אירוחים ופרסים היום בתפוז

שאלון:))

לפרוויקט בתקשורת 1)זכר/נקבה 2)גיל: א.12-16 ב.17-19 ג.20-25 ד.25+ 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כמה מהם שייכם לך? 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים? 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים? 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק? 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה? 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב? 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי? 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש? 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא? תודה רבה :))

זפטל

New member
הרצאה על הג'אז בספרות האמריקאית

ביום חמישי הקרוב תתקיים הרצאה בחנות הספרים המשומשים "עץ הדעת" על תולדות הג'אז בספרות האמריקאית בליווי הדגמות מוזיקה. תרצה קרן עמרי שחזרה אלינו זה מכבר מלונדון. ההרצאה תחל בשעה 20:00 והכניסה אליה חופשית. כולכם מוזמנים! לפרטים 03-6204427 והרשמה לאירועים הבאים עץ הדעת- חנות ספרים, קפה ותרבות בן יהודה 42 (פינת בוגרשוב) ת"א [email protected]

lexigali

New member
../images/Emo124.gif מכירת/החלפת דיסקים (תזכורת)

מחר, יום שישי (15.4), תיערך בגבעתיים מכירת חצר גדולה. אם יש לכם ספרים, תקליטים, דיסקים או קלטות שאתם לא צריכים או רוצים להחליף או למכור, אתם מוזמנים להביא את מרכולתכם - תוקדש לכך פינה מיוחדת. אפשר יהיה לקנות או להחליף כל היום, אבל מי שבמיוחד רוצה להחליף דיסקים או תקליטים, כך נמסר לי, כדאי שיבוא בין 12:00 ל-14:00. פרטים נוספים בקובץ המצ"ב.

Wing Chan

New member
תשובות

1)זכר 2)גיל: ב.17-19 3)בערך 65. כולם שלי. 4)איני צורב\מוריד דיסקים. 5)אני לא שומע צרובים או עותקים לא חוקיים. 6)בהתחלה יותר, אחר כך פחות, שלא יימאס על האוזן. 7)כשאני אוהב את המוזיקה שהלהקה מנגנת. 8)המוזיקה שבדיסק, נושא הדיסק, הליריקה. 9)מטאל, מוזיקה קלטית. 10)אני לא צורב. 11)אף אחד מהם, וגאה בזה. 12)בעיקרון זה בא לי בתקופות, לעיתים יותר לעיתים פחות. אני מעריך משהו כמו 1300 ש"ח בחודש. 13)אשקיע חלק גדול ממנו במוזיקה. חלק האחר אשקיע בתחביבים האחרים שלי.

תשובות

1. נקבה 2. 19 3. באוסף שלי אישית יש בערך 200. אבל בגלל שאמרת בבית, אני מניחה שלאבא שלי יש בערך עוד 100. 4. לא צורבת דיסקים 5. אני לא שומעת דברים גנובים 6. בהתחלה יותר... אחרי זה כשיש חשק "ובא עליו..." 7. דיסק זה יצירה שלמה של אומן. זה משהו שהוא השקיע בה, משהו שהוא פירסם, משהו שזכותו להרוויח עליו כסף. 8. שיש בפנים מוסיקה טובה 9. רוק קלאסי פרוגרסיב רוק, רוק ישראלי, מטאל, ג'אז, אירי 10. כלום 11. אף אחד מהם 12. בערך 300 אני מעריכה... פלוס מינוס. 13. אני מעריכה שחלק נכבד מאוד יהיה לדיסקים. השאר לצרכים אחרים.

דנטל

New member
ישששששששששש שאלון

1) נקבה 2) 25+ 3) כמה עשרות שהם שלי. 4) לא צורבת. 5) אני נגד זה. 6) תלוי כמה התלהבתי מהדיסק. 7) כי אני אוהבת את האומן או בגלל שיש שם כמה שירים שכבר שמעתי ברדיו ואהבתי. 8) השירים שעליו. 9) היפ הופ, ת'ראש מטאל. 10) לא צורבת, ראבק, אני על סף למחוק את השרשור הזה בגלל הדיבורים על צריבות. 11) שיתביישו להם מי שצורבים והלוואי שישקיעו במשהו את הנשמה שלהם ואחרי זה יגנבו להם, כמו שהם עושים לאחרים כשהם צורבים. 12) קונה דיסק רק פעם בכמה חודשים. 13) אם באותו זמן ארצה דיסק מסוים, אשקיע בדיסק, אבל ברוב המקרים הכסף יכנס לבנק וישמש אותי לצרכים יומיומיים רגילים.

ofekkehila

New member
תשובות

1)זכר 2)גיל: ב.17-19 3)כמה דיסקים מקוריים יש לך בבית? כ-40, כולם שייכים לי 4)כאשר אתה צורב דיסק זה דיסק של אמן מסויים או שאתה מערבב מספר אמנים?צורב לעיתים רחוקות ובערבוב 5)כמה זמן אתה שומע דיסק צרוב של אמן/להקה מסויים?זה MP3 אז די הרבה זמן. 6)כאשר אתה קונה דיסק כמה זמן אתה שומע אותו? יש דיסקים שאני שומע אותם כבר 4 שנים. 7)מה הסיבה שבגללה אתה קונה דיסק?אני מוריד מהאינטרנט, אם אני אוהב אני קונה 8)מה יכול לגרום לך לקנות דיסק? המלצות, טעם אישי, עטיפה. 9)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר קונה?פרוג, פסייכ, פולק 10)איזה סגנון מוזיקה אתה בעיקר צורב?נ"ל 11)מה אתה יותר צורב ישרלי או לועזי?לועזי 12)כמה כסף בחודש אתה מבזבז על רכישת דיסקים בחודש?כ-100 ש"ח 13)קיבלת 500 ש"ח-האם חלק מהכסף תשקיע בקניית דיסקים או לדברים אחרים?במה,לדוגמא?אשקיע חצי בדיסקים ואשמור חצי שני

Wing Chan

New member
דנטל טראשרית? ../images/Emo6.gif

פי יה כמה זמן לא שמעתי איזה דיסק של דיסטראקשן לפנים ככה... אבל לראסט אין פיס תמיד יהיה מקום בלב שלי.

