הלבש את שאקירה נראה לי שמו את זה פה פעם אבל לא נורא כנסו! ותלבישו את שאקי! ואם אתם יכולים תפרסמו פה
S swewa New member 5/2/05 #1 ../images/Emo126.gifהלבש את שאקירה../images/Emo126.gif נראה לי שמו את זה פה פעם אבל לא נורא כנסו! ותלבישו את שאקי! ואם אתם יכולים תפרסמו פה
../images/Emo126.gifהלבש את שאקירה../images/Emo126.gif נראה לי שמו את זה פה פעם אבל לא נורא כנסו! ותלבישו את שאקי! ואם אתם יכולים תפרסמו פה
S swewa New member 5/2/05 #7 ../images/Emo10.gif אני לא יכולה להעלות את שלי למה כי הקובץ ממש גדול ואם אני מקטינה אז הוא ניהיה קטן לגמרי ואתם לא תראו כלום חח
../images/Emo10.gif אני לא יכולה להעלות את שלי למה כי הקובץ ממש גדול ואם אני מקטינה אז הוא ניהיה קטן לגמרי ואתם לא תראו כלום חח
1 12ShakirA12 New member 5/2/05 #9 אז..... אל תשמרי את זה כקובץ של הצייר.... תשמרי את זה jpg... ואם אין לך תאופציה הזאת אז תורידי snagit7.. ואז תשמרי Jpg... זה עובד תאמיני לי
אז..... אל תשמרי את זה כקובץ של הצייר.... תשמרי את זה jpg... ואם אין לך תאופציה הזאת אז תורידי snagit7.. ואז תשמרי Jpg... זה עובד תאמיני לי
S swewa New member 5/2/05 #14 עוד הנה כנסו לפה פה זה הולך ככה: לוחצים על מעצב. שמים את הראש של שאקירה ומתאימים את הבגדים של אותו המעצב.. בורסצ'ה יש דברים דיי יפים
עוד הנה כנסו לפה פה זה הולך ככה: לוחצים על מעצב. שמים את הראש של שאקירה ומתאימים את הבגדים של אותו המעצב.. בורסצ'ה יש דברים דיי יפים