הגמד והענק- שרשור יום ב'.

../images/Emo126.gifהגמד והענק- שרשור יום ב'. ../images/Emo192.gif../images/Emo151.gif

אני עכשיו הולכת לישון,אחרי מסיבה מעולה שהייתי בה! שיהיה לכולם לילה טוב, ויום טוב. גמדים שלא קיבלו את המתנות שלהם, לא לדאוג, העניין טופל. מזכירה לכולם על המפגש יום רביעי, יש שרשור שפתחתי, תקראו אותו, תפנימו, תיישמו. אוהבת, מאודדדד נטע.
 
בוקר טוב!!

שיהיה בוקר טוב והמשך יום מעולה. סירטון קצר שתצחק לך קצת,בריטני ספירס וכאלה. [עומרי היקר,לצערי היום בערב אני לא אהיה בבית אז לא אוכל להעניק לך הפתעת לילה.לכן יותר מאוחר אם אספיק אני אעלה עוד הפתעה] יום טוב
 
בוקר-צהריים מרנינים יובל ../images/Emo24.gif

כל הבוקר עמלתי על סירטון מעשה ידי להתפאר למענך, אבל הוא בפורמט שאף אתר לא מוכן לקבל!
אז בנתיים תסתפק ביום נעים במיוחד
 
בוקר טוב לגמדה הכי מרעננת שיש../images/Emo9.gif

אני אפצה אותך היום גם על אתמול, בגלל שאתמול המחשב נדפק
אז בתור התחלה
הנה מסטיק מנטה מרענן כדי להתחיל את השבוע
ובגלל שאני לא מצליח/ה להעלות את התמונה
אז הנה לינק סקסי במיוחד- http://www.mivchaim.co.il/image/users/54015/ftp/my_files/8%20מנטה%20לימון%20הדמיה%20סטודיו%20עלית.jpg
 
ובתור המתנה ללילה של אתמול, הנה סיפור ערס:

כדי שתוכלי להירדם כמו שצריך
*הסיפור מושפע מהשאלון שכתבת לנפי תחילת המשחק
היה היו פעם, בממלכה רחוקה, כמה בחורים הידועים בתור זה שהם הולכים תמיד עם
פיג'מות
. הם היו
חברים
טובים, ויום אחד אחרי שהיו בהופעה של
כפיר אפשטיין
, הם החליטו להשתתף במשימה הנקראת
פרויקט מסלול
[כמובן שתכנית הטלוויזיה של היום סתם גנבו את השם
]. במשימה הזו הבחורים היו צריכים להתחרות על בחורה בשם
אינדי
ולעשות כל מה שהם יכולים כדי לזכות בליבה...אז אחד ישב איתה ב
בתי קפה
, השני העניק לה
זר פרחים ע-נ-ק-י
, עוד אחד נתן
טבעת יהלום
...מה לא עשו. אחרי שראו שהיא לא מתמסרת, אחד הכין שמלה רק ממסטיקי
מנטה מלון
, השני הביא אותה לים עם כל גווני ה
כחול
, השלישי אפילו קנה לה
מחשב וטלוויזיה
חדשים
אבל אף אחד לא ידע ולא ידע לעולם...שכל מה שרצתה הנסיכה [הממ כן, מעכשיו היא נסיכה], היה חיבוק
. וכך לעולם ועד, לא נראתה הנסיכה לצד אף אחד... הסוף.
אז ככה, חשבתי לסיים את הסיפור בסוף שמח שאז מגיע אדון כ' אפשטיין והוא והנסיכה חיים ביחד לנצח נצחים, אבל ממ..לנסיכה קוראים אינדי. לא נטע. אז למה לבזבז חתיכים על בנות עם שם מוזר?
לילה טוב נטע מנטה
הגמד.
 

inbarIL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה רבה
 
שחר-פרה של שוקולד../images/Emo70.gif

קודם כל,המוןהמון סליחות על האיחור ועל זה שאתמול לא קיבלת ממני כלום! אז אני אפצה אותך עכשיו- קודם כל,אני ממש רוצה לשים כאן משהו די מצחיק ונכון,רק כדי שתחשבי על זה- כשהאחר לא עושה משהו הוא עצלן כשאתה לא עושה אתה מאוד עסוק. כשהאחר מדבר הוא מרכל כשאתה מדבר זו ביקורת בונה. כשהאחר מחליט על משהו הוא עקשן כשאתה עושה זאת יש לך אופי. כשהאחר לא אומר שלום הוא מוג-לב כשאתה עובר בלי לומר שלום אתה סתם מתפזר. כשהאחר מדבר על עצמו הוא אגואיסט כשאתה מדבר על עצמך זה בגלל שאתה צריך לפתוח את לבך. כשהאחר משתדל להיות נחמד יש לו מניעים. כשאתה מתנהג כך אתה פשוט נחמד. כשהאחר עושה משהו ללא סדר מסוים הוא מבולגן כשאתה עושה זאת אתה יצירתי. כשהאחר מתקדם נתנו לו הזדמנויות כשאתה מתקדם זה פרי עמלך. כשאתה שולח את זה לחבריך זה בגלל שאתה אוהב אותם כשהאחר שולח הוא חסר מעש.
 
קצת מידע ../images/Emo3.gif

שוקולד פרה הוא מותג שוקולד של חברת עלית, אשר יוצר לראשונה בשנת 1934 תחת השם שמנונית ומשנות ה-50 המוצר נקרא "שוקולד פרה" על שם הפרה שעל העטיפה. שוקולד פרה הוא אחד המוצרים המובילים של חברת עלית וגם אחד ממותגי חפיסות השוקולדים המוכרים והנמכרים בארץ. בשנת 2002 התפתח מותג הפרה. הוא החל להמכר בממרחים, חטיפים מתוקים ובונבוניירות בנוסף לחפיסות השוקולד הרגילות. כמו כן, הפרה שעל האריזות עברה "מתיחת פנים" ושינתה את צורתה. שוקולד פרה מיוצר במספר רב של וריאציות שוקולד חלב, שוקולד מריר, שקולד לבן, שוקולד ממולא ועם מספר רב של תוספות- שברי בייגלה, אגוזים, סוכריות מתפוצצות ועוד.
 
למעלה