אתם כבר יודעים לבד.......

../images/Emo126.gifאתם כבר יודעים לבד.......

החוויה הטובה של השבוע- החוויה הפחות טובה של השבוע- שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- אמן השובע- אלבום השבוע- הבנאדם שעשה לי את השבוע- תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- תכניות לשבוע הבא- משהו להוסיף?

../images/Emo126.gifHere comes the sun....../images/Emo42.gif

החוויה הטובה של השבוע-המון מחמאות וחיזוקים אחרי הטקסים, זמן איכות עם חברים, מפגש גרעין, סגירת מעגל, יום העצמאות עם המשפחה.
החוויה הפחות טובה של השבוע-עצב וכאבי גרון.
שיר השבוע של כפיר-האור יעלה
שיר השבוע לא של כפיר- "דברים שרציתי לומר" בגרסה של רז, גל ושלי בטקס יום הזכרון
אמן השובע- הקלידן שלנו מהטקסים
אלבום השבוע-
הבנאדם שעשה לי את השבוע-הלהקה, דודו [הקלידן] עוזי [אחד הסאונדמנים] הגרעין המדהים שלי.
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-בברלי הילס, פרויקט מסלול
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-ישנתי, אכלתי, השתעממתי, דיברתי, ראיתי בברלי הילס.
תכניות לשבוע הבא-אמממ.... לא הרבה..
משהו להוסיף? יום הולדת לשני אנשים מדהימים.
איתי וכפיר, מזל טוב.

חברים שאומרים לי שאתה לא מתאים לי וזהו.

החוויה הטובה של השבוע- יום חמישי עם מיה החוויה הפחות טובה של השבוע- יום ראשון היה אחד הימים המזעזעים בחיי
שיר השבוע של כפיר- שיר הטלפון [כמה חבל שאנשים לא מתקשרים אלי
] שיר השבוע לא של כפיר- "שעתיים אחרי"/אפרת גוש אמן השובע- אפרת גוש אלבום השבוע- אפרת גוש הראשון ודור דניאל הבנאדם שעשה לי את השבוע- גל-עד שמואלייייייי תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- ללא ספק בוורלי. עכשיו כשניסו סוף סוף לאנוס את קלי, העולם יכול לנשום לרווחה מה עשיתי בסופ"ש?- אתמול ראיתי את האחיין המושלם שלי ולימדתי אותו להגיד 'טוסיק' ו'ווווווווווווייייייי'
, והיום בעיקר המון בוורלי ושולחן לחמישה תכניות לשבוע הבא- לא משהו ספציפי משהו להוסיף? ע"פ המייספייס של מושא הפורום, יש הופעה אקוסטית ב28.5 בקפה ביאליק

חכמיוש

New member
עוד שבוע....

החוויה הטובה של השבוע- יום העצמאות.. יום חמישי ברחבי ת"א... החוויה הפחות טובה של השבוע- שפספסתי אותו... ו.. קצת איבוד שליטה על החיים שלי... שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם שיר השבוע לא של כפיר- אביב גפן - הרבהההה, גידי גוב - עדיין מחכה לך אמן השובע- אביב גפן אלבום השבוע- קניתי את האוסף של גידי גוב הבנאדם שעשה לי את השבוע- רק כי אני ממש מתגעגעת אלייו.. לא מגיע לו..
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- הרבה משפחה... תכניות לשבוע הבא- עבודה, לימודים משהו להוסיף? אני צריכה כזה חיבוק....

מותר גם לבכות זה מחזק ..

החוויה הטובה של השבוע- הסופ"ש הזה שהיה כיפי ממש החוויה הפחות טובה של השבוע- יום הזיכרון (בערב) שיר השבוע של כפיר- יש לך כוח ואמונה שיר השבוע לא של כפיר-free fallin- john mayer(שאני בכלל מאוהבת בו ) אמן השובע-ג'ון מאייר אלבום השבוע-where the light is -john mayer (אלבום ההופעה שלו
) הבנאדם שעשה לי את השבוע-אחיינים שלי תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- האנטומיה של גריי וגוסיפ תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-מלא אחיינים שלי היו פה לשבת ושיחקנו מלא משחקים כיפיים! תכניות לשבוע הבא- אין עדיין משהו מיוחד. משהו להוסיף? האמריקאים מתחילים להדאיג אותי באיידול.. אני לא מוכנה לעוד שבוע כזה ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

inbarIL

New member
איזה שבוע..../images/Emo23.gif

החוויה הטובה של השבוע-יומולדת
רוק"צ
לפגוש אנשים שאני אוהבת, חיבור אחד מסוים
, הרבה שיחות כיפיות..
החוויה הפחות טובה של השבוע-ראשון ושני..דיכאון מטורף.
שיר השבוע של כפיר-תצעק
שיר השבוע לא של כפיר-זוזי/דודו טסה, Suddenly monday
, פלרמו..אממ נו וכל רוק"צ בערך:)
אמן השובע-כל מי שהיה ברוקצ..בעיקר עברי^^
אלבום השבוע-אביב לייב השני..
הבנאדם שעשה לי את השבוע-וואי באמת שכל מי ששלח הודעה/התקשר ביומולדת..
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-אממ הישרדות?
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-הייתי בעיקר בבית האמת
תכניות לשבוע הבא-ללמוד, מתכונת במחשבת
, עוד יציאת יומולדת
, יום בסינמה סיטי ולקבל ת.ז
אממ וספא עם אחותיD:
משהו להוסיף?

יואו. מצחיק לי. חיחי

החוויה הטובה של השבוע- רוק"צ ללא ספק.
, יומולדת לפיה
, פרנקלין, עכשיו עם חברים וזה.. החוויה הפחות טובה של השבוע- מחזור
, פרנקלין, וכל מיני שטויות.. שיר השבוע של כפיר- שביר כמוך.
שיר השבוע לא של כפיר- יש יותר מדיי.. אהוב יקר-רונית שחר.. אחד החרושים של השבוע
אמן השובע- רונית שחר, איפה הילד, הקספרים. אלבום השבוע- אין הבנאדם שעשה לי את השבוע- כל מי שהיה איתי ברוק"צ.. ועוד כמה מפה.
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- עד קצה העולם- סרט הכי מומלץ שיש.. תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- עד היום בערב לא ממש עשיתי, הנג אובר מטורף, ומחזור בלתי נסבל.. אבל עכשיו יצאתי עם חברים.. תכניות לשבוע הבא- בדיקות, צופים, הופעה אולי..ממ
משהו להוסיף? נופ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifאיך אפשר לוותר?!

החוויה הטובה של השבוע-קשה לבחור מכל החוויות!
אבל הכי הכי.... מנגללללל עם אהובי ואחותי הקטנה
החוויה הפחות טובה של השבוע-לא רוצה לחשוב על רע כשכל כך טוב... שיר השבוע של כפיר-
האור יעלה
שיר השבוע לא של כפיר-רבות הדרכים - דניאל סלומון אמן השובע-X אלבום השבוע-THE CORRS הבנאדם שעשה לי את השבוע-האהוב שלי
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-לעעעעע.... (יש לי תחושה שראיתי סרט אבל אני בספק אם הזכרון שלי באמת בתוקף..) תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-הייתי עם אחותי הקטנה בפארק הלאומי בר"ג ועשינו יחד עם האהוב שלי על האש וביום שבת היינו באשקלון אצל החברה הכי טובה בעולם
תכניות לשבוע הבא-לסגור מקום לחתונה
משהו להוסיף? זה כל כך קרוב שזה נדמה שהכל חלום!!!

למעלה