היום הופעה בשוקולטה...

../images/Emo126.gifהיום הופעה בשוקולטה...../images/Emo211.gif

מישהי הולכת?... ואם כבר שוקולטה, הפורום טיפה רדום אז... בואו שתפו אותנו בחיי השוקולד שלכם
אתם אוהבים שוקולד? איזה שוקולד הכי עושה לכם את זה? איזה מאכל שוקולדי הכי עושה לכם את זה? באיזו תדירות אתם אוכלים שוקולד? האם ביקרתם פעם במקס ברנר? איזו מנה שם הכי עושה לכם את זה? לאיזה רגש מתקשר לכם השוקולד? עוד רגשות וסיפורים שקשורים לשוקולד- [כשכותבים הרבה שוקולד, המילה נראית פתאום לא הגיונית
אוהבת הרבה,
נטע.

amitshilo

New member
וואו, טוב שלא הייתי בטוחה שאני הולכת...

וסמתבר שלא
סעמק. ממש באסה לי.. אבל לא נורא, אני אהיה בבארבי:] ועל השאלון אני אענה בקרוב.

../images/Emo214.gifשאלון מתקתק../images/Emo211.gif

אתם אוהבים שוקולד? רק סוג אחד ספציפי - עם סוכריות צבעוניות מחנויות ממתקים
איזה שוקולד הכי עושה לכם את זה? ^ איזה מאכל שוקולדי הכי עושה לכם את זה?לא חושבת..אולי עוגת שוקולד רגילה של ילדים קטנים XD באיזו תדירות אתם אוכלים שוקולד?מתי שבא לי האם ביקרתם פעם במקס ברנר?
איזו מנה שם הכי עושה לכם את זה?רק השוקו הקבוע שעכשיו ברח לי השם... עם עוגיות
לאיזה רגש מתקשר לכם השוקולד?אהבה, ברור :) עוד רגשות וסיפורים שקשורים לשוקולד-X

inbarIL

New member
כל מי שהולך שיהנה ממש ממש ויספר איך היה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נראה לי שחיה
הולכת
(?) אניווי, צ'וקלט
אתם אוהבים שוקולד? מאודדדדד
איזה שוקולד הכי עושה לכם את זה? אממ מלא
שוקולד פרה השוקולד עם הסוכריות הצבעוניות קינדר מקופלת קליק ובערך כל סוג שוקולד בלי שטויות בפנים
איזה מאכל שוקולדי הכי עושה לכם את זה?אממ עוגות גלידות חטיפים סוכריות ארטיקים סירופ ממרח שוקולד
מה שלא יהיהD:
באיזו תדירות אתם אוכלים שוקולד?כל יום
האם ביקרתם פעם במקס ברנר?ברור
איזו מנה שם הכי עושה לכם את זה?אממ נראה לי הקרפ עם השוקולד חום ולבן עם מרשמלו וסירופ וסוכריות דובונים בפנים
לאיזה רגש מתקשר לכם השוקולד?דיכאון
כי זה פיתרון וזה..נו..
עוד רגשות וסיפורים שקשורים לשוקולד-אמממ יש יותר מידי
מה שעולה לי כרגע זה ה"זה מריח!!!!!!" של היליק:) XD
שתהיה הופעה טובה היום. ראש פינה להתעורר

../images/Emo126.gifוואי, שוקולד. ../images/Emo211.gif../images/Emo99.gif

אתם אוהבים שוקולד? מאוד
איזה שוקולד הכי עושה לכם את זה? אמממ בעיקר לבן או חלב רגיל אבל יש עוד המון המון המון [קליק, מקופלת, עם סוכריות קופצות ועוד ועוד ועוד ]
איזה מאכל שוקולדי הכי עושה לכם את זה?עוגת שוקולד חמה יאמיייייי
באיזו תדירות אתם אוכלים שוקולד?לא כלכך קבוע, אבל מספיק
האם ביקרתם פעם במקס ברנר?בארור
איזו מנה שם הכי עושה לכם את זה?אמממ קרפ מרשמלו, המילקי ההוא, והמנה הכי טובה זו המנת טעימות!יש מהכל
לאיזה רגש מתקשר לכם השוקולד?תשוקה... רררר
עוד רגשות וסיפורים שקשורים לשוקולד-מזה בא לי שוקולד עכשיו!
אז....... מישהו היה?

אדון שוקו הולך לחפש חבר שלו.. ../images/Emo6.gif

אתם אוהבים שוקולד? - האמת? לא.. איזה שוקולד הכי עושה לכם את זה? - זה של הפרה, עם הביסקוויט איזה מאכל שוקולדי הכי עושה לכם את זה? - אין משהו כזה
באיזו תדירות אתם אוכלים שוקולד? - פעם בשבועיים ככה.. האם ביקרתם פעם במקס ברנר? - לא חחח לא יצא אבל בא לי ללכת לשם
איזו מנה שם הכי עושה לכם את זה? לאיזה רגש מתקשר לכם השוקולד? - אהבה. עוד רגשות וסיפורים שקשורים לשוקולד- אני בין היחידים שלא אוהבים שוקולד חח

פאק. אני רוצה../images/Emo3.gif

אתם אוהבים שוקולד? אין דבר שאני יותר אוהבת משוקולדדדד
איזה שוקולד הכי עושה לכם את זה? חלב עם רום.. וואו זה טוב איזה מאכל שוקולדי הכי עושה לכם את זה? עוגת שוקולד חמה
באיזו תדירות אתם אוכלים שוקולד? כל יום האם ביקרתם פעם במקס ברנר? יאפ איזו מנה שם הכי עושה לכם את זה? אממ לא ניסיתי יותר מדיי, הקרפ מרשמלו מעולההה לאיזה רגש מתקשר לכם השוקולד? תשוקה עוד רגשות וסיפורים שקשורים לשוקולד- חח אממ במחנה קיץ לפני שנתיים, אכלתי כמויות מטורפות של שוקולד חלב רגיל כזה כדי להרגע מהחניכות הנוראיות שלי
חחח כמו סמים רק יותר טוב

למעלה