Wing Chan

New member
אררר, כמובן

שהשורה על ראסט אין פיס צריכה להיות עוד שורה מתחת... שכחתי אנטר זה נראה כאילו ראסט אין פיס שייך לדיסטראקשן, מה שכמובן לא נכון בלאט.

דנטל

New member
זה אולי נראה ככה למי שלא מבין ../images/Emo13.gif

לא אוהבת את מגהדת'.

../images/Emo126.gif אירוחים ופרסים היום בתפוז

מיכל קליין ראש תחום מידע ופיתוח ב'בטרם' - המרכז הלאומי לבטיחות ולבריאות ילדים. מתארחת הבוקר בשעה 9:30 בפורום הורים לתינוקות. אתם מוזמנים להשתתף ולשאול.
ח"כ מלי פולישוק-ברוך מגיעה לאירוח חי בפורום נוער שינוי וב- BlogTV בשעה 17:00. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=835&msgid=50921063
בשעה 19:00 יתארח בפורום פאלם משה בוחבוט, מנכ"ל PDASPA - החברה שמאחורי u-drive - מוצר הניווט החדשני לפאלם. שרשור שאלות נפתח כבר בפורום "פאלם וחברים", ואתם מוזמנים לשאול את שאלותיכם.
הפסיכולוגית קארן לרנר, פסיכולוגית קלינית, מומחית בטיפול בטראומה ובטיפול משפחתי תענה לשאלות הגולשים והגולשות בפורום הפרעות אכילה, שרשור השאלות נפתח ואתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם עד יום שבת.
פורום ירמי קפלן חוגג שנה של פעילות ועורך חידון מיוחד. אתם מוזמנים להשתתף ואולי תזכו בסינגל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=31466

רוק במועדון הקולטורה

אני רוצה לידע אותכם כי ב-16.4 במועדון הקולטורה בת"א יערך אירוע מחווה ארצי ללהקת DEEP PURPLE לרגל יום ההולדת של גיטריסט הלהקה ריצי בלקמור ובתוכנית: תיקלוט מסיבי של D.J MosheL עם כול אגדות הרוק של שנות ה70 Deep purple Led Zeppelin Rainbow Black sabbath Uriah Heep Grand Funk Slade Sweet ועוד....... V.J duddy – יקרין הופעות חיות נדירות של הלהקה deep purple דוכנים,ודוכני דיסקים (דוכן של האוזן השלישית) ,מוצרי אופנה ברוח התקופה, וידיאו ארט,אוכל ....אלכוהול .....ועוד..... ** ובערב מופע של שתי להקות המבצעות ממיטב שירי הלהקה ברמה הגבוהה בארץ להקת BURN מנתניה להקה אשר זכתה לתשבוחות רבות על הביצועים שלה ללהקת DEEP PURPLE ולהקת flash המעולה. המחירים לאירוע 30 ₪ לכל האירוע כולל ההופעות 50 ₪ למי שמגיע רק להופעות בלילה שלושים שקלים לכול מי שמזמין דרך האתר www.progrock.co.il כך שכדאי להזמין כרטיסים עכשו ולהנות מכול האירוע במחיר סבבה לפרטים0522310915

kung fu

New member
../images/Emo32.gif ספר על התפתחות אישית ../images/Emo42.gif

הי לחברי הפורום
זה מין הסתם המקום הנכון לכתוב על הספר שהוצאתי! אני מצרפת לכם את העטיפה של ספר התפתחות אישית שכתבתי. חברה שלי ציירה לי את הציור על העטיפה
הוא נמצא בכל חנויות הספרים
באהבה מיכל

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתמכרים מחדש לאופרת הסבון האהובה - פורום לחיות את החיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=967
חגיגת טלוויזיה שלא נגמרת... פורום לערוץ yes weekend http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1150
מדברים על הסדרה שהכניסה את דרום ת"א לאופנה בפורום פלורנטין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1268
הפורום הכי שבדי בתפוז - פורום שבדיה - שפה ותרבות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1264
פורום חדש לבי"ס לבגרות ופסיכומטרי של יואל גבע - פורום יעוץ והכוונה לתואר B.A http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1269 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gifמצעד חצי העשור../images/Emo41.gif

שלום לכולם :) פורום מצעדים וביקורת מוזיקה מזמין אתכם להצביע למצעד חצי העשור שלו. 150 שירים לועזיים, מתוכם יבחר שיר חצי העשור. הוראות: 1. יש להצביע רק דרך המסרים - שלחו אלי את המסר עם ההצבעה שלכם. הצבעות ע"ג הפורום לא יחשבו וימחקו. 2. אין להצביע לשיר יותר מפעם אחת. 3. ההצבעה תימשך שבועיים: 15-29 לחודש.תוצאות המצעד יתפרסמו זמן קצר לאחר מכן. מצורף להודעה קובץ ובו 150 השירים. אתם צריכים לבחור 10 שירים ולשלוח אותם אלי, במסר. פשוט, נכון? נכון, ויש גם פרס - מבין המדרגים יזכה אחד בסינגל!
יאללה, לעבודה! שלכם, עורך המצעד.

למעלה