יכול להיות פה שמח!!!

../images/Emo126.gifיכול להיות פה שמח!!!../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

לפני שבועיים בערך, העליתי שרשור אופטימיסטי, שלא גרף הרבה תגובות, וזה לא טוב. אתם צריכים להיות אופטימיים. [תראו מי מדברת] בקיצור, השרשור הזה, נפתח במטרה להראות לכם שגם אם אתם למטה, יש משהו שמרים אתכם. אז קדימה- שכל אחד ישרשר לפחות משהו אחד טוב שקרה לו היום או בסופ"ש [חובה!] ומשהו אחד טוב שצפוי לקרות בהמשך השבוע [רצוי אבל לא חובה אם אתם נורא ספונטניים] בנוסף, אני רוצה לראות בתוכן ההודעה ובנושא ההודעה
לפחות סמיילי אחד ואם יותר, אז ווהו!! קדימה חברה, האור יעלה. יכול להיות פה שמח!!! אוהבת אתכם מאוווווווווווווווווווד!!!!!!!! מנטוס!

../images/Emo126.gifאני אתחיל ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

יש מעט מדי סמיילים בהודעה הראשית של השרשור, סלחו לי. אז... דבר טוב שקרה בסופש - ביום שישי בערב היה קומזיץ ממש נחמד שעשיתי עם חברים ולפניו חברה באה אלי והייתה אצלי קצת והיה כיף!
ומשהו טוב שהולך לקרות השבוע- אין לי בצפר חוץ מביום שישי!!!!!
יום שני- חופש לפני מתכונת יום שלישי- מתכונת רביעי- חופש לפני בגרות חמישי- בגרות קול, לא? תהיו אופטימים! תכריחו את עצמכם!

ADIQUEEN

New member
../images/Emo6.gif-:D-:D-:D

טוב אז ככה.. דבר טוב שקרה לי שבוע שעבר: דיברתי עם חברה ממש טובה שלי שלא דיברתי איתה מלא זמן...
דבר טוב שאמור לקרות לי: יש לי השבוע פסטיבל שבטי (אני בצופים)

|נדחפת|

גם אני! גם אני! הייתי, פרשתי באמצע כיתה י'
[אבל הייתי מלאנתלפים שנים]

א-ני!../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה בסופ"ש: הגעתי להרבה מסקנות נכונות לגבי עצמי
משהו טוב שהולך לקרות השבוע: מחר אני בהופעה של אביב גפן
כיףףףף!!!! ו- אני רואה את מיכלי

|סמיילימאושרעלסףהתפוצצותמשמחה| D:

זה נחשב לסמיילי, כן?
טוב, משהו שקרה: - סיימתי עם הביוטופ. - התקדמות קטנה וזהירה ביחסים איתו. [אל תשאלו
]. ו...משהו שיקרה: - חזרות למשחק ביום שלישי, אני מניחה. - אני אסיים עם 5 יח"ל ציור לנצח!!!!11111111

אה, יש עוד כמה!

- אין לימודים כל השבוע: מחר יום חופש לפני מתכונת, יום שלישי יום חופש לפני בגרות [בתקווה שידחו לי את המתכונת], יום רביעי יום חופש לפני בגרות, יום חמישי בגרות, יום שישי לא לומדים! -הכנתי עכשיו לחמנייה מהזה טעימה

נו, שוין../images/Emo6.gif

בסופ"ש הזה הייתי במסיבת יום הולדת של חברה שלי בים והיה ממש כיף
מחר - רעש פאקינג געש!!111
טוב שאני לא מחכה לזה כבר שבועיים! שלישי - יום בכנסת, יהיה מגניב!
אני יו"ר הכנסת! רביעי - שיעור גיטרה, מסיבת הפתעה לחברה
חמישי - יום הולדת למישהי
שישי - בטח נעשה משהו או סתם ננוח

