הבה נסכמש!

../images/Emo126.gifהבה נסכמש!

מחר ככל הנראה שלא תהיה לי שניה אחת לנשום, אז אני פותחת עכשיו את הסכמש החמוד שלנו. תהנו
שיר השבוע של אפשטיין-
שיר השבוע לא שלו-
אמן השבוע-
החוויה הטובה של השבוע-
חוויה פחות טובה מהשבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
תמונת השבוע-
משהו בטלויזיה של השבוע-
משהו שקראתי השבוע -
תמונה שעשתה לי את השבוע-
האיש שעשה לי את השבוע-
תכניות מיוחדות לשבוע הבא-
משהו להוסיף- יצא ארוך, אבל אני בטוחה שתהנו
שיהיה סופ"ש מרנין וכיפי, אל תשתו יותר מדי וודקה. אוהבת, מנטוס

here comes the sun

שיר השבוע של אפשטיין- לילה ויום שיר השבוע לא שלו- הפחדים- גלעד שגב (שמעתי אותו היום אחרי מלא זמן וכן,הוא עדיין גאוני),מלאך- אביב גפן (כמה שזה עשה לי טוב!) אמן השבוע-הפיל הכחול החוויה הטובה של השבוע- לדבר עם עידן חביב מהישרדות בטלפון
חוויה פחות טובה מהשבוע- שאחיין שלי בן חודשיים וחצי היה מאושפז
מאכל השבוע- מרק בילוי השבוע- חדר מיון הדסה הר הצופים
תמונת השבוע- ישנה אבל אני סוג של אוהבת אותה משהו בטלויזיה של השבוע- הישרדות טוקיאנטוס שמתחילה עוד כמה שעות!!!1111 וגם איידול משהו שקראתי השבוע - את הלבוג של צפניה
תמונה שעשתה לי את השבוע- כבר ביקשת פעם אחת תמונה
האיש שעשה לי את השבוע- מירב חברה שלי תכניות מיוחדות לשבוע הבא- מפגש בוגרים בפנמייה,אולי אולי אולי אולי הופעה של האפשטיין (עוד לא סגורה אם לבוא) משהו להוסיף- זה לא כיף שגוסיפ גירל (העונה השניה כן..) בחופש עד ה 9/3!!!! אני רוצה גוסיפ!!!

../images/Emo126.gifמה?! את לא יכולה לשים שתי תמונות?!

למה דווקא?
סתם כפרעליך. יצאתי טמבלולה, אבל זה בסדר, אני רגילה

הוא פשוט אחד הדברים היותר חמודים בעולם

פשוט מותק! חברה שלי פשט חברה ממש טובה שלו ועובדת איתו די צמוד. ודיברתי איתה על משהו והוא היה לידה ואיכשהו הגענו לדבר על הישרדות ואמרתי שהסיבה היחידה לראות את העונה הזאת,היא עידן והוא שמע ולקח את הטלפון לומר תודה

וככה חשבתי קרוב, שזה ההיפך מכוח../images/Emo23.gif

שיר השבוע של אפשטיין- וואו. בהתחשב בזה שמצאתי את הדיסק אז כולו, אבל בהחלט מה נשאר ממני. שיר השבוע לא שלו- אחד בתוך השני - נועם פנחסוב
, אגדות של עברי - נועם פנחסוב, מתנדנד ונופל - יהושוע לימוני אמן השבוע- נועם פנחסוב החוויה הטובה של השבוע- ההופעה
, לעבור את המבחן במתמטיקה!!! חוויה פחות טובה מהשבוע- כל הלחץ שלפני המבחן במתמטיקה מאכל השבוע - שניצל
בילוי השבוע- הופעה של נועם פנחסוב בקפה נטו תמונת השבוע- כרגע אין
משהו בטלויזיה של השבוע- וואו. לא יודעת. בטח גריי'ס או משהו. משהו שקראתי השבוע - "העסקה בנוגע לגלעד שליט הולכת להחתם ביום רביעי"
האיש שעשה לי את השבוע- קצת נועם, קצת זיו
תכניות מיוחדות לשבוע הבא- אין לי שמץ של מושג. בטח ללמוד או משהו
משהו להוסיף- גידלתי קצת בטחון עצמי אתמול בערב... אולי יש לי את זה?

תמיד נחנקת כשהוא בא ליד.

