היום ב-
אנשים

../images/Emo126.gifהיום ב-../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo33.gif

הדר עמית-מלר, מתמחה בהכנה ללידה לנשים בהריון תאומים ובהנקת תאומים, תתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה בין השעות 18:00-20:00 ותשיב על שאלות בנושא הכנה ללידת תאומים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=110&msgid=89457778
תחרות תמונת השנה תפוז אנשים ועיתון ישראלי, מזמינים אתכם להשתתף בתחרות תמונת השנה של תפוז
אלבומים ולזכות במצלמה משוכללת! לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=88
בואו לככב בפרסומת חדשה לשמפו הרבל אסנס Flix וחברת הרבל אסנס מביאים לכם את תחרות הליפסינק הכי שווה בארץ: מלכת האמבטיה. הכינו ליפסינק לאחד מהשירים המשתתפים בתחרות ואולי אתם תהיו הכוכבים של הקמפיין לשמפו של הרבל אסנס. חוץ מזה הפליקסים הכי שווים ישודרו מדי יום בתוכנית "מלכת האמבטיה" בערוץ מוזיקה 24. אז יאללה, כנסו לתחרות: http://www.flix.co.il/herbal/

פשש....גבוה../images/Emo9.gif

חשבתי שהוא נמוך בגלל שכל הזמן אומרים שטום קרוז נמוך וניקול קידמן הייתה יותר גבוהה ממנו וחשבתי שגם בראד נמוך...ז'תומרת לא עד כדי כך אבל גם לא ממש גבוה הרי בסרט "ראיון עם ערפד" (מן הסתם בטח ראיתם
בינו לבין טום לא היה הפרש גדול...כנראה שלא טום קרוז נמוך אלא ניקול קידמן גבוהה....חח...חפירה.. טוב תודה! אה ואני חדשה! בת 14 מר"ג ראיתי די הרבה סרטים של בראד(לאיודעת אם כולם) ואני חושבת שמעבר לזה שהוא חתיך והעובדה שהוא אדיוט מוחלט שעזב את ג'ניפר אניסטון בשביל איזו אנג'לינה אחת, הוא שחקן מאוד מוכשר שיש לו מה להציע

Shiri from the block

Active member
חח שלום לך../images/Emo113.gif מסכימה עם הפיסקה האחרונה שלך, במיוחד לגבי ג'ניפר../images/Emo45.gif

חח...אני לא מפסיקה להיתקל בך

בפורומים... ונראה לי שכל אחד יסכים עם הפסקה האחרונה אם יש לו טעם ושכל... זאת ג'ניפר אניסטון פורגד סייק! חח...את לא במקרה גם בפורום "חברים" ?

לא- אני לא מסכימה ../images/Emo9.gif

קודם כל- ברוכה הבאה!
ואני מקווה (ובטוחה) שתיהני כאן...
בקשר לפסקה האחרונה- אני לא חושבת שלאף אחת מאיתנו יש זכות לשפוט אותו- והשורה התחתונה היא: אל תאמינו לכל מה שאתן קוראות בעיתונים! כמו שבראד אומר, זה "2% מיץ פירות טבעי", וכל השאר זה מים וחומרים משמרים
כל אחד יכול לפרש את הסיפור כרצונו, חברה שלי למשל אמרה לי: "אני לא מאמינה איזו טיפשה ג'ניפר, שהתגרשה מאחד כמו בראד!"

ברור שאני לא יודעת את כל הפרטים!

