אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות

../images/Emo126.gifאתם יודעים מה אתם צריכים לעשות ../images/Emo11.gif../images/Emo8.gif

לטס נסכמש
שיר השבוע של כפירוס- שיר השבוע של אמן מגניב אחר- אמן השבוע- אלבום השבוע- הכי כיף לי השבוע היה- הייתי קצת מעדיפה לשכוח- תמונה שעשתה לי השבוע- האיש שעשה לי את השבוע- משהו בטלויזיה/ קולנוע שעשה לי את השבוע- תכניות מיוחדות לשבוע הבא-
ושאלת בונוס: באות להופעה?! בואו בואו
תהנו מאוד, אוהבת הכי אחי, נטע.

העשן של הסיגריות מכסה את המילים האחרות

שיר השבוע של כפירוס- "כלום" שיר השבוע של אמן מגניב אחר- לא כזה מגניב אבל "אגדות"/עברי לידר. "חלק ממך"/שירי מימון אמן השבוע- אבריל לאבין אלבום השבוע- אוהד חיטמן הראשון הכי כיף לי השבוע היה- לפנטז על הטיול שרוב הסיכויים לא ייצא אל הפועל הייתי קצת מעדיפה לשכוח- את החיים שלי תמונה שעשתה לי השבוע- נזכרתי בה היום, והיא ממש מצחיקה אותי כל פעם מחדש
האיש שעשה לי את השבוע- יש איזה שתיים שדיי תמכו בי השבוע, אני מקווה שאתן קוראות ויודעות שזה אתן. תודה. משהו בטלויזיה/ קולנוע שעשה לי את השבוע- הישרדות, כי ברור שזה בארו. תכניות מיוחדות לשבוע הבא- להעביר אותו עם כמה שפחות עצבים, ועם כמה שפחות רחמים עצמיים. ושאלת בונוס: באות להופעה?! בעזרת ה.. לא יודעת מה.

inbarIL

New member
"הגשם כבר יורד עליי שעות ומנקה.."../images/Emo99.gif

שיר השבוע של כפירוס-למרבה ההפתעה, יש לך כוח
שיר השבוע של אמן מגניב אחר-אני יודע מה אתה צריך- עברי לידר.
אמן השבוע-עברי לידר
אלבום השבוע-פייט ובאבש"ה של עברי.
הכי כיף לי השבוע היה-שיחות עמוקות ממש, הצגה, לא היו מבחנים, לא ללכת לבצפר בשלישי, אחותי חזרה.
הייתי קצת מעדיפה לשכוח-כאב.
תמונה שעשתה לי השבוע-
האיש שעשה לי את השבוע-הילי
וחג'ג'[?]
משהו בטלויזיה/ קולנוע שעשה לי את השבוע-אממ טופ מודל:)
תכניות מיוחדות לשבוע הבא-מחר הופעה, ראשון שני ימי מד"א או משהו כזה בבצפר, יומולדת לחברה, יומולדת למנטה
, קרטינג, מסיבה, וסופש בכרמיאל:)
ושאלת בונוס: באות להופעה?! טחח.
שבוע טוב כפרות, מקווה לראות אתכם מחר:)

"ראיתי אותך.. ודמיינתי צבעים.."../images/Emo126.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפירוס- להיות עצמי. שיר השבוע של אמן מגניב אחר- גלים-נועם פנחסוב, love song - אביב גפן, עטור מצחך, יש לי סיכוי-אבייתר בנאי אמן השבוע- אבייתר בנאי אלבום השבוע- אין הכי כיף לי השבוע היה- עכשיועכשיו בשבט
, יום שני עם אהרוני וטרגר, יום רביעי עם אליעד
הייתי קצת מעדיפה לשכוח- שאני חולה.. קצת קשה לשכוח /: תמונה שעשתה לי השבוע- האיש שעשה לי את השבוע- ענברי
, אהרוני
, טרגר
, בופי
, אליעד
, אליעד
וגל
משהו בטלויזיה/ קולנוע שעשה לי את השבוע- נופ. תכניות מיוחדות לשבוע הבא- צופים, בדיקות, עבודה, פסיכולוג, ענברי ושות' בסופ"ש.. ושאלת בונוס: באות להופעה?! בואו בואו לא ובבקשה אל תתחילו עם זה >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

הלוואי שהיה לי כפתור קטן

שיחזיר אותי דקה אחורה מכאן . .. שיר השבוע של כפירוס- כלום שיר השבוע של אמן מגניב אחר- דור דניאל- מקום לצידך ,תומר ממיה-מריח כשלון , אמן השבוע- מורן גמליאל אלבום השבוע- מעניין עוד כצה זמן אני אומר את זה - דייויד קוק
הכי כיף לי השבוע היה- מכירת צדקה עם הרפרומים שלי
הייתי קצת מעדיפה לשכוח- את היום שאחרתי לעבודה והבסית שלי הייתה שם
תמונה שעשתה לי השבוע- אחייניות שלי באילת האיש שעשה לי את השבוע- מיה ואריאלה משהו בטלויזיה/ קולנוע שעשה לי את השבוע- גם פה אין שינוי - גוסיפ גירל
תכניות מיוחדות לשבוע הבא- לעבור אותו ושאלת בונוס: באות להופעה?! בואו בואו באה באה

../images/Emo126.gifאעאעאה!!

שיר השבוע של כפירוס-בואי תפרקי אותי
שיר השבוע של אמן מגניב אחר- קשה לי לוותר - יואב דגני, אנבל-לי - יוני בלוך אמן השבוע-כפיר אפשטיין ויוני בלוך אלבום השבוע-"הרגלים רעים" ו"ימים אחרים" הכי כיף לי השבוע היה-יום רביעי- רחובות +מסעדה עם חברים, יומולדת לאבא, יום שישי בערב וההופעה של כפיר.
הייתי קצת מעדיפה לשכוח-חלק מהיום [שבת] וחלק מהחלום שחלמתי בלילה שבין שישי לשבת. תמונה שעשתה לי השבוע-אין לי כאן. האיש שעשה לי את השבוע-כפיר, אבא, אחותי, ידיד שלי גל. משהו בטלויזיה/ קולנוע שעשה לי את השבוע-ואלס עם בשיר שראיתי סופ"ש שעבר, הישרדות, גוסיפגירל ועוד. תכניות מיוחדות לשבוע הבא-בעיקר יומולדת. ושאלת בונוס: באות להופעה?! בואו בואו היה כיף.

למעלה