אישור השתתפות סופי לסדנת

חומרים (סופי) לסדנת המכשפה

צמר- 10 גרם שחור (אני השתמשתי במרינו) 10 גרם צהוב/כתום/לבן (לירח) 20 גרם כחול/טורקיז/סגול לשמיים 20 גרם זהב או כל צבע אחר שתרצו למסגרת. מערוך עץ (יש לי כמה למי שאין) מחצלת בד טול מחט ליבוד ספוג בסדנא נכין תמונת קיר מלובדת עם מכשפה (את הגיזרה למכשפה אתן בסדנא) התמונה מקורית ולא הועתקה משום גורם. כל הזכויות שמורות לי (
)

smady a

New member
../images/Emo126.gifאישור השתתפות סופי לסדנת

תמונת מכשפה עם קשת. יום שישי 20.10 בשעה 10 אצל קשת 1. סימה 2. סמדר 3. ניצנץ 4. goldfish 5. racel1234 6. אור224 7. דבי זריהם יש פה שמות מרשימת הממתינות.ויש עוד ברשימה.סבלנות. נא לאשר הגעה בבקשה.מי שלא תאשר הגעתה תבוטל,,,,ובמקומה תוכנס מרשימת הממתינות. תודה....

rachel1234

New member
זו לא הייתה אמורה להיות סדנאת

בובת מכשפה שבעקבותיה היה ויכוח עם דולמן על זכויות היוצרים?

התכנית השתנתה

אם תשימי לב יש שרשור מאתמול עם הוראות הכנה לבובת מכשפה אחרת (לדעתי- מוצלחת הרבה יותר
). בסדנא נעשה משהו קשה יותר- ליבוד שטיח קיר עם דמות מכשפה. הרבה יותר מאתגר (להכין את הבובה זה כמו להכין פיה עם קצת שינויים, את זה כולנו יודעות לעשות). אם עדיין יהיה ביקוש אשמח להדריך בחודש הבא את הבובה שהעליתי אתמול לפורום.

למה אי אפשר להתחלק לשניים????

בתאריך הנ"ל אני מופיע בגן ...
זה לא הוגן! כל כך רציתי לבוא וכל כך שמחתי לראות את שמי ברשימה.... תודה רבה סמדי שחשבת עליי , מצטערת ...פעם אחרת. חג שמח דבוש

ניצנץ1

New member
היי בנות, למי יש למכור לי צמר

שחור לסדנה? או להחליף בכל צבע אחר שיש לי בשפע, אפילו החלפה על תלתלים בשני צבעים באה בחשבון.. לא בא לי להגיע לחנות בשביל 10 גרם צמר..

למעלה