הבה נסכמ"ש.

../images/Emo126.gifהבה נסכמ"ש.../images/Emo187.gif

שיר השבוע- כפיר אפשטיין-
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-
אלבום השבוע-
אמן השבוע-
משהו טוב שקרה-
משהו שהיית מעדיפה לשכוח-
התחדשות השבוע-
שוס השבוע-
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?-
משהו להוסיף?- שיהיה לכולם שבוע טוב. אוהבת,
נטע

../images/Emo214.gifמסכמשת לפני שיגמר ../images/Emo13.gif

שיר השבוע- כפיר אפשטיין - אין אחד ספציפי השבוע
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- שיר שלי. אלבום השבוע- יואב דגני
אמן השבוע-No One! משהו טוב שקרה- וואו. להיות באוניברסיטת רמת אביב לראשונה ולהרגיש שאני בממלכה של אנשים גדולים (ואפילו טיפשים!), להיות עם שלי ואור בתל אביב ביום חמישי.. והנסיעה הספונטנית ביום שישי למקום הכי רחוק בעולם. לחזור מחודשת. ולהתגעגע כבר עכשיו לנוף ולריח. לשלווה. לחיים האלו. משהו שהיית מעדיפה לשכוח-המחשבות המדכאות. התחדשות השבוע-סבוניםם מהמקום הכי רחוק, סיכות פרחים (כמו של פז!) מהמקום הכי רחוק, פרינגלס וכמובן.... בקרוב מגפיים חדשות! שוס השבוע-הייתי שם!החלום שהיה לי במשך חצי שנה התגשם! תמונת השבוע-NO תכנונים לשבוע הבא?-ללמוד, לעשות ממ"ן ראשון, גלית באה לישון אצלי, לראות שלישלי ולשמור על השלווה! משהו להוסיף?-תעשו מה שהלב שלכם אומר. להקשיב לשכל זה אולי חכם, אבל לא תהיו שלמים עם עצמכם.מה זה שווה?!

../images/Emo126.gif"שוב ושוב עובר בי רעד"

השיר הזה מתנגן עכשיו בעצרת, ושרנו אותו שנה שעברה. הוא נורא מרגש אותי. שלום חבר.
שיר השבוע- כפיר אפשטיין-הלילה יעבור לו. כלכך.
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-אם לא את - יואב דגני ועוד הרבה.
אלבום השבוע-הלייב של עברי ויואב.
אמן השבוע-אין אחד ספציפי.
משהו טוב שקרה-שישי בצהריים מסעדה עם משפחה, מק' עם חברה בתחילת שבוע, קניון ביום חמישי.
משהו שהיית מעדיפה לשכוח-כל השבוע בערך.
התחדשות השבוע-סיכה מגניבה מטאוור רקורדס [ענבר את חייבת ללכת לשם יש שם סיכות ממש מגניבות בשבילך!!] ואוזניות חדשות.
שוס השבוע-כדאי ללכת לבצפר..
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?-בחירות?...
משהו להוסיף?-יהיה טוב, נכון? אוהבת אתכם משפחה שלי, כלכך הרבה.

ronnin

New member
מסכם.. סיכום..

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- אין.. שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- Oasis -Champagne Supernova אלבום השבוע- Chinese Democracy של Guns N' Roses שאמור לצאת החודש אמן השבוע- ברי סחרוף משהו טוב שקרה- לפגוש אנשים שהרבה זמן לא ראיתי.. משהו שהיית מעדיפה לשכוח- ציון בחשבונאות.. התחדשות השבוע- טובות שוס השבוע- אין.. תמונת השבוע- אחיינית שלי.. תכנונים לשבוע הבא?- ללמוד.. משהו להוסיף?- תהיו חופשיים

inbarIL

New member
"יהיה טוב, אני מבטיח"..

שיר השבוע- כפיר אפשטיין-ליפול, אושר ועצב..
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-Goodbye my lover
אלבום השבוע-המון מהאייפוד, ויהושע, ויואב
אמן השבוע-כפיר
משהו טוב שקרה-רביעי, אנשים שאוהבים אותי, ע.ח, ל.נ
משהו שהיית מעדיפה לשכוח-כמעט כל השבוע
התחדשות השבוע-בגדים משינקין
פוני! ושיר חדש..
שוס השבוע-5 שנים.
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?-לנשום
משהו להוסיף?-ת"א זה טוב. יהיה בסדר מתישהו..

הרבתי לחלום,החלומות טרפו אותי

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- ליפול,כלום. שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-The Greatest day-Take That, Ligjt On-David Coock אלבום השבוע-יואב דגני אמן השבוע-דיוויד קוק משהו טוב שקרה-מלא שיחות שעשו לי טוב משהו שהיית מעדיפה לשכוח- אנשים שקירצצו התחדשות השבוע- כלום שוס השבוע- הודעה בפייסבוק מאחד המשתתפים מהעונה ה 17 של הישרדות כזה חאמוד ! תמונת השבוע-
ישנה אבל אני אוהבת את התמונה תכנונים לשבוע הבא?-עבודה,יום חופש ביום שלישי כי יש בחירות. משהו להוסיף?- עוד 29 יום!!!

"It just a lovely thing that we have"

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- עצוב [אבל לא מהסיבות הנכונות. חח ענברי] שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- וואו יש המון, כל השירים אתמול במקס ברנר! והרבה יואב, והרבה עברי
אלבום השבוע- יואב דגני-ימים אחרים אמן השבוע- יואב דגני, cranberries, עברי לידר. משהו טוב שקרה- היומולדת, יאללה
משהו שהיית מעדיפה לשכוח- אמממ.. לא חושבת שיש. התחדשות השבוע- עההעהעאעע מצלמה חדשה ומהממת! שוס השבוע- מקס ברנר, בפעם הראשונה.. יאמ
תמונת השבוע- בקרוב תכנונים לשבוע הבא?- טקסי רבין למיניהם, לימודים... משהו להוסיף?- התכוונתי ללכת לעצר, אבל בסוף לא הלכתי, והתבאסתי מזה ממש. אבל בסופו של דבר, היה ממש כיף גם בלי העצרת הזאת
אז הכל מעולה! שבוע טוב.

שלי פאר

New member
איזה יום היום !? ...

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- לבד שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- טוב למות בעד אהבה - נינט טייב אלבום השבוע- אמן השבוע- משהו טוב שקרה- הדר . אלעד . שבת . משהו שהיית מעדיפה לשכוח- אור יא בן ***8 התחדשות השבוע- חצאית שוס השבוע- יפה לי להיות דתיה תמונת השבוע- תכנונים לשבוע הבא?- לעבוד , לישון ... משהו להוסיף?- כן . אהבה זה כואב .

OK אני חייבת לדעת מאיפה הגיע ה"שוס"?!?!?!?!

אני וחברה שלי הדבקנו חצי מהשכבה שלנו ואנחנו לא זוכרות מאיפה זה בא!!!

../images/Emo27.gif

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- האור יעלה שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- "בוא אלי"/ שירלי לילו אלבום השבוע- התבלינים. אמן השבוע- יואב דגני משהו טוב שקרה-
עבודה סופסוף. משהו שהיית מעדיפה לשכוח- שהוא.. הלך
התחדשות השבוע- דיסק של סימפל פלאן שוס השבוע- נהגתי על איילון ובעודי מעיפה מבט במראה, קלטתי שיש זיקוקי דינור מאחוריי. אז המשכתי להסתכל. רק בנס אני עדיין חיה
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא? לעבוד
משהו להוסיף? הוגו זה ההוא שלא מוותר ולא בורח, כי הטוב מוכרח לנצח. מוכרח לנצח.

למעלה