והלוגו הזוכה הוא...

always be me mc

New member
../images/Emo126.gifוהלוגו הזוכה הוא...../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif

כן חברים לאחר שבועיים בערך של זמן ההצבעות(וזה מוזר כי הייתי בטוחה שעבר רק שבוע מאז פתיחת ההצבעות
) הגיע הזמן להכריז על הלוגו הזוכה אשר ייצג אותנו בפורום, וכיוון שהשלב הקודם היה מרוח מספיק הפעם אני לא אמתח אתכם יותר מדי וכבר אתחיל בציון המקומות שאליהם הגיעו הלוגאים כדי שתדעו עוד היום מי הגיע למקום מס' 1

always be me mc

New member
../images/Emo106.gifובמקום השלישי../images/Emo106.gif

הגיעה תמונה כחולה במיוחד
כן אני מדברת כמובן על הלוגו הזה של נטלי
אשר אני לא יודעת מה אתכם אבל לדעתי בהחלט מגיעות לה כפיים על ההשקעה אז כל הכבוד נטלי

spelling

New member
כל הכבוד לנטלי!

אני אישית הצבעתי לה כי שחבתי שזה אחלה לוגו! ואת מאוד כישרונית וכל הכבוד לך!

always be me mc

New member
../images/Emo106.gifובמקום השני../images/Emo106.gif

במקום השני הגיע למרבה הפתעתי לוגו שאני עשיתי ושהאמת לא חשבתי שהוא כה טוב ויפה אבל אני שמחה לראות שאתם אהבתם
הנה כאמור גם הלוגו

spelling

New member
גלגלגלגלץ!

למרות חילוקי הדעות.. אני שמחש את מקום שני! וגם את מאוד כישרונית! וכל הכבוד לך!

always be me mc

New member
תודה אדם../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה לשמוע שאתה שמח שהגעתי למקום הזה ושאתה חושב שאני מוכשרת
זה באמת מחמם את הלב לשמוע
אז תודה

always be me mc

New member
../images/Emo47.gifובמקום הראשון../images/Emo47.gif

במקום הראשון, עם 3 קולות לטובתו הלוגו שזוכה לתואר של כבוד בעמוד הראשי
הוא כאמור הלוגו של אדם
אז ברכות לאדם על הזכייה
כל הכבוד לכולם על ההשתתפות בין אם בהצבעה ו/או בעיצוב לוגו
שנתחדש כולנו על הלוגו שיעלה תיכף לעמוד הראשי של הפורום וייצג אותנו
אה ואדם אתה מוזמן כמובן לשאת נאום לכבוד הזכייה

spelling

New member
וואיייייייייייייייייייייייייי../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!! איך אני מתרגשששששששששש...איך אני שמחחחחחחחחח..איך אני מאושרררררררר <שלוט בעצמך דחוף!> אז ככה: המון תודה לגל שאישרה את התחרות,ותמכה בנו! תודה לכל מי שהצביע לי! המוןןןן תודה לנטלי שבזכותה היתה לי תתוכנה של פיינשופ וניג'סתי לה המון! תודה רבה לכל חברי הפורום!!!!!!!!! תודה רבה למשפחה שלי שיזכו לחיים ארוכים! תודה רבה לחברים שיזכו לחיים ארוכים! תודה לתוכים שלי! תודה לג'ורג' האמפי3 שלי! תודה לאליסה שבזכותה קיבלתי את כל ההשראה הזאת! תודה לקלי! תודה למאמני חדר כושר ולכל וינגייט! תודה ללודמילה הסוכנת האישית שלי! ואחרי כל התודות! באמת אני רוצה לומר לכם תודה! ואתם לא מבינים כמה גרפיקה ועיצוב זה דבר שחשוב לי בחיים וזה פעם ראשונה שאני משתתף בתחרות ועוד עושה לוגו ולזכות זה בכלל מגניב לגמרי ואני ממש שמח שאהבו את זה ומקווה שישאיר רושם טוב לעמוד הכניסה! ואתם אחלה אנשים ומגיע לכם שיהיה לכם\לנו אתר מושקע ויפה! ולשאר המתמודדים מזל טוב שלכם היו מדהימים גם!מבחינתי כולם פה זכו גם אם זה רק להערות טובות את שלכם עשיתם! בקיצור אני שמח!וחופר חעחע

always be me mc

New member
ואי ואי אדם

ריגשת באמת
אתה יודע אני אומנם לא ידעתי עד עכשיו כמה עיצוב גרפי חשוב לך אבל עכשיו משאני יודעת אני באמת מאחלת לך בהצלחה בתחום(בין אם תעשה אותו מקצועי ובין אם לא)
ועלי להודות שאני שמחה מאוד שההשתתפות הראשונה שלך בתחרות הייתה גם חיובית ובסופו של דבר גם הביאה לך זכייה
ושאני מקווה בע"ה שיהיו עוד תחרויות בפורום כדי שלכולם תהיה הזדמנות לזכות

למעלה