אתם כותבים את מאמרי הפורום!

../images/Emo126.gif אתם כותבים את מאמרי הפורום!

בעקבות סקירתו של הוד11 (
) של האלבום "בקצה ההר", פתחנו את קטגורית "סקירות אלבומים" במאמרים. מיד אעלה כאן את רשימת האלבומים של גידי, אשמח אם חברי הפורום ירימו את הכפפה ויכתבו סקירות נרחבות ככל האפשר.
שיהיה בכיף!

../images/Emo220.gifרשימת האלבומים של גידי:

הכבש השישה עשר (1978) גידי גוב- תקליט ראשון (1978) 40:06 (1983) תנו לגדול בשקט (1985) דרך ארץ (1987) אין עוד יום (1991) שירים שהתפזרו (1993) שירים מלילה גוב (1995) שירים מלילה גוב- האוסף השני (1997) ריקוד ירח (2003) בקצה ההר (2005) אני חושבת שזהו, הערות והאורת יתקבלו בברכה. אגב, אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את האלבומים שירים מלילה גוב (1+2) אני אשמח

הוד11

New member
אני יכול לעשות על

אין עוד יום שירים שהתפזרו וכל הדיסקים של לילה גוב (חמישה בסך הכל) אני יעשה על שירים שהתפזרו שאני יסיים ללמוד למבחן בספרות

הוד11

New member
סיקור דיסק שירים שהתפזרו (1993)

הדיסק שירים שהתפזרו הוא בעצם דיסק המאגד בתוכו 19 שירים של גידי שהוקלטו בין השנים 1973- 1993 ומעולם לא הופיעו בדיסקים שהוציא, מכאן שם הדיסק שירים שהתפזרו כלומר לא סודרו וקובצו בדיסק. הדיסק נפתח עם הגרסה הקצבית והשמחה של "עניין של זמן" מתוך סדרת הטלוויזיה הנושאת את אותו השם. השיר השני הוא יעלה ויבוא מתוך פסטיבל הזמר של 1973. זהו לדעתי אחז השירים הטובים של גידי ואחד הטובים בדיסק. אחר כך באים סורו ממני שהיה אמור ליהיות שיר הנושא של תכנית רדיו סאטירית שלא עלתה בסופו של דבר. חנינא מ1976 הוא שיר סאטירי על אזרח ישראלי, למרות הסאונד הקליל יש להקשיב למילים שהן לא קלילות. גם השיר החמישי בדיסק ארץ אגדה הוא מתוך המחזה "התשה" שעוסק במלחמה. השירים חופשי חופשי ואל הגבים הם לא מאהובים עליי בדיסק והצליל שלהם שקט יותר מהשירים האחרים. נמה יפו הוא אחד מהשירים האהובים עליי בדיסק, בשיר הזה משתפים עם גידי פעולה גם חבריו לזהו זה שלמה בראבא באקורדיון ומוני מושונוב בקולות. הוא משתף איתם פעולה גם בקאבר שלהם ל"סרנדה" של שלישיית גשר הירקון. עוד קאבר שלו לשלישיית גשר הירקון הוא "לילה בחוף אכזיב" מתוך הדרן לנעמי שמר ז"ל. שיתוף פעולה מוצלח נוסף של גידי הוא עם יהודה פוליקר לגבר בעיר. שתי הקלטות חיות מתוך מופעים הם "ציפור המכנסיים הקטנה" ו"נגיעה אחת רכה" שניהם נהדרים כל אחד בדרכו. הדיסק מסתיים עם גרסה שקטה לעניין של זמן בליווי פסנתר נהדר של רמי קליינשטיין. בקיצור אחד הדיסקים הטובים של גידי שבהרבה מאוד בחינות יותר טוב מסתם אוסף. דיסק מומלץ מאוד.

porky169

New member
לילה גוב

בדרך אפשר למצוא אותם בכל חנויות דיסקים אבל במחיר מופקע של 100-150 שקל אבל יש לי סוד! ישנה חנות תקליטים ודיסקים יד שנייה בתל אביב שהדיסק המשולש עולה רק 50 שקל! לחנות קוראים חור בשחור

porky169

New member
שלמה המלך

שחכתי איזה מספר אבל היום קניתי את הדיסק השני של לילה גוב1 ב10 שקל ועוד 3 דיסקים ב5 שקל כל דיסק! זה לא צרוב אבל זה יד שנייה במצב מעולה!

למעלה