שיר השבוע של אפשטיין- "האור יעלה", אבל מילה במילה שיר השבוע לא שלו- הא.[אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל..] "תן לי סימן"/ מירי מסיקה, "כותב שורות"/ סהר חגי, "תגידי" בגירסאות הג'קו-עידן-ואורעד ואנוכי, ו"אגדות" בגירסאת הנועם [כי אני עד עכשיו בהלם] אמן השבוע- סהר חגי החוויה הטובה של השבוע- לחלוטין אתמול חוויה פחות טובה מהשבוע- באופן הזוי ביותר, לא עולה לי כלום לראש. חמסה טפו, שישאר ככה. מאכל השבוע- יואו, האננס הזה של ט"ו בשבט בילוי השבוע- VIP בסינמה סיטי ואתמול תמונת השבוע-
משהו בטלויזיה של השבוע- אני לחלוטין רואה את עצמי מתמכרת למירוץ למליון, במיוחד אם אנשים יפסיקו להופיע בימי חמישי! משהו שקראתי השבוע - ההוא של היום חזר לרגע להיות ההוא של פעם
האיש שעשה לי את השבוע- אורעד
תכניות מיוחדות לשבוע הבא- יש, תודה משהו להוסיף- נראה לי שכל עניין הבינגו דיי מיצה את עצמו

תהרגי אותי,

איך אני תמיד נתקעת עם השיר שהם לא שרים, ועוד אני זו שמכינה את הבינגו!!
אני חושבת שיש איזו קנוניה שאני לא מודעת אליה.

inbarIL

New member
"מה אני מבין בשיער?!"../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אפשטיין-מנגינה קטנה
, עצוב, אם הוא ילך..כל ההופעה בייסיקלי.
שיר השבוע לא שלו-שנינו שווים, אין שמחים בלילה / אביב גפן.
אמן השבוע-לא יודעת..
החוויה הטובה של השבוע-הופעה+מיכלי פה לכל הסופש
חוויה פחות טובה מהשבוע-אממ לא יודעת..הרבה בלבול.
מאכל השבוע-עוגת שוקולדדדדדדד
בילוי השבוע-הופעה
תמונת השבוע-מההופעה ביהושוע:)
משהו בטלויזיה של השבוע-אממ אתמול סרט עם מיכלי חח
משהו שקראתי השבוע -לא יודעת/:
תמונה שעשתה לי את השבוע-כבר כתבת
האיש שעשה לי את השבוע-מ-י-כ-ל-י
, שחר, נופר, הילי, שיר, נטע, מעיין, כפיר, כנרת.
תכניות מיוחדות לשבוע הבא-בארבי:)
משהו להוסיף-איך תמיד האווירה במוזה מדהימה..זה משהו. :)

../images/Emo126.gifאני אוהבת פידג'לינג. ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של אפשטיין-אממממ... האור יעלה?
שיר השבוע לא שלו-הוט אנד קולד, כלמיני של יוניבלוך, ומלא שירי אהבה קיטשיים ברדיו היום בבוקר
אמן השבוע-יוני בלוך
החוויה הטובה של השבוע- טקס סיכום פולין מוצלח ומרגש, המסיבה שלי שהייתה מוצלחת!
חוויה פחות טובה מהשבוע- הרבה הברזות וביאוסים.
מאכל השבוע-יותר מדי ממתקים במסיבה ואחרי..
בילוי השבוע-המסיבה שלי!
תמונת השבוע-מטושטשת ממש ובאיכות נוראית אבל בכל זאת, מהמסיבה שלי, אני רוקדת
משהו בטלויזיה של השבוע-אמריקן דרימז בעונה שלישית, שנות ה70, פרויקט מסלול, ועוד.
משהו שקראתי השבוע - לא ממש קראתי
תמונה שעשתה לי את השבוע-
האיש שעשה לי את השבוע-כל מי שבא למסיבה שלי. כפרות.
תכניות מיוחדות לשבוע הבא-אולי הצגה, ואני ממש מקווה ללכת לאכול סושי.
משהו להוסיף-"הכל יהיה בסדר, אני עדיין חי."
ו- פידגל'ינג זה אחד הדברים הטעימים!! וגם פינלנדיה!

"ערב לזכרי, שנה למותי.."

שיר השבוע של אפשטיין- אמונהההה שיר השבוע לא שלו- אגדות, אם הייתי, שמתי לב-נועם פנחסוב,הרבה אביב, הרבה שלמה ארצי, the guitar man-Bread, ערב לזכרי-שלומי שבן.. אמן השבוע- שלמה ארצי, נועם פנחסוב החוויה הטובה של השבוע- הגראמי, וההופעה של נועם, והלילה ההזוי עם אהרוני... חוויה פחות טובה מהשבוע- כל השאר. מאכל השבוע- ממ.. במבה? בילוי השבוע- ההופעה של נועמיקו תמונת השבוע- משהו בטלויזיה של השבוע- גראמי
וכל המצעדים של יום האהבה ב-24.. במיוחד של אביביק משהו שקראתי השבוע - קטרינה תמונה שעשתה לי את השבוע- שוב?
האיש שעשה לי את השבוע- יעל אהרוני, נועם פנחסוב, אליעד ואליעד, שיר.. תכניות מיוחדות לשבוע הבא- אממ לוידעת. כרגיל. משהו להוסיף- לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה