הגיע הזמן להתפקדות ספטמבר!!

../images/Emo126.gifהגיע הזמן להתפקדות ספטמבר!!../images/Emo42.gif

חבריה, למרות כל תחנונינו לזה שאוגוסט ימשך לעד, הגיע ספטמבר. וזה הזמן להתפקדות חודשית וסיכום חודשי כאן בפורומינו הקט! נתחיל בהתפקדות קצרה,
שם
מקום מגורים
זמן בפורום
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?
ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה,
שיר החודש של כפיר:
שיר החודש לא של כפיר:
האמן שעשה לכם את החודש:
האלבום שעשה לכם את החודש:
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:
התחדשות החודש:
תמונת החודש:
תכנונים לחודש הקרוב:
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:
משהו שבא לכם להוסיף: יאללה חבריה, שיהיה לנו ספטמבר מגניב, אוהבת אתכם מאוד! יאללה להתפקד!!

התמלאת היסוסים וגם כמה חרדות../images/Emo14.gif

שם: יעלט גיל: 15 ושבועיים כמעט תמונה שלכם [חובה!]:
מקום מגורים: קריות
זמן בפורום: אין לי שמץ של מושג! הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? לנתח שירים של כפיר. ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר: אין כבר זמן
שיר החודש לא של כפיר: מדוע לא באת - בן ארצי וירמי קפלן, 17 - בן ארצי בהופעה [כן, קצת נהייה לי קראש על בן ארצי
] האמן שעשה לכם את החודש: וואו היו כל כך הרבה! אמ, כפיר ונועם. האלבום שעשה לכם את החודש: עומד על נייר - אביתר בנאי הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: מיצוי נכון של החופש
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: לא יודעת... התחדשות החודש: 3 דיסקים, מלא שמלות
תמונת החודש: איך אני אשים גם תמונה שלי וגם תמונת החודש? נשלב! תכנונים לחודש הקרוב: לימודים, צופים, מחול... מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: שאליקוקו, חניכים!
משהו שבא לכם להוסיף: יש לי מערכת אחלה!

חופש קצר מאד. שנה טובה ומוצלחת לכולם!

שם: דניאל גיל: 17 וחצי!@#$!@#$% תמונה שלכם [חובה!]- מקום מגורים: יהוד זמן בפורום: לא יודעת :| הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? נופ ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר: No music שיר החודש לא של כפיר: רק לועזיים האמן שעשה לכם את החודש: כל מיני אמני היפ הופ
האלבום שעשה לכם את החודש: נופ הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: אילת? פעם ראשונה? בנים? הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: זה כאב.. היה מעליב ופוגע התחדשות החודש: סיכה ותיק באילת
תמונת החודש: כל מיני תמונות אסורות מאילת שאולי אני אחשוף בהמשך תכנונים לחודש הקרוב: עוד פעם אילת ממגמת ביולוגיה.. עבודה.. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: מישהו
משהו שבא לכם להוסיף: חיים רק פעם! אין להצטער על הנעשה וגם אין איך לשנות אותו

../images/Emo126.gifאופס ../images/Emo12.gif

יצא לא טוב הקטע של התמונות
שםנטע
גיל17 וחצי
תמונה שלכם [חובה!] [מי שעדיין לא מכיר, אני האמצעית בחולצה האפורה]
מקום מגוריםיבנה
זמן בפורוםשבוע אחרי שהוא נפתח, ההודעה הראשונה שלי: 4.10.07
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?תכנונים וכאלה
שיר החודש של כפיר:אין כבר זמןןןןןןןןן!! ואושר ועצב, וכלום.
שיר החודש לא של כפיר:כשהיינו ילדים- איתמר מאירי
האמן שעשה לכם את החודש:כפיר, יואב, איתמר, עברי.
האלבום שעשה לכם את החודש:של כפיר, זה לא אותו דבר של עברי ולילות לבנים של אביב.
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:ההופעות, היציאות, הועידות, הכרמיאל, הכיף!
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:הנפילות.
התחדשות החודש:צעיפים, נעליים, בגדיםםם!
תמונת החודש:התמונה שכפיר צילם בפרנקלין
וואו איזה יום זה הי!
תכנונים לחודש הקרוב:לימודים, הכנה לפולין, ובע"ה בע"ה כפיר בסוף החודש.
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:חברים...
משהו שבא לכם להוסיף:אני מניחה שאתם כבר יודעים את זה, אבל אני אוהבת אתכם

