הסכמ"ש חוזר למוטב

../images/Emo126.gifהסכמ"ש חוזר למוטב ../images/Emo6.gif

התגעגעתם? תודו שכן! שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]: שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: אלבום השבוע: ה-אמן שעשה לי את השבוע: החוויה הטובה של השבוע: מה הייתן מעדיפות לשכוח?: הבן אדם שעשה לי את השבוע: מאכל השבוע: תכנית/סרט השבוע: תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: תכנונים לשבוע הקרוב: משהו קטני להוסיף?:
שאלת בונוס לפורים: אוהבות פורים? כן? לא? למה?:
סופ"ש מעולה, שבוע נפלא ופורים מגניב לכולן!
מנטה.

"לא נותר לנו אלא לחבק את הצער.."

שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]: מה נשאר ממני!
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: שמתי לב-נועם, איזה יום-דודו טסה, let it be-the beatles, ירח-שלמה ארצי
אלבום השבוע: אין ה-אמן שעשה לי את השבוע: נועם פנחסוב, פול מקרתני החוויה הטובה של השבוע: הסינגל
, צופים, שיחות והבהרות חשובות
מה הייתן מעדיפות לשכוח?: ולכתוב את זה כאן יעזור לי לשכוח את זה?
הבן אדם שעשה לי את השבוע: נועם, אליעד מאכל השבוע: תכנית/סרט השבוע: פול מקרתני בהופעה חיה... תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: אני מרגישה ממש חלשה
אז אני לא אצא היום.. מחר יש לי מלאמלא צופים הכנות לפורימון.. וספיישל אביב גפן ב-24
תכנונים לשבוע הקרוב: פורימון, השקה
, לראות אנשים, לעבוד... משהו קטני להוסיף?: נופ שאלת בונוס לפורים: אוהבות פורים? כן? לא? למה?: טריקי וואן
אני אוהבת פורים אבל לא כל כך להתחפש... אני אוהבת בעיקר בגלל הכיף שבחג הזה, עם חברים והכל :)

איך נדפקתי, איך נדפקתי, כ-כה.

שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]: "תצעק" שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: "אם הייתי אלוהים" ו"רציתי"/ דור דניאל אלבום השבוע: אין יותר אלבומים, יש רק שמואלי
ה-אמן שעשה לי את השבוע: דור דניאל! החוויה הטובה של השבוע: ראיתי את אושרי כהן בAMPM! [החיים התל אביביים שלי פשוט מרגשים.] מה הייתן מעדיפות לשכוח? את חוסר הסבלנות שלי הבן אדם שעשה לי את השבוע: בא לי להגיד שמיה, אז מיה מאכל השבוע: גלידת פרוטי
תכנית/סרט השבוע: בוורלי על גבי בוורלי, שמישהו יציל אותי מגורלי המר! תכנונים לסופ"ש? למות מקור. אההמ. תכנונים לשבוע הקרוב: "וכלום, והכאב נותר עמום. ימים הופכים לחודשים, עושים טובה שהם עוברים" משהו קטני להוסיף? יש לי חבר חדש, קוראים לו מוזס שאלת בונוס לפורים: אוהבות פורים? כן? לא? למה? זה בערך החג היחיד שאני באמת ובתמים אוהבת. כמה חבל שאין לי לאן להתחפש ממש

חכמיוש

New member
את האהבה שלי!../images/Emo23.gif

בחיי שאני לא צריכה כלום בחיים חוץ ממך...

ואני ציפור שקטה רואה הכל

שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]: אה כן מכירה אותו ואני חושבת שליפול ובובה על חוט שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין:הלם קרב -עידן חביב
אלבום השבוע: אין פה מקום -עידן חביב ה-אמן שעשה לי את השבוע:עידן חביב החוויה הטובה של השבוע: מלא מחמאות מהורים של ילדים בגן מה הייתן מעדיפות לשכוח?:את הפקקים המטורפים הבן אדם שעשה לי את השבוע: נתנאל מאכל השבוע: בורקס תכנית/סרט השבוע:בברלי בברלי בברלי (אל תשאלו כמה פרקים אפשר לראות ביום
) תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: ישנתי ועשיתי יציקות גבס תכנונים לשבוע הקרוב: פורים ועוד משהו קטן כזה שקוראים לו יומולדת משהו קטני להוסיף?:אני דקנה
שאלת בונוס לפורים: אוהבות פורים? כן? לא? למה?:הכי אוהבת את פורים בעולם כולו

ולמה הגבתי לפה רק אלהוים יודע ../images/Emo122.gif

זה כנראה מרוב אהבה לאריאלי

../images/Emo126.gifטנהנהנהנה.

שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]: אין משהו ספציפי...
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: אמממ יאללה לך הביתה מוטי
[סיפור ארוך] ושמתי לב של נועם
אלבום השבוע:כלשהו של כלשהו
ה-אמן שעשה לי את השבוע:נועם פנחסוב! כפרעל הסינגל!
החוויה הטובה של השבוע:הקלטות, בגרות בע"פ ממש טובה.
מה הייתן מעדיפות לשכוח?:לא משהו קריטי
הבן אדם שעשה לי את השבוע: שני חברים שלי מהלהקה
מאכל השבוע: סלט! ופסטה.
תכנית/סרט השבוע:פרויקט מסלול, 90210, קצת האח הגדול
תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: יום שבת יומולדת משפחתי כזה מצד אמא..
תכנונים לשבוע הקרוב: אממ פורים, הופעה של נועם בע"ה, הופעה עם הלהקה בהפנינג פורים של יבנה ובאסה על זה שאני לא עם הגרעין!
משהו קטני להוסיף?:נייט.
שאלת בונוס לפורים: אוהבות פורים? כן? לא? למה?:בעיקרון כן, חג מגניב

!

שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]: ליפול שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: שמתי לב-נועם פנחסוב,רציתי-דור דניאל אלבום השבוע: שלומי שבן,שרון הולצמן,שלום חנוך ה-אמן שעשה לי את השבוע: נועם פנחסוב
החוויה הטובה של השבוע: הייתי כל השבוע בלימודים,חוויה טובה? אתם תתגידו,יציאת הסינגל של נועם מה הייתן מעדיפות לשכוח?: כלום הבן אדם שעשה לי את השבוע: נועם,הילי מאכל השבוע: כלום תכנית/סרט השבוע: האח הגדול,השרדות.. תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: אני עכשיו כבר מאתמול בבוקר בזכרון יעקב.. ותכף יוצאת להופעה של נועם
תכנונים לשבוע הקרוב: השקה :),פורים,חופש משהו קטני להוסיף?: שבת שלום פורום כפיר אפשטיין :)

../images/Emo214.gifמודה שהתגעגעתי../images/Emo3.gif

שיר השבוע של כפיר אפשטין [מכירים? ההוא מ"אמונהההההההה"]:מנגינה קטנה
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין:דור דניאל - מקום לצידך
אלבום השבוע:האלבום שלי
ה-אמן שעשה לי את השבוע:מישהו מיוחד ביותר
החוויה הטובה של השבוע:ממש לפני שבוע, ביום שישי, קיבלתי אסמס מפתיע מאיזה זמר. (ואני עדיין מופתעת
( מה הייתן מעדיפות לשכוח?:ממ... את תחילת השבוע, והאמת? אני באמת לא זוכרת@!!! בגלל שמיום שלישי הכל השתפר
הבן אדם שעשה לי את השבוע:דודה שלי
מאכל השבוע:קוסקוס שדודה שלי הכינה
תכנית/סרט השבוע:כמעט מלאכים
תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]:לנסות לנוח, לנסות לשמור על שפיותי..
תכנונים לשבוע הקרוב: יומולדת לאחי ויומולדת לאמא שלייייייייייייי אלוהיםםםםםם מה אני אעשההההההההה
משהו קטני להוסיף?:הכל מטורף, או שהכל מטריף? שאלת בונוס לפורים: אוהבות פורים? כן? לא? למה?:לא אהבתי עד התיכון, חגגתי כמה שנים..נראה לי שזאת השנה הראשונה שלא אחגוג, למרות ש... תמיד אני יכולה להוציא תחפושת מהאוסף שיש לי בארון

למעלה