matanky

New member
החיים וורודים ../images/Emo9.gif עם פס שחור ../images/Emo3.gif

חחחחח וואו בזמן האחרון ששמים לב אני ממש נהנה
שבוע שעבר היה לי טיול שנתי מרביעי עד שישי, ואז ישנתי משישי ב-16:30 עד 9 בבוקר של יום שבת
ופשוט הייתי במחשב כל יום שבתת ולא זזתי מהבית
ונתנו לנו היום חופש
בגלל הטיול שנתי
בית ספר מוזר אבל שיהיה... ממ.. אז היום הלכתי לבקר את ידידה שלי בבית ספר שלה כפרעליה
עשיתי לה הפתעה בלי שהיא תדע ואז הלכתי אליה הביתה וקיצור היינו ביחד 6 שעות חחח והיה מדהים אחחח!! והיום החבר הראשון שלח לי הודעה
הייתי די בהלם אבל תמיד כיף לקבל הודעה שמעלה חיוך על הפנים
, וביום שלישי יש לי בגרות בע"פ בערבית
ובשבת אני מקווה לראות את שרוני
ושבוע הבא ימי הולדת ובלאגנים ובגרות ומבחנים, קיצור החיים די וורודים, עם פס שחור עבה באמצע
אבל יהיה בסדר
כולם עברו את זה, גם אנחנו נעבור את זה

Miss Nat

New member
../images/Emo142.gifאופטימיות זה דבר טוב

השבוע לא קרה לי משהו ממש מיוחד שאני יכולה להצביע עליו כואוו אבל.. ביום שישי הייתי בארוחה משפחתית אצל בן דוד שלי והיה דווקא ממש כייף, גם סוף כל סוף ניקיתי לעצמי קצת את הראש מהלימודים האלה. וגם האירוח עם כפיר גרם לי לחייך. חח גם הייתי אצל שני האחיינים המדהימים שלי היום,הם תמיד עושים לי מצב רוח טוב. בקיצור,החיים יפים,הקטע על איזה צד מסתכלים. שבוע מדהים לכולכם! בהצלחה במתכונות/בגרויות גם לי יש,בגרות בפסיכולוגיה בשלישי ומתכונת בגראפיקה ברביעי. אבל נעבור את זה.. :> אאהה כן,גם קיבלתי ציון גבוהה במבחן בהיסטוריה חח 91 אני שמחה כי יש לי בעיה עם מקצועות שצריך לזכור בהם מלא מלא חומר טוב סיימתי עם החפירה להיום חחח לילה טוב!

inbarIL

New member
נשתדל../images/Emo9.gif

*מנסה לשכנע את עצמי להיות אופטימית
* אז נכוןןןן שהיה לי חרא מבחן עכשיו במת', ושעיצבנו אותי, ושהתאכזבתי ממנו. אבל אני אנסה להתסכל על הצד החיובי
-
סיימתי עם המבחן הזה
שכל מי שעיצבן אותי יקפוץ לי
הוא לא שווה את זה:)
והוא..טוב, לא משנה. אניווי, יש לי את החברים הכי מדהימים בעולם. יש לי את המשפחה הכי מדהימה בעולם. ויש לי חיוכים. ויש לי צחוק. ויש לי סיפורי חולדות ורודות
משהו שקרה היום- סיימתי עם מבחן במתמטיקה
משהו שיקרה- שבוע הבא טיול שנתי
ואין לי בינתיים שומדבר מיוחד שאני מחכה לו, אבל ב-5.6 עבודה עברית בפארק:) וזהו, אני אוהבת אתכם נורא הכי שיש בעולם
1851 משפחה

../images/Emo126.gifאיזה כיף ליי!!!!../images/Emo13.gif חייבת לשתף!!!!../images/Emo26.gif

אתמול קיבלתי בשורה משמחת בטירוף!!! אחרי שגיליתי שכל החברות שלי נוסעות בלג בעומר למסיבה בחוף פלמחים, ולי זה לא מתאים, החלטתי לשאול את יובל אם מתאים לו שאצטרף אליו בלג בעומר... דיברתי עם אבאמא, הסברתי להם שכל החברות שלי נוסעות ולא מתאים לי ללכת למסיבה הזו, ושאת יובל לא ראיתי מאז היומולדת שלי[!!!!!!!!!!!!!] ואז אתמול אמא שלי אמרה שהיא תתן לי 100 ש"ח ושאני אוכל לנסוע! ישששששששששש!!!! זה כלכך משמח!!! אני כלכך זקוקה לזה עכשיו! אז מיום חמישי בערב עד יום שבת, אני בכפר תבור! אם אתם שם- תבואו לבקר

רגערגע, יובל הוא ממין זכר, נכון? ../images/Emo6.gif

כי יש לי חברה שלא דיברתי איתה מלאנתלפים שנה בשם יובל שגרה בכפר תבור וחשבתי אולי, במקרה... אולי את תבואי לעפולה? D:

למעלה