הצביעו ל

תצביעו לMCR! הם יגיעו לארץ ככה!

יש 99% שהם באים לארץ, אם הם יהיו מקום ראשון, זה יהיה 100!

just run away

New member
תצביעו למיי כמיקל רומנס!!!

יש 99% שהם באים לישראל!!! אם תצביעו זה יעזור והם בטוח יבואו!!!

תצביעו למיי כמיקל רומנס! הם יבואו לישארל ככה!

יש 99% שמיי כמיקל רומנס באים לארץ. אם הם יהיו מקום ראשון, זה יהיה 100! תצביעו להם!! תדמיינו אותם שרים את Famous Last Words, את Welcome To The Black Parade ואת I Don't Love You ממש מול העיניים שלכם!! רק תצביעו. בבקשה!

nizan 15

New member
תצביעו לשיר שלנו!

ולכל הקטגוריות שקשורות לשיר שלנו. וגם לסינרגיה :)

jenia10

New member
מה זה השטויות האלה?

הם לא מסתכלים אם הם מקום ראשון אז "יאללה נוסעים לישראל".. נו באמת...

נעה 124

New member
../images/Emo45.gif

צודק
אתם באמת חושבים שהם יגידו "טוב, לא בא לנו לבוא, אבל אנחנו מקום ראשון במצעד של איזשהו אתר ישראלי שקוראים לו תפוז
, אז בואו ניסע למרות שלא בא לנו..."

מותק1212

New member
פשוט תסתמו../images/Emo70.gif

אתם לא חושבים על זה שיש להם אמרגנים בארץ שמביאים אותם? אם האמרגנים יראו שהם במקום הראשון הם יחליטו להביא אותם וביינתים לא בטוח שהם באים אז זה שהם יהיו במקום ראשון יגרום לאמרגנים לחשוב :"רגע אנחנו חשבנו להביא אותם, אנחנו יכולים להביא אותם, זה בתכנון, הם מובילים בכל המצעד האפשריים, נעשה מזה הרבה כסף ורעש ויהיה לנו אחלה מופע!" ואז התהליכים להביאם לארץ יתגברו ויתגברו וזה יהפוך ל100% עכשיו ברור?!

נעה 124

New member
את באמת חושבת...

שלאמרגנים של להקה מצליחה ופופולרית יש זמן להיכנס לאתרים כדי לראות אם הם ניצחו באיזשהו מצעד
יש לי עוד שני דברים להגיד לך- 1, את לא תגידי לי לסתום
למה מי את חושבת שאת
את לא מכירה אותי בכלל
2, אני מצביעה להם
אני חושבת שהם להקה טובה
אבל למה נראה לך שהאמרגנים שלהם יושבים ומסתכלים על מצעדים באינטרנט
את יודעת כמה מצעדים יש
מיליונים
זהו

חחחחחחחחחחחח.

כן! עכשיו זה 99% שהם באים. ואנחנו יודעות על מה אנחנו מדברות. תאמיני לי. שוקי וייס זה זה שהביא את אוונסנס, ואנחנו חייבים להוכיח לו שאת מיי כמ שווה להביא גם. תחשבי על זה! עוד אחוז אחד והם בארץ!

מותק1212

New member
אם את חושבת שאת להקה טובה

אז למה את אומרת שזה לא יעזור להצביע להם? הסיבה שאמרתי לך לסתום (למרות שלא אמרתי לך...) זה כי את גורמת לאנשים לחשוב שזה לא עוזר ואוהו כמה שזה עוזר מצטערת אם הייתי תוקפנית...
אבל את לא חושבת בהיגיון...כל מצעד עוזר ותורם להבאתם לארץ
וללעוג לנו על מה שאנחנו אומרים לא הכי עוזר

למעלה