../images/Emo142.gifמשעמם לי אש

שם: אריאלה גיל: 21 מקום מגורים: הבית שלי זמן בפורום: הממ לא יודעת, מההתחלה? הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? שאלה קשה.. ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר: "אמונה" אבל בגירסא המאגניבה. שיר החודש לא של כפיר: "just because"/ cavashawn האמן שעשה לכם את החודש: cavashawn האלבום שעשה לכם את החודש: ארז דן- 'אני ואת' הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הפגישה עם אורעד
, והדבר היפה הזה שהוא אמר לי הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:
הנקיונות המאסיביים התחדשות החודש: כובע מושלמי+ שרשרת מושלמת תמונת החודש: עם היפה בנשים
תכנונים לחודש הקרוב: לא לבכות מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: מורי-תומר-הוא משהו שבא לכם להוסיף: יש לי תחושה שאני הולכת להתמכר ל'אח הגדול'

צריך כותרת שנונה

שם מורי גיל27 תמונה שלכם [חובה!]אם חובה אז חובה... מקום מגוריםירושלים זמן בפורוםאללה יסטר אין לי שמץ.. נראה לי שמהרגע שגיליתי אותו?! הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?לא
ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר: והלילה יעבור לו שיר החודש לא של כפיר: עיר של קיץ-ברי,הביצוע המדהים של רדיו ראמאללה של ברי ופוליקר. האמן שעשה לכם את החודש: ב-ר-י!!! וגם אהוד ומשינה האלבום שעשה לכם את החודש: שמחת הפרטים הקטנים של ארז לב ארי הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הגעתי לתובנות,חידשתי וניתקתי קשרים והיו מלא הופעות שוות ביותר! הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: איורעים מסויימים כמו הנסיעות ביום של ההופעה של ברי
התחדשות החודש: קניתי בגדים
תמונת החודש:אבל כבר שמתי שלי
תכנונים לחודש הקרוב:עוד כמה הופעות שוות (די הרבה של כאלה שהשם משפחה שלהם הוא בנאי)וכמה פיגשות מרגשות מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: אריאלה ותומר משהו שבא לכם להוסיף: התחילה אתמול עונה שניה של גוסיפ גירל בארה"ב !!!! ויהיה הרבה בלייר וצאק!!! והיום עולה 90210!!!@@@!!!!### זהו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מהממת../images/Emo99.gif

גם לי יש מעמד לדיסקים כזה.. אבל אצלי זה של 75 ונראה שאצלך זה 150 או משהו
למה לא קניתי גדול...עכשיו אין לי מקום

../images/Emo25.gif

וכן זה מעמד של 150
ואני מסירה בתמונה את המהמעד של המאה שעומד לידו

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: אתי גיל: 21 תמונה שלכם [חובה!] בחרתי בתמונת החודש
מקום מגורים: בית שאן זמן בפורום: מי סופר הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? אין כבר זמן
ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר: הלילה יעבור לו שיר החודש לא של כפיר: הרבה יהושע ובטי ויואב האמן שעשה לכם את החודש: דני שלי
האלבום שעשה לכם את החודש: תומר ממיה!!
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הרבה הופעות .. חזרה לעבודה.. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: נשכח התחדשות החודש:דיסק של תומר.. תמונת החודש: פיליפ
תכנונים לחודש הקרוב: הופעה של יואב ולחרוש על החדש של עברי. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: הרבה אנשים אהובים בהופעה של יואב משהו שבא לכם להוסיף: בואו להופעה של יואב.. ככה אני אראה עוד אנשים אהובים

נלחם בציפורניים כמעט כבר מוותר

שם:נועה גיל:17 תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים:נתניה סיטי! זמן בפורום:מאז שהוא נפתח בערך. הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?חושבים חושבים... ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר:שיר הטלפון,כלום
שיר החודש לא של כפיר:וואי מלא! האמן שעשה לכם את החודש:כפיר,היהודים. האלבום שעשה לכם את החודש:מלא של עברי. הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:הופעות,ווליום,התנחלויות אצל חברות,התנחלויות אצלי,פאבים,גילוי חברים מדהימים ואממ לא זוכרת. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:הריבים,אמאשלי. התחדשות החודש:הבוקסר שהבנות קנו לי
תמונת החודש: תכנונים לחודש הקרוב:ממ יש מצב בארבי,ובעיקר סתם יציאות ולימודים. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: הרבה. משהו שבא לכם להוסיף:שיאללה הבצפר לא בא לי בטוב.

