יכול להיות שטוב לי, בטוח שאולי.

../images/Emo126.gifיכול להיות שטוב לי, בטוח שאולי.

-הכל יהיה בסדר, אני עדיין חי. כמו שאתן בטח יודעות, אני גרה ביבנה.. והאיזור מתחיל להיות קצת חם. אתמול,- יום ראשון - בבוקר, הייתה אזעקה, פעם ראשונה והייתי לבד בבית, הדבר די הכניס אותי ללחץ אבל במשך היום נרגעתי [הודות להורים ולאנשים שפגשתי בת"א - פורום יואב דגני
] היום הייתה עוד אזעקה בשעות הערב אבל אני לא הייתי ביבנה, למזלי. מסתבר שנפלה רקטה די קרוב לכאן, אבל לא ממש בתוך יבנה. לא בדיוק ידוע איפה. אני חייבת להודות, בכל התקופה הארוכה שהטילים נופלים בשדרות ובאיזור עזה, לא טרחתי להתעמק ולדאוג. חייתי ברוגע, קצת בבועה אפשר לומר. ידעתי שיבנה זה סוגשל דרום, אבל לא מספיק דרום, והנה, התרחיש הלא צפוי הופך למציאות, וכבר יש הנחיות של אם שומעים אזעקה... ויש כבר בקבוק מים מוכן בממ"ד [שלמזלי הוא החדר שלי] ואני קצת לחוצה, וקצת רגועה, ובעיקר לא קולטת שזה קורה. אני לא יודעת, ולא יכולה לדעת מה יקרה ואם יפול ואיך אני ארגיש, אני רק יודעת שאני עכשיו מרגישה חרטה על כך שהייתי כלכך מנותקת בחודשים האחרונים. אפילו חדשות לא ממש עניינו אותי. אני מרגישה חרטה גם על המלחמה בצפון לפני שנה וחצי, שאז כן שמעתי חדשות, ואפילו ארחנו חברים מהצפון, אבל לא הקשבתי מספיק, ולא הייתי מספיק מעורבת ברמה שכן הייתי יכולה. -מצטערת- אני רוצה לשלוח את כל החיזוקים האפשריים, לכל אלה שחווים את זה על בסיס יום-יומי. אני מקווה שכולם יהיו חזקים, ומאחלת לכולנו שזה יפסק בקרוב. הרבה חיבוקים. נטע. [שהייתה צריכה לפרוק!]

../images/Emo214.gifתשמרו על עצמכם!!!

לצערי, אנשים מאוד מאוד קרובים אליי גרים בדרום הארץ וסובלים מכל המצב הזה, אבל יחד עם זאת - שומרים על קור רוח ואופטימיות, כולנו צריכים לאמץ את הגישה הזאת ולקוות שהסיוט הזה יגמר מהר על הצד הטוב ביותר...

inbarIL

New member
../images/Emo23.gif

נכון שאני לא באמת יכולה להבין כי לא חוויתי את זה. אבל באמת שאני עושה המון מאמצים כדי לא רק להישאר במקום הנוח שלי, בבועה הזו של המרכז, ושל החוסר אכפתיות כלפי אנשים אחרים כי זו לא אני. אני כ"כ משתדלת להיות מעורבת, ואני תומכת רגשית כ"כ הרבה. זו תקופה לא קלה, ואירוני לחשוב שהמצב הזה התחיל רק לפני שלושה ימים..זה נראה כאילו נצח. ובעצם, המציאות הזו איתנו כל הזמן. זה לא עוזב. תמיד היה ככה ותמיד יהיה ככה, אין מה לעשות. יש לנו יותר מידי אויבים. קשה לי לראות שכל האנשים מסביבי חיים בשלווה, באי אכפתיות מרגיזה, ממש בבועה. ואני מנסה כמה שיותר לא להיסחף לזרם הזה..למרות שזו הבחירה הקלה עם התנאים היותר טובים. מובן מאליו מבחינתי שכל דבר שאת צריכה, ואם את צריכה לברוח מידי פעם, אני מוכנה ורוצה להוות בשבילך מקום בשביל זה. כמו לכולכן, בלי או עם קשר למצב שהולך עכשיו בדרום. מחזקת ואוהבת כ"כ.
ענבר.

אני מקווה שזה גם לא יגיע לתוך יבנה.

אתם לא מבינים איזה סיוט זה להתעורר ב7 בבוקר בגלל אזעקה. כן,למי שלא יודע גם אני בתוך כל הבלאגן הזה. אני גרה בבאר שבע. וגם לפה זה הגיע. זה אשכרה לחיות בפחד, לחיות בין הממ"ד [שאין לנו בבית.אבל מסתדרים] לבין החיים הרגילים. כמובן שלא הולכים לבית ספר, אמא הולכת לעבודה, לא יוצאים לשום מקום. אבל אין ברירה, עד שזה יעבור עד שנשיג את השקט שלנו. רק באתי לרשום לכל הדרומים שבינינו, שהכי חשוב לא להלחץ כמוני חח וזהו אוהבת3>

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

נסי להקשיב קצת לאלבום של כפיר, אולי זה יעשה לך קצת יותר טוב בלב
(במיוחד ל"יש לך כוח")

למעלה