גו סכמ"ש גו סכמ"ש גו גו גו גו סכמ"ש!

../images/Emo126.gifגו סכמ"ש גו סכמ"ש גו גו גו גו סכמ"ש!

והפעם החלטתי לשנות טיפה את הסדר. חייבים גיוון! והפעם, בגלל שאסור, כי זה חמץ [
] הסכמ"ש בסימן בירה-
החוויה הפחות טובה של השבוע-
תמונת השבוע-
מאכל השבוע-
תכנית/סרט/ספר השבוע-
שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע לא של כפיר-
שוס השבוע-
אמן השבוע-
אלבום השבוע-
תכניות לשבוע הבא-
ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!-
שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? שיהיה סופ"ש מהמם לכולכם! מקווה לראות את כולם במפגש, ומי שלא עשה זאת, נא לסמן
או
בשרשור נוכחות שמתחת.

לא תמיד הרוב צודק, בדר"כ הוא מ-טומ-טם

החוויה הפחות טובה של השבוע- הממ פסח? תמונת השבוע- אחח אחח, אילולא איתמר, הוא היה הגיטריסט מספר 1 מבחינתי [ותודה למיה על התמונה המושלמת
]
מאכל השבוע- פירה בקערה שנראית כמו הקוקוסים מהישרדות!!!!!11 תכנית/סרט/ספר השבוע- טיטאניק
שיר השבוע של כפיר- "בואי תפרקי אותי"
.. בעיקר ה"תראי לו שהוא מטומטם" משם שיר השבוע לא של כפיר- "השיר שיכנס לגלגלצ"/ התבלינים, "רק לגעת"/ איריס פרחי שוס השבוע- שאכלתי מקערה שנראית כמו הקוקוסים מהישרדות? אמן השבוע- התבלינים
אלבום השבוע- "תודה רבה לך פחד"/ איריס פרחי ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!- אכלתי מקערה שנראית כמו הקוקוסים מהישרדות!!!!!!!!1111 איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? היה טוב, וטוב [מאוד] שנגמר

inbarIL

New member
"שלא הכל..זה בגללך.."../images/Emo14.gif

(מוסיפה)
החוויה הטובה של השבוע- אממ ליל הסדר בערך
יום נישואין 25 להורים שלי
הרבה בית
הרבה זמן עם אחותי, ראפטינג, ימי הולדת..
החוויה הפחות טובה של השבוע-הרבה סיבוכים משפחתיים..
תמונת השבוע-שיהיה:)
מאכל השבוע-אממ כל האוכל שהיה בליל הסדר
והיום המבורגר
תכנית/סרט/ספר השבוע-"הכוכבים של שלומי"
ומלא שולחן לחמישה, וכמובןןןןןןן גוסיפ גירל 2
!!11
שיר השבוע של כפיר-תצעק
שיר השבוע לא של כפיר- וואו.."בין קודש" של יהושע לימוני. אין. אין. הבנאדם הזה מדהים ומצמרר ואעה..
חתך לי את הלב עם השיר הזה..
שוס השבוע-שחר נהיה חתיך
טחח הזוי..זוכרת את הילד כאפות הזה כשהוא היה קטן
אמן השבוע-יהושע לימוני
אלבום השבוע-מנות קטנות/יהושע.
תכניות לשבוע הבא-הופעההההה
מפגש
, בנות חח, אולי סופרלנד
..ולחזור ללימודים
ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!-ראפטינג זה פאקינג כואב. וקשה.
שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג?נחמד פלוס

העולם לא חייב לך כלום, הוא היה פה קודם...

החוויה הפחות טובה של השבוע- להיות חולה, שנמחקו לי התמונות מאתמול
וחרדות כאלו ואחרות... תמונת השבוע- מממ מחר או משו מאכל השבוע- סלטים של סבתא..
תכנית/סרט/ספר השבוע- הסרט הכי מושלם בעולם, ברצינות!-אמלי
הארט דיירקטור שם פשוט מדהיםם! שיר השבוע של כפיר- מה נשאר ממני שיר השבוע לא של כפיר- פוראבר יאנג-רובי וויליאמס, בין המילים-בטי, שוב פעם-אביב גפן, אין פה מקום-עידן חביב
, קשה לי לוותר-יואב דגני שוס השבוע- יש לי מה לכתוב! השמעתי לבת דודה שלי בלאקפילד והיא נורא אהבה כפרעליהה אמן השבוע- עידן חביב אלבום השבוע- עכשיו מעונן.. תכניות לשבוע הבא- לצאת לפרנקלין שוב, הופעה של כפיר ומפגש!|
, לפגוש את אחותי בי-ם, צופים וכו'.. ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!- כן! למה יש רק חוויה לא טובה? ואין טובה? זה לא יפה נטע... זה מעודד דיכאון וכאלו
שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? היה ממש כיף בליל הסדר ובחג בכלל! יומיים של להרגיש כאילו המשפחה שלנו באמת:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifאת יודעת שגם לפני שנה בליל הסדר הוא היה

בערוץ 2? ראיתי אותו במלון בטורקיה השנה הגעתי בסוף שלו אז לא ראיתי
סרט מדהים מדהים מדהים. המוזיקה שם מדהימה גם

../images/Emo126.gif../images/Emo124.gifשכחתי את החוויה הטובה של השבוע!

