זוכרים? שאלון הופעה וזה?

../images/Emo126.gifזוכרים? שאלון הופעה וזה?

ביום שבת הקרוב, 24.1.09- הופעה חשמלית ראשונה ל2009: איפה? בארבי ת"א! [קיבוץ גלויות 52] מתי? 22:00 [יענו ההופעה מתחילה ב11] כמה?40 ש"ח למה?!?!?! כי זו החוויה הכי כיפית שיכולה להיות!
אז לקראת ההופעה, אתן מוזמנות לענות על השאלות הבאות: האם אתן מתכוונות להגיע? אם לא- מדוע?
אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---: מגיעות עם מישהו? השיר שאתן הכי מחכות לו: נשארות אחרי? תמונה כדי שאם לא מכירים נזהה:
מקווה לראות את כולם!
נטע.

../images/Emo126.gifמהר מהר לפני שאני הולכת...

האם אתן מתכוונות להגיע?
בע"ה אם לא- מדוע? אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---: אומיגד. הופעת עשור
[עשירית במספר.] מגיעות עם מישהו?לא ידוע עדיין, כנראה שלא. השיר שאתן הכי מחכות לו:"בואי תפרקי אותי"- מקווה שיהיה! , "אושר ועצב" "אין כבר זמן" ועוד. נשארות אחרי?בארור
תמונה כדי שאם לא מכירים נזהה:

כל פעם שאת מתקשרת..

האם אתן מתכוונות להגיע?
אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---:
הופעה ראשונה! איזה כיף! אתם חושבים שהוא ישיר את "יש לך כוח"????? מגיעות עם מישהו? עם מלא מישהויים! השיר שאתן הכי מחכות לו: בא לי "להיות עצמי" ולבכות מלא. אבל זה לא יקרה, אז נגיד.."לבד". נשארות אחרי? ברמת השפיות תמונה כדי שאם לא מכירים נזהה:

יוו אני יכולה לענות ../images/Emo3.gif

האם אתן מתכוונות להגיע? כן!!! אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---: הופעה ראשונה ,אני מקווה שאני אזכור את המילים לשירים
(רק עכשיו קלטתי בזכות אריאלה שההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה ביוני!!!1111) מגיעות עם מישהו? מגיעה לבד אבל פוגשת שם כל כך הרבה מישהיות השיר שאתן הכי מחכות לו: ליפול והלוואי הלוואי הלוואי (למרות שאני קטנת אמונה בקטע) שלהיות עצמי (ואז אני פשוט אמות אתפגר או משהו) נשארות אחרי? תלוי ברמת ההיפר

חכמיוש

New member
הולה הולה...

האם אתן מתכוונות להגיע? יאפ
אם לא- מדוע? \ אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---: ה.... לא ספרתי.. הרבה... מגיעות עם מישהו? עם חברה מהבית (
) ופוגשת שם הרבה הרבה
השיר שאתן הכי מחכות לו: אוווח מלא.. אושר ועצב (בשביל הכראוגרפיה), אם הוא ילך (כי הוא וואוו), הפחד נעלם (כי זאת כנרת) וכווווווווולם נווווווווווווו (כי זה כפיר
) נשארות אחרי? נראה.. תלוי במצב הרוח... תמונה כדי שאם לא מכירים נזהה: נראה לי שכולם מכירים אותי לא? אפשר להקיא כבר תמונות שלי בפייס בוק חחח נתראהההההההההההההההההה

inbarIL

New member
אני שואל אותך עכשיו לאן..

האם אתן מתכוונות להגיע?וודאי:)
אם לא- מדוע?
אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---:אממ לא יודעת חח אבל רבה במספר
מגיעות עם מישהו?פוגשות שם את כולכם
השיר שאתן הכי מחכות לו:הלוואי ויהיה בואי תפרקי אותי. וליפול. וכלום. ואם הוא ילך. ותצעק עם העיבוד המדהים
נשארות אחרי?כן:)
תמונה כדי שאם לא מכירים נזהה: נתראה

../images/Emo13.gif

האם אתן מתכוונות להגיע? מאוד מקווה שכן.. אם לא- מדוע? סיבוכים למיניהם /: אם כן- הופעה ראשונה? או- ההופעה ה---: שלישית
מגיעות עם מישהו? אני בטח אפגוש שם את כולכן.. השיר שאתן הכי מחכות לו: כלום, הלוואי שיהיה את להיות עצמי... נשארות אחרי? ממ כן למה לא

למעלה