../images/Emo214.gifאני אוהבת את התמונה הזאת../images/Emo99.gif

ואת חייבת להזמין אותי לנתניה..אמרתי לך שמעולם לא הייתי בה?

inbarIL

New member
"שישרף הכל בלחש" ../images/Emo14.gif

שם:ענבר:)
תמונה שלכם [חובה!]:השניה מימין
מקום מגורים:רעות
זמן בפורום:7 חודשים
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?הייתי מתה לעשות פינה
שיר החודש של כפיר:אמונה
שיר החודש לא של כפיר:אבות ובנים, תתחנני אליי- אביתר בנאי
האמן שעשה לכם את החודש:כפיר, עברי, נועם, יואב, אביב, אביתר, בעז
האלבום שעשה לכם את החודש:יש יותר מדי
אבל נגיד שכולם של עברי..והפסקול של הבועה
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:אם אתם רוצים לסיים לקרוא את זה ולהישאר בחיים בואו נוותר
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:פפף..
התחדשות החודש:מלא בגדיםD: ושלושה דיסקים!
תמונת החודש:
תכנונים לחודש הקרוב:בצפר בצפר בצפר
לנסות להנות בכל אופן..
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:את כולכם בביאליק ב-25 D:
משהו שבא לכם להוסיף:אין לי כוח ללמוד
ענבר.

תתחנני אלי ../images/Emo99.gif ואבות ובנים עוד יותר

ואיזה כיף שעוד..|רגע סופרת| 15 יום יש הופעה של אביתר בירושלים!!!!

"לזרוק את הכל לים, ולהפליג רחוק משם.."../images/Emo13.gif

שם: הילה!
תמונה שלכם [חובה!]:
מקום מגורים: כרמיאל
זמן בפורום: אממ איזה חצי שנה נראה.
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? בכיף, תגידו לי ואעשה
שיר החודש של כפיר: כלום, אין כבר זמן, ליפול.
שיר החודש לא של כפיר: בורח, סתם-נועם פנחסוב, אין שמחים בלילה-אביב גפן, כלום לא עצוב- אבייתר בנאי, טיפה-אמילי קרפל.. יש עוד המון
האמן שעשה לכם את החודש: נועם פנחסוב, כפיר אפשטיין
האלבום שעשה לכם את החודש: אבייתר בנאי, כפיר אפשטיין
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: יואו פשוט האנשים שמסביבי כל הזמן הזה, כפרעליכם
וההופעות..
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: ריבים אינסופיים עם אנשים מסויימים..
התחדשות החודש: אממ לא זוכרת
ציוד לבצפר חח
תמונת החודש: התמונה ששמתי שלי
תכנונים לחודש הקרוב: להשקיע את החיים בבצפר, צופים להכיר את הקומונה החדשה, להנות :]
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: אנשים מהמרכז וזה
לא כיף לגור רחוק..
משהו שבא לכם להוסיף: לא
"זה מעודד אותי שיש לי בשביל מה להישאר.."

הנה החודש שלי. ../images/Emo9.gif

שם- נופרץ
גיל- עוד 11 ימים 16. תמונה שלכם [חובה!]- נמנמ. מקום מגורים- באר שבע. זמן בפורום- לא יודעת
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?- פינת יצירות? חחח ונמשיך בסיכום החודש המגניב הזה, שיר החודש של כפיר: ליפול. שיר החודש לא של כפיר: ים/המושבה. האמן שעשה לכם את החודש: כפיר האמת. האלבום שעשה לכם את החודש: לא יודעת. הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: לשמוע חוויות מהחיילים שלי. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: הבלאגן והאי הבנות. התחדשות החודש: בגדים
דיסקים! וסיכות
תמונת החודש: לא צריך :] תכנונים לחודש הקרוב: יומולדת! [14.9], ועוד המון ימי הולדת של חמודים שאני מכירה, לימודים! מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: אתם
משהו שבא לכם להוסיף: אני אוהבת אתכם
ואני עושה בגרות חורף בהיסטוריה!

בת 1986

New member
מאחרת, כהרגלי..../images/Emo9.gif

שם חיה
גיל 21
תמונה שלכם [חובה!] עם כפירוש
מקום מגורים צפון
זמן בפורום בקרוב שנה נראלי..
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? ממ.. קשה לי להתחייב..
שיר החודש של כפיר: אמונה
שיר החודש לא של כפיר: סיפור אהבה אינדיאני-עלמה זוהר, אנא אפנה- ארז לב ארי ועוד המונמוןןןן
האמן שעשה לכם את החודש: אביב משולם
האלבום שעשה לכם את החודש: עבודה עברית אולי..
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הופעה של כפיר, עבודה חדשה, יציאות ועל האשים.. ועוד דברים..
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: ממ.. אולי קצת שיעמום שיצר ביאוס...
התחדשות החודש: קניתי חולצה וחצאית!
תמונת החודש: זאת ששמתי..
תכנונים לחודש הקרוב: עבודה, ירושלים, אממ.. לא ידת
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: ....?
משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה אחלה חודשששששש

למעלה