יאללה, סכמשו!!

../images/Emo126.gifיאללה, סכמשו!!

יש לי מעט מעט זמן על המחשב, אז אני עושה את זה מהר. שיר השבוע של כפיררר- שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- אמן השבוע- אלבום השבוע- הכייייי כיף של השבוע- הכי פחות כיף של השבוע- תמונה שעשתה לי את השבוע- שוס השבוע- תכנונים לשבוע הבא- משהו להוסיפוס?!- שיהיה סופ"ש מרנין ושבוע מטריפול!!!

../images/Emo126.gifאה, וענברי תודה, למרות שבסוף הסתדרתי

את יודעת שאת שולטטטטטתתתת!!!!!

../images/Emo214.gifהעצב שמחק לי את החיוך מהפרצוף

עד שכבר הספקתי להיות מאושרת וכמעט שכחתי מה הוא "עצב" לכמה רגעים... שיר השבוע של כפיררר-הכל שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- מאיה בוסקילה - לנשום. אמן השבוע- אלבום השבוע-מאיה בוסקילה מתנגן כבר ארבע שעות ברצף. הכייייי כיף של השבוע-הכי כיף, זכרון שלא אשכח לעולם, הבוק שצלמת מדהימה עשתה לי ביום שני האחרון.חלום קטן ש(לא חשבתי)התגשם לו. הכי פחות כיף של השבוע-היום הזה מרבע לשתים עשרה. איך אנשים יכולים להיות כל כך רעים ולתת למישהו למות ככה. איך האורנג" הזבלים האלו גורמים עוגמת נפש. כל כך הרבה אכזבות ועצבות בכמה שעות בודדות. החיוך נמחק לי לגמרי. תמונה שעשתה לי את השבוע- יש כל מני, אני אעלה אחת מהבוק שוס השבוע- אני לא הכי רעה בעולם. תכנונים לשבוע הבא-לא להתאפק, או במילים אחרות: לבכות ולכעוס על כל מי שגרם לי לבכות. גם אם זה אומר להפוך שולחנות. משהו להוסיפוס?!-נמאס לי מהכל .

כמה זמן לא עניתי על זה

שיר השבוע של כפיררר- הלילה יעבור לו. שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- חבל שאת לא-ברי סחרוף. אמן השבוע- ממ ברי ויהודה פוליקר. אלבום השבוע- של ברי כמה ושל יהודה פוליקר. הכייייי כיף של השבוע- ההצגה. הכי פחות כיף של השבוע- הרבה. תמונה שעשתה לי את השבוע- שוס השבוע- נעע תכנונים לשבוע הבא- ימיהולדת אולי הופעה. משהו להוסיפוס?!- בו.

שמת את ידך על שלי ושם נשארה שתיקתי.

שיר השבוע של כפיר- החדש היפה שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- "דגל לבן"/ איתמר מאירי
אמן השבוע- ^^ כנ"ל.. אלבום השבוע- לא היה זמן לשמוע אלבומים בגרוש הכי כיף של השבוע-
יום ראשון, החל מהשעה 16:00. היה סוג של מושלם. הכי פחות כיף של השבוע- מחסור מטורף בשינה שוס השבוע- איזה מגניב זה הוליווד הילס! תכנונים לשבוע הבא- לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל סוף סוף קצת שקט מהכל. ומכולם. משהו להוסיפוס?! צריך לקחת את העובדים של הבארבי, להכניס לתוך קפה ביאליק, ולשרוף.

inbarIL

New member
"ויש לה מלאכים ששומרים עליה.." ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפיררר-כלום
שיר השבוע של מישהו מגניב אחר-טובה, תוכן, מתנה, מנגינה, צ'רלי, מתנדנד, מנות קטנות, כמה זה קשה, בננה / יהושע
ובערך כל השירים של איתמר, ומלא של נועם..ואביתר בנאי, וקצת עברי..
אמן השבוע-יהושע
אלבום השבוע-יהושע הראשון
הכייייי כיף של השבוע-שלוש הופעות
בעיקר יום ראשון ואתמול. להיות מופתעת לטובה מהרבה בחינות ולדעת שאוהבים אותי.
הכי פחות כיף של השבוע-יום שני, ללמוד הרבה.
תמונה שעשתה לי את השבוע-
שוס השבוע-וואי..מלא
עזבו אני לא אתחיל לחפור
תכנונים לשבוע הבא-מבחן באנגלית, עבודה באנגלית, פריזנטציה באנגלית.
משהו להוסיפוס?!-ארבע הופעות בשבוע וחצי זה ה-דבר

מוצא עצמי נסחף עם הזרם ובידי מניף דגל לבן...

שיר השבוע של כפיררר- ליפול שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- דגל לבן - איתמר מאירי
אמן השבוע- איתמר
אלבום השבוע- דיוויד קוק
הכייייי כיף של השבוע- שאחיינים שלי מהצפון נחתו פה אתמול לאיזה רבע שעה
הכי פחות כיף של השבוע- לא להיות בהופעה של איתמר אחרי שחיכיתי לה מלא מלא מלא שנים
תמונה שעשתה לי את השבוע- אחיינית שלי בת 5 צילמה !!! שוס השבוע- הפרק של גוסיפ גירל!!!OMG!!! זה כל מה שיש לי לומר עליו! תכנונים לשבוע הבא- אממממ למדתי לא תכנן! משהו להוסיפוס?!- אני צריכה המלצות לספרים כי אני רוצה אבא במאה !

מסכמת שבוע../images/Emo188.gif

שיר השבוע של כפיררר- אושר ועצב. שיר השבוע של מישהו מגניב אחר- אני וכל המחשבות-נועם פנחסוב.
, מתנה-יהושוע לימוני, הרבה רד הוט אמן השבוע- נועם פנחסוב ויהושוע לימוני אלבום השבוע- אין הכייייי כיף של השבוע- יום שני בבארבי, ואתמול בשבט הכי פחות כיף של השבוע- כל השאר /: תמונה שעשתה לי את השבוע- שוס השבוע- מהמהמהמהמה?! תכנונים לשבוע הבא- לוידעת, אין תכנון. משהו להוסיפוס?!- לא ממש..

למעלה