בנות סדנת כיס מלובד במים וסבון

smady a

New member
../images/Emo126.gifבנות סדנת כיס מלובד במים וסבון

שימו לבבבבבבבבבבב טל מהבית של ביתיק תגיע למקום הסדנא כרבע שעה לפני תחילת הסדנא. כך שמי שרוצה וזה יקל עליה תוכל לקנות שם כבר את הצמר לסדנא. תודה.

גאיליי

New member
יווווווווו איזה כייף אני אשמח סוף

סוף לפגוש אותה:) אני כבר לא זוכרת מה צריך להביא לסדנה. רשמתי לי אבל מי זוכר איפה שמתי את זה.... אפשר תזכורת?

smady a

New member
הנה הרשימה.ולזכור צמר ניתן יהיה

לקנות במקום הסדנא. מחצלת לא גדולה בד טול (רצוי אחרי כביסה במכונה) ניילון פצפצים לא גדול (בערך 30/30 ס"מ) סבון סבתא ג´מילה צמר משטחים או מרינו בצבע אחד או בכמה צבעים כ-100 ג´ טוש פרמננטי שחור מספריים.

לגבי מרכיב הצמר בחומרים לסדנא

אני מעדיפה שלא תעבדו עם מרינו אלא אם כן אין ברירה. אתמול הגיע משלוח צמר צבעוני מחו"ל ואני אבדוק אותו היום אם הוא מתאים לפרוייקט. אני מקווה שעד הערב תהיה לי תשובה סופית לגבי סוג הצמר.

לסבונים הנוזליים למיניהם יש נטייה

להקציף מאד. וזה מאד מפריע ועושה בלגאן בעבודה. מקובל ללבד בסבון שמן זית! יש לו גם את השומן שלא הורס או מייבש את הצמר. ניתן להפוך את גוש סבון שמן הזית לנוזלי וזה באמת מקל על העבודה לפעמים. שמים קוביית סבון בקנקן ושופכים עליו מים רותחים ומערבבים מידי פעם, שופכים את המים כי רוב הסבון שוקע למטה וממלאים שוב מים חמים.... כך עד שהסבון הופך נוזלי לגמרי וממנו מוסיפים כל פעם לקנקן המים בזמן העבודה. לי זה נראה מאד מוזר להשתמש בצמר טבעי ביחד עם סבון מלא כימיקליים.

Sימה

New member
אם כך מומלץ שנשרה במים חמים לפניי

הסדנא . ע"מ שיהייה מוכן, כן ?

את ליבדת כבר די הרבה

ואת יודעת שעובדים יפה מאד עם הסבון בגוש. את רוצה להיסחב עד רעות עם סבון נוזלי שהכנת בעצמך? במה תשימי אותו בצנצנת?

למעלה