אז.... את מי רואים ביום ראשון?? אני כלכך מתרגשת להיות בהופעה סוף כל סוף! אז, מי באה?
R Refreshing Menta New member 18/9/09 #1 ../images/Emo126.gif אז.... את מי רואים ביום ראשון?? אני כלכך מתרגשת להיות בהופעה סוף כל סוף! אז, מי באה?
../images/Emo126.gif אז.... את מי רואים ביום ראשון?? אני כלכך מתרגשת להיות בהופעה סוף כל סוף! אז, מי באה?
I inbarIL New member 21/9/09 #4 הופעה מעולה../images/Emo47.gif "כל הפעמים" היה מושלם . צחוקים, כיף, מוזיקה, אהבה, בארבי, מה צריך יותר? (אין כבר זמן מה נשאר ממני בובה על חוט לבד ראש בחול אם הוא ילך כל הפעמים כלום תצעק הפחד נעלם ניצחון בואי תפרקי אותי יש לך כוח ליפול - אושר ועצב אמונה)
הופעה מעולה../images/Emo47.gif "כל הפעמים" היה מושלם . צחוקים, כיף, מוזיקה, אהבה, בארבי, מה צריך יותר? (אין כבר זמן מה נשאר ממני בובה על חוט לבד ראש בחול אם הוא ילך כל הפעמים כלום תצעק הפחד נעלם ניצחון בואי תפרקי אותי יש לך כוח ליפול - אושר ועצב אמונה)
T the Girl of Love New member 23/9/09 #5 ../images/Emo214.gifהיו קטעי קישור מיוחדים?../images/Emo3.gif ניצחון אף אחת לא צילמה??
R Refreshing Menta New member 27/9/09 #6 ../images/Emo126.gifהיה טוב. שמחתי להיות שם, הייתי צריכה להיות שם. ואני מתה על כפיר למרות שאני חושדת שהוא הדביק אותי במחלתו.
../images/Emo126.gifהיה טוב. שמחתי להיות שם, הייתי צריכה להיות שם. ואני מתה על כפיר למרות שאני חושדת שהוא הדביק אותי במחלתו.