החידה המאוירת 6

• פותח הנושא maore
  • פורסם בתאריך

maore

New member
../images/Emo126.gifהחידה המאוירת 6../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif

הפעם החידה כולל 4 ספרים
, בכולם יש יצורים אגדתיים, התרחשויות פנטסטיות או שניהם גם יחד
.
ארבעת הסופרים ידועים, אך הספר שאיור ממנו מופיע, הינו לאו דווקא ספרם המפורסם ביותר (אלא הספר שבדיוק קראתי או השאלתי מהספריה). בהצלחה!
תזכורת: בלי ספוילרים בשורת הנושא - תשובות יש לכלול בתוכן ההודעה בלבד

לא יודעת אם יש סיכוי שזה נכון.

אבל זה הזכיר לי את הספר "האריה המכשפה וארון הבגדים" וספר על שני אחים שמתו והמנצאים בעולם הבא ונלחמים עם הרעים (זה לא ספוילר זה קורה בהתחלה).

Britush

New member
אם אני יודעת שניים, זה נחשב? ../images/Emo42.gif

השמאלי העליון - האריה, המכשפה וארון הבגדים (ק. ס. לואיס); השמאלי התחתון - הע"יג (רואלד דאל). אגב, נכון שלאסלן בציור הנ"ל של האריה, המכשפה וארון הבגדים יש הבעה ממש מפחידה?

הימני התחתון נראה כמו...

חמישה ילדים והזהו או הקמע (אני לא זוכרת איזה מהשניים הוא זה עם המשאלות ואיזה עם המסע בזמן) -- שהם מבקשים שיצמחו להם כנפיים. וכמובן השמאלי העליון זה האריה המכשפה וארון הבגדים (או אחד מהסדרה, דווקא יותר נראה לי כמו הקרב האחרון או משהו כזה). מעצבן אותי שאני לא מזהה את הימני העליון, הוא נראה לי מוכר...

Athaclena

New member
אוי נכון! איך לא זיהיתי!

קראתי את Five children and it ואהבתי, ויש לי גם את ההמשך - the phoenix and the carpet או משהו, ואני הייתי צריכה לדעת... גם היה סרט לאחרונה שלא הגיע לארץ. יום אחד אני רוצה לראות אותו.

זיהיתי שלושה.^^../images/Emo19.gif

העליון השמאלי מ"האריה המכשפה וארון הבגדים". התחתון השמאלי מ"העי"ג". והתחתון הימני מ"חמישה ילדים והזהו" אם אני לא טועה.
הדרקון נראה לי מוכר, אבל אני לא בטוחה מאיפה.

maore

New member
סופרת צעירה.... להבא...

כדי לא להרוס לאחרים - אנחנו מבקשים לא לציין את הניחושים בשורת הנושא. תודה!

תשובה-

זיהיתי רק את האריה מהספר "האריה, המכשפה וארון הבגדים" (סדרת נרניה) של ק.ס. לואיס.

נדמה לי שהדרקון הוא...

מ"ג'ים ונהג הקטר", מעיר הדרקונים. חותמת על נרניה- אין לי מושג איזה מביניהם ואת האחרים לא זיהיתי אבל מסתמנת פה הסכמה וגם ככה הגעתי באחור, אז אני מקוה שתרמתי בכל זאת...

זיהיתי רק את

האיור מתוך "האריה המכשפה וארון הבגדים". אני בטוחה שמעולם לא קראתי את שלושת האחרים. <הולכת לקרוא את התשובות שמעלי>

maore

New member
../images/Emo26.gifפתרון חידה 6 ../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

כל הכבוד! זיהתן/ם את כל האיורים
.
האריה, המכשפה וארון הבגדים (לואיס)- אויר ע"י פאולין ביינס
האחים לב ארי (לינדגרן) - אויר ע"י אילון ויקלנד
חמישה ילדים והזהו (נסבית' אדית) - אויר ע"י ה.ר. מילר
העי"ג (דאהל) - אויר ע"י קוונטין בלייק

למעלה