השקדיה פורחת
וזהו יום הבוחר

../images/Emo126.gifהשקדיה פורחת../images/Emo143.gif וזהו יום הבוחר../images/Emo30.gif

ט"ו בשבט הוא תאריך בלוח השנה העברי אשר מציין את ראש השנה לאילנות (משנה, מסכת ראש השנה א' א'). יום זה הוא תאריך קובע לגבי כמה מצוות הקשורות בפירות האילן, כגון ערלה ותרומות ומעשרות. כיום מצויין ט"ו בשבט גם כמעין חג טבע, ורבים נוהגים לציין אותו בנטיעת עצים ובעיסוק בענייני איכות הסביבה. מקובל גם לערוך "סדר ט"ו בשבט" בו מרבים לאכול פירות. [מתוך ויקיפדיה] רבים מאיתנו לא מתייחסים לט"ו בשבט כחג של ממש, בעיקר בגלל שאין חופש מבית הספר [
] סתם, אני חושבת שזה בגלל שהחג הוא לא מועד שנקבע בתנ"ך ולכן אנשים לא ממש מחשביים אותו. אבל לדעתי, כל חג, מועד או סתם יום מגניב הוא סיבה למסיבה, וסיבה לשרשור מגניב ושאלון חמוד. אז יאללה פורום כפיר אפשטיין, אל תהיו משמש מיובש- תאנה עסיסית זה יותר מגניב
האם אתם חוגגים איכשהו את החג?
אוהבים פירות יבשים?
מהו הפרי האהוב עליכם?
האם נטעתם פעם עץ?
איך היה?
ספרו סיפור מסוים שזכור לכם לגבי חג הט"ו בשבט- ואם כבר בשאלונים ומועדים חשובים עסקינן, כידוע לכם מחר ישנן בחירות לכנסת ה-18 של מדינת ישראל. חלק מאיתנו מצביעים, חלק לא, אבל אני בטוחה שלכולם יש איזשהי דעה, אז בואו תענו על עוד שאלונון.
בעלי זכות בחירה?
אם כן- לאיזו מפלגה אתם מצביעים?
אם לא- לאיזו מפלגה הייתם מצביעים? ולכולם-
האם יצא לכם לראות תשדירי בחירות?
מהו התשדיר הכי טוב לדעתכם?
מהו התשדיר הכי הזוי לדעתכם?
איך היה נראה התשדיר שלכם אם הייתם רצים לממשלה?
משהו להוסיף לגבי מע' הבחירות לשנת 2009? יאללה נשמות, אני זזה, מקווה שנהניתם
אוהבת, מנטוס.

יאללה,לא מזיק לענות..נכון?

ט"ו בשבט- האם אתם חוגגים איכשהו את החג?- אתמול בערב היה ערב ט"ו בשבט, ואבא דתי שכזה, אז ברכות על כל מיני פירות וזה. והיום בבית ספר בהפסקה הגדולה שירי ט"ו בשבט, כןכן
אוהבים פירות יבשים?- שונאת. מהו הפרי האהוב עליכם?- אמרתי שאני שונאת חח האם נטעתם פעם עץ?- כן
איך היה?- מרגש. ספרו סיפור מסוים שזכור לכם לגבי חג הט"ו בשבט- פעם בט"ו בשבט, נטענו עצים ביסודי, וזרקתי מלאמלא חול על המורה שלי. בחירות- אוקיי,אין לי זכות בחירה אני לא ממש מתעניינת בזה ולא יודעת מה קורה. אז, זהו

עונה על הבחירות, כי ט"ו בשבט לא מעניין :)

בעלי זכות בחירה? כן אם כן- לאיזו מפלגה אתם מצביעים? מפלגת העבודה אם לא- לאיזו מפלגה הייתם מצביעים? ולכולם- האם יצא לכם לראות תשדירי בחירות? יאפ מהו התשדיר הכי טוב לדעתכם? התשדיר הכי טוב בתכלס לדעתי הוא של מרצ, לעומת השנים שעברו הם נראים הפעם ממש רציניים ומשכנעים.. מהו התשדיר הכי הזוי לדעתכם? לוידעת
איך היה נראה התשדיר שלכם אם הייתם רצים לממשלה? בחיים לא הייתי עושה את זה.. משהו להוסיף לגבי מע' הבחירות לשנת 2009? אני מקווה שנשרוד את הבחירות האלה. זה הכל

../images/Emo126.gif"לא תבואי שישי שבת..." ../images/Emo3.gif

האם אתם חוגגים איכשהו את החג?אממ בעיקר באכילת הרבה פירות יבשים
אוהבים פירות יבשים?יס אינדיד! מהו הפרי האהוב עליכם?תאנים ותמרים
האם נטעתם פעם עץ?אממ לא יודעת אם זה היה עץ, אבל שתיל כן
איך היה?מרגש
ספרו סיפור מסוים שזכור לכם לגבי חג הט"ו בשבט-אמממ נולדתי ביד' שבט וזה מגניב. ומה שעוד מגניב, זה שלא קוראים לי נטע בגלל ט"ו בשבט, זהו רק צירוף מקרים חביב
בעלי זכות בחירה?אכן. אם כן- לאיזו מפלגה אתם מצביעים?עדיין לא החלטתי בין קדימה לעבודה
אם לא- לאיזו מפלגה הייתם מצביעים? ולכולם- האם יצא לכם לראות תשדירי בחירות?רובם.. מהו התשדיר הכי טוב לדעתכם?אין כלכך תשדירים טובים, התשדירים של המפלגות הקטנות עלובים מבחינה טכנית [וגם תכנית] והתשדירים של המפלגות הגדולות עוסקים בלרדת על המפלגות היריבות במקום להתעסק בעצמן. ככה ש.. באסה. מהו התשדיר הכי הזוי לדעתכם?התשדיר של ניצולי השואה עם בוגרי עלה ירוק והתשדיר עם ההוא שעומד ליד הכנסת עם נרות מכובים
איך היה נראה התשדיר שלכם אם הייתם רצים לממשלה?לא הייתי בחיים רצה לממשלה, אבל אם כן, התשדיר שלי היה ממש מגניב עם מוזיקה ואיורים פסיכודליים
משהו להוסיף לגבי מע' הבחירות לשנת 2009?שזה נורא מעצבן שאין בחירה טובה- יש גרוע, רע מאוד, רע, ורע פחות. חבל. חג שמח וזה..

inbarIL

New member
../images/Emo9.gif

האם אתם חוגגים איכשהו את החג?לא
אוהבים פירות יבשים?לא
מהו הפרי האהוב עליכם?אין
האם נטעתם פעם עץ?לא
איך היה?לא יודעת
ספרו סיפור מסוים שזכור לכם לגבי חג הט"ו בשבט-אין לי כוח
מהמם אה?XD
בעלי זכות בחירה?לא
אם כן- לאיזו מפלגה אתם מצביעים?
אם לא- לאיזו מפלגה הייתם מצביעים?מרצ כנראה..
ולכולם-
האם יצא לכם לראות תשדירי בחירות?בערך
מהו התשדיר הכי טוב לדעתכם?ממ לא יודעת..
מהו התשדיר הכי הזוי לדעתכם?מה שנטע אמרה
איך היה נראה התשדיר שלכם אם הייתם רצים לממשלה?טחח
משהו להוסיף לגבי מע' הבחירות לשנת 2009?כמו שנטע בערך אמרה, שחבל שצריך לבחור את הרע במיעוטו במקום את הטוב ביותר/:

למעלה