היא כנראה נעלמה במדגישומטיק!!!!!!!!!!!!!!

חכמיוש

New member
../images/Emo191.gif

החוויה הפחות טובה של השבוע- יום שני... מסריח...
תמונת השבוע-
מאכל השבוע- אממ עוגת מצות של סבתא
תכנית/סרט/ספר השבוע- הבורר
שיר השבוע של כפיר- מנגינה קטנה
שיר השבוע לא של כפיר- בין החלומות - דור דניאל, בואי עכשיו - התבלינים, סיפור אהבה - נועם פנחסוב
שוס השבוע- שאני אמות ב: 11.3.2053 - נו ככה הפייס בוק אמר...
אמן השבוע- דור דניאל , התבלינים
אלבום השבוע- דור דניאל - בין החלומות (חחח נווו חפירת עולמות)
תכניות לשבוע הבא- הופעה של כפיר + יומולדת לאריאלה
, לטוס לפריס
ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!- "כל כך רציתי לקרוא לך לחזור אבל אף פעם לא היית שלי.. כל כך רציתי לגרום לך לזכור אבל אף פעם לא זכרת אותי" אני נראה לי אוהבת אותו
שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? היה סבבה לגמרי... שיהיה שבוע טוב!

../images/Emo126.gif"ובלעדיך אין בי מה.."

החוויה הטובה של השבוע-[תוסיפו!] הרבה בגדים חדשים , נעליים חדשות, ליל הסדר, מלא חברים באו לפה ביום חמישי והיה ממש כיף! החוויה הפחות טובה של השבוע-פקקים, עצבים. תמונת השבוע-
מאכל השבוע-מרק עם קניידלעך, מצה עם חרוסת, מצברייט [מעולההה שאני הכנתי!!] תכנית/סרט/ספר השבוע-אפקט הפרפר 2. הרבה פחות טוב מהראשון אבל עדיין מצמרר
שיר השבוע של כפיר-הלילה יעבור לו
שיר השבוע לא של כפיר- די די דינו!! סתם..
אמממ.. מלאמלא שירים של Switchfoot שוס השבוע-גיטר הירו זה אחד המגניביםם!!!! [ואני גרועה אש] אמן השבוע-סוויצ'פוט אהוביי
אלבום השבוע-הפסקול של הבועה תכניות לשבוע הבא-הופעה של כפירוס, ענבריל אהובתי, מפגש
, חג שני אצל חברים של אבא, עבודה ביום חמישי, שישי הופעה של מג'יקל מיסטרי טור!
ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!-אמממממ יש מלא חזרות וזה נחמד וגם קצת לא. שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? היה נחמד, לא עמוס מדי, לא אווירה מעיקה מדי, [בשניהם]
חג שמח! נתראה ביום שני ושלישי!

שלולילולילולילו

החוויה הפחות טובה של השבוע- לקום קצת מצוננת
תמונת השבוע-
מאכל השבוע- מצה עם שוקולד תכנית/סרט/ספר השבוע- האנטומייה של גריי שיר השבוע של כפיר- כלום שיר השבוע לא של כפיר- אחד מי יודע
שוס השבוע-שנולד לאחותי גדי חדש בליל סדר, ממש חד גדיא
אמן השבוע-גידי גוב סתם כי בא לי
אלבום השבוע- שלל שיריו תכניות לשבוע הבא- כמה הופעות כמה אנשים וקצת עבודה
ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!- אין לי משהו קטני להוסיף! שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? היה משעשע .. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

אף אחד לא משתווה אליך. ../images/Emo14.gif

החוויה הפחות טובה של השבוע- ריב רציני עם אבא. תמונת השבוע- לאבאלי. כאילו,עדיין לא העברתי. מאכל השבוע- מצה. איכס
תכנית/סרט/ספר השבוע- ערוץ 24. שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- שוס השבוע- בלהבלהבלבה. אמן השבוע- לאיודעת. אלבום השבוע- תכניות לשבוע הבא- מעדיפה לא לדבר על זה בינתיים בתקווה ענקית שיתממש. ואיך אפשר בלי משהו קטני להוסיף?!?!- אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בנים !!!!! שאלת בונוס: איך היה ליל הסדר? איך היה יום החג? - האמת שמצויין, ממש מצויין.

למעלה