Refreshing Menta
New member
../images/Emo126.gifהשקדיה פורחת../images/Emo143.gif וזהו יום הבוחר../images/Emo30.gif
ט"ו בשבט הוא תאריך בלוח השנה העברי אשר מציין את ראש השנה לאילנות (משנה, מסכת ראש השנה א' א'). יום זה הוא תאריך קובע לגבי כמה מצוות הקשורות בפירות האילן, כגון ערלה ותרומות ומעשרות. כיום מצויין ט"ו בשבט גם כמעין חג טבע, ורבים נוהגים לציין אותו בנטיעת עצים ובעיסוק בענייני איכות הסביבה. מקובל גם לערוך "סדר ט"ו בשבט" בו מרבים לאכול פירות. [מתוך ויקיפדיה] רבים מאיתנו לא מתייחסים לט"ו בשבט כחג של ממש, בעיקר בגלל שאין חופש מבית הספר [
] סתם, אני חושבת שזה בגלל שהחג הוא לא מועד שנקבע בתנ"ך ולכן אנשים לא ממש מחשביים אותו. אבל לדעתי, כל חג, מועד או סתם יום מגניב הוא סיבה למסיבה, וסיבה לשרשור מגניב ושאלון חמוד. אז יאללה פורום כפיר אפשטיין, אל תהיו משמש מיובש- תאנה עסיסית זה יותר מגניב
האם אתם חוגגים איכשהו את החג?
אוהבים פירות יבשים?
מהו הפרי האהוב עליכם?
האם נטעתם פעם עץ?
איך היה?
ספרו סיפור מסוים שזכור לכם לגבי חג הט"ו בשבט- ואם כבר בשאלונים ומועדים חשובים עסקינן, כידוע לכם מחר ישנן בחירות לכנסת ה-18 של מדינת ישראל. חלק מאיתנו מצביעים, חלק לא, אבל אני בטוחה שלכולם יש איזשהי דעה, אז בואו תענו על עוד שאלונון.
בעלי זכות בחירה?
אם כן- לאיזו מפלגה אתם מצביעים?
אם לא- לאיזו מפלגה הייתם מצביעים? ולכולם-
האם יצא לכם לראות תשדירי בחירות?
מהו התשדיר הכי טוב לדעתכם?
מהו התשדיר הכי הזוי לדעתכם?
איך היה נראה התשדיר שלכם אם הייתם רצים לממשלה?
משהו להוסיף לגבי מע' הבחירות לשנת 2009? יאללה נשמות, אני זזה, מקווה שנהניתם
אוהבת, מנטוס.
ט"ו בשבט הוא תאריך בלוח השנה העברי אשר מציין את ראש השנה לאילנות (משנה, מסכת ראש השנה א' א'). יום זה הוא תאריך קובע לגבי כמה מצוות הקשורות בפירות האילן, כגון ערלה ותרומות ומעשרות. כיום מצויין ט"ו בשבט גם כמעין חג טבע, ורבים נוהגים לציין אותו בנטיעת עצים ובעיסוק בענייני איכות הסביבה. מקובל גם לערוך "סדר ט"ו בשבט" בו מרבים לאכול פירות. [מתוך ויקיפדיה] רבים מאיתנו לא מתייחסים לט"ו בשבט כחג של ממש, בעיקר בגלל שאין חופש מבית הספר [