קודם כל תודה רבה וגם אני בטוחה שאני אהנה פה
נראה לי שהיחידים שיודעים את כל הפרטים הם ג'ן, אנג'י ובראד בעצמו! בהבנה הכללית בראד בגד בג'ן עם ג'ולי והתאהב בה וג'ן שהייתה שבורה מעצם הבגידה הייתה אפילו מוכנה לקחת את בראד בחזרה (אני בחיים לא הייתי מסוגלת לחזור למישהו שבגד באמון שלי אבל אני זאת לא ג'ניפר...עד כמה שידוע לכם
)אלא שאז דבר העונה לשם שיילו נובל נכנסה לתמונה ושינה הכל. גם אומרים שג'ן דחפה אותו לבגידה בגלל שבאותו הזמן היא הייתה עסוקה בסדרה שלה שנגמרה והיא גם לא רצתה ילדים ופיט מצא את ג'ולי להתנחם... כל אחד והגרסה שלו וכמו שאמרתי היחידים שיודעים הכל הם ג'ן ג'ולי ופיט. והקטע שאמרתי שפיט העדיף את אנג'לינה על פני ג'ניפר , התכוונתי שבעייני ג'ן יותר יפה יותר טובה יותר חכמה ושחקנית יותר מוכשרת מאנג'לינה... זה הכל...דיי הרבה.. כל עוד פיט ממשיך לשחק אותה על המסך לא ממש אכפת לי שהוא, טוב..די אידיוט... לילה טוב!

הוא לא אידיוט ../images/Emo7.gif

הוא בן אדם מדהים, ואני אומרת את זה בתור מי ש"מכירה" אותו כבר 11 שנים
כל הסיפור הרכילותי הזה לא ממש מסתדר- ועוד בהתחשב בעובדה שבראד וג'ן נפרדו (לא רשמית) כבר באמצע 2004- ומי יודע, אולי עוד לפני כן... בכל מקרה, אפשר ללמוד עליו הרבה בפורום הזה
והכי חשוב, באמת, זה הכשרון המדהים שלו!

Im Invisible

New member
../images/Emo45.gif וכל מילה נוספת מיותרת.

אני אישית מעריכה את שתיהן בתור שחקניות מוכשרות, וגם אם אני מעדיפה אחת מהן, מה זה ענייני? וכמו שכבר אמרתי בעבר-מה שעושה אותו מאושר צריך לעשות אותנו מאושרים.

Shiri from the block

Active member
חח לא../images/Emo113.gif אבל אני בהחלט צופה אדוקה של הסדרה, וראיתי כל פרק איזה מיליון פעמים וזוכרת את זה כבר כמעט בעל"פ../images/Emo3.gif

אם היית זה כבר היה מפחיד....חח

אבל אם תתצטרפי את ישר תביני מה קורה שם.... כי ראית את הסדרה... חח...עזבי...

../images/Emo24.gifמבורכת../images/Emo60.gif

גמאני מסכימה עם הפסקה האחרונה שלך
ואני חושבת שטום קרוז הוא הנמוך.. זכור לי שקראתי פה בפורום שטום קרוז נעל נעליים שהגביהו אותו על מנת שלא יראה כזה נמוך ליד בראד

חחח כן ../images/Emo6.gif

ב"ראיון עם הערפד"... האמת היא שזו היתה באמת פאדיחה, אם לסטאט היה יותר נמוך מלואי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קטעים... למה ליהקו אותו? שמעתי גם שהסופרת שכתבה את הספר הייתה נגד הליהוק של טום לתפקיד אז אם הוא גם לא מתאים מבחינה חיצונית זו סיבה עוד יותר גדולה לא ללהק אותו... בסוף אבל זה הסתדר... טוב נשכח מהעבר...ומטום קרוז...מסכן לא יפה לדבר עליו בפורום שבכלל לא שלו ועוד יום לפני החתונה שלו...או שהוא התחתן בכלל היום...אתם יודעים בגלל הפרשי השעות...

ואי תודה!

הפרשי הגילאים בייניהם ענק! 17 שנה... אין כמו סיפור אהבה מוצלח להתחיל בו את היום (או את הצהריים....חח..)

פחח...צמרמורת....

את בת 25? כיף לך! אני כבר לא יכולה לחכות עד שאני כבר אגדל! טוב אם קייטי יכולה להשיג את טום אז את יכולה להשיג את בראד! את רק צריכה לחכות שיפרסמו כתבה עם קצת קשים בנישואין של בארנג'לינה, לטוס להוליווד, להשתתף בהפקה גדולה לצידו של בראד (כמו מר וגברת סמית' שדרך אגב עדיין לא ראיתי) , לגרום לו להתאהב בך ולנהל איתו רומן קטן "מאחורי הקלעים", וחודש אחרי זה לוודא שכבר מתחילים לראות את הבטן הגדלה. הגיוני, פשוט, וקל לזכור! חח...

למעלה