללת הוא יצא שחור. ) אדום קורלי של שיק-261 רבלון-בורדו נצנצים. 57 לה צ'ט-בורדו דהוי. Burgundy Wine\359 טופ ביוטי-הואנראה אדום מרקר אבל הוא מתקבל כורוד זוהר לחלוטין.(כמו בסדרת הבריכה של צ'יינה גלייז) אדום דם, שיק-08

נופ ר

New member
אצלי במחשב הלק של טופ ביוטי נראה כתום

כתום זוהר של מרקר... מצחיק כי יש לי כתום מרקר כזה בדיוק... יכול להיות שהתבלבלת כי זה לא נראה קרוב אפילו לורוד

sHiR TaDmOr

New member
הוא בהחלט נראה כתום\אדום זוהר במסך

אבל הוא ורוד, תאמיני לי

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo192.gifלקים ורודים../images/Emo109.gif

(מימין לשמאל בתמונה השמאלית למעלה): שיק, 314-אדום\ורוד זועק. לייף 263-ורוד פוקסיה, דומה מאוד לשיק 309 שיק 309-ורוד פוקסיה פרו ביוטי-קניתי אותו מזמן, לפני שגיליתי את שיק בכלל, הצבע שלו כמו 309 של אבל פחות איכותי, כך שהוא לא בשימוש. שיק 276-קשה לתאר אותו...בין פוקסיה לבייבי. טופ ביוטי-ורוד בזוקה. צבע ממש יפה, חבל שהאיכות והריח לא משהו משהו...\: שיק 02-ורוד בזוקה, קצת יותר בהיר מטופ ביוטי. אני מאוד אוהבת אותו ספורה-Tagada. כמו ה02 של שיק
ספורה-Cassis. (קיבלתי את שניהם מפריז.) טופ ביוטי-ורוד בייבי שקוף. אחרי 3-4 שכבות הוא קצת אטום. שיק 12-ורוד יותר כהה מבייבי. לא יצא אמין בתמונה

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo221.gifלקים כחולים\סגולים../images/Emo110.gif

תמונה עליונה, מימין לשמאל- אנדריאה-15 שיק-שחור, 32 שיק-228 שיק-266 שיק-315 לייף-סגול שימרי, 251 שיק-כחול מושלם
, 290 לייף-סגול\ורוד, דומה לפלאמוויל שראיתי כאן הרבה בפורום, 246 אסי-Angora Cardi טופ ביוטי-סגול פנינתי\פרוסט?
, מס' 75 שיק-עוד כחול מהמם-275 ספורה-Cassis(שנכתב בטעות בתמונה הקודמת..
) למטה בשמאל-השוואה בין הכחולים של שיק. מדהימים.

סקרמנטה

New member
אולי התמונה יצאה קצת בהירה מדי?

ה-315 אמור להיות יותר כהה, ובטח בטח האנגורה קארדי... כי אין מצב שהוא כזה ורוד בהיר :) ועם זאת, הלקים בתמונה הזו הכי יפים

sHiR TaDmOr

New member
כן באמת שמתי לב עכשיו...

האנגורה קארדי זה לק שבלתי אפשרי להוציא אותו בתמונה כמו שהוא נראה במציאות. כמה ניסיתי, גם לצלם וגם לערוך ולא הצלחתי.
בסווטצ' למטה הוא טיפה דומה לעצמו. וכן, אני מתה על הגוונים האלה

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo45.gifסווטצ'ים למיניהם....

כלמיני תמונות שצילמתי מדי פעם ומצאתי על המחשב
כתוב את השם\מספר ליד כל אחד כמו שאתן רואות

lilo4

New member
יוווו

השיק 02 מ-ה-מ-ם!!
[אני מתה על וורודים בוהקים בגוון ברבי-ילדותי שכזה
]

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo178.gifוהבלגן שנשאר! ../images/Emo6.gif

סתם, היה לי ממש כיף. עברו כמה ימים מאז שצלמתי כי לקח זמן לערוףך הכל, אבל זה היה שווה את זה. פתאום נזכרתי בכל הגוונים שיש לי.
שוב, שאלות יתבלו בברכה!

למעלה