Refreshing Menta
New member
../images/Emo126.gifיכול להיות שטוב לי, בטוח שאולי.
-הכל יהיה בסדר, אני עדיין חי. כמו שאתן בטח יודעות, אני גרה ביבנה.. והאיזור מתחיל להיות קצת חם. אתמול,- יום ראשון - בבוקר, הייתה אזעקה, פעם ראשונה והייתי לבד בבית, הדבר די הכניס אותי ללחץ אבל במשך היום נרגעתי [הודות להורים ולאנשים שפגשתי בת"א - פורום יואב דגני
] היום הייתה עוד אזעקה בשעות הערב אבל אני לא הייתי ביבנה, למזלי. מסתבר שנפלה רקטה די קרוב לכאן, אבל לא ממש בתוך יבנה. לא בדיוק ידוע איפה. אני חייבת להודות, בכל התקופה הארוכה שהטילים נופלים בשדרות ובאיזור עזה, לא טרחתי להתעמק ולדאוג. חייתי ברוגע, קצת בבועה אפשר לומר. ידעתי שיבנה זה סוגשל דרום, אבל לא מספיק דרום, והנה, התרחיש הלא צפוי הופך למציאות, וכבר יש הנחיות של אם שומעים אזעקה... ויש כבר בקבוק מים מוכן בממ"ד [שלמזלי הוא החדר שלי] ואני קצת לחוצה, וקצת רגועה, ובעיקר לא קולטת שזה קורה. אני לא יודעת, ולא יכולה לדעת מה יקרה ואם יפול ואיך אני ארגיש, אני רק יודעת שאני עכשיו מרגישה חרטה על כך שהייתי כלכך מנותקת בחודשים האחרונים. אפילו חדשות לא ממש עניינו אותי. אני מרגישה חרטה גם על המלחמה בצפון לפני שנה וחצי, שאז כן שמעתי חדשות, ואפילו ארחנו חברים מהצפון, אבל לא הקשבתי מספיק, ולא הייתי מספיק מעורבת ברמה שכן הייתי יכולה. -מצטערת- אני רוצה לשלוח את כל החיזוקים האפשריים, לכל אלה שחווים את זה על בסיס יום-יומי. אני מקווה שכולם יהיו חזקים, ומאחלת לכולנו שזה יפסק בקרוב. הרבה חיבוקים. נטע. [שהייתה צריכה לפרוק!]
-הכל יהיה בסדר, אני עדיין חי. כמו שאתן בטח יודעות, אני גרה ביבנה.. והאיזור מתחיל להיות קצת חם. אתמול,- יום ראשון - בבוקר, הייתה אזעקה, פעם ראשונה והייתי לבד בבית, הדבר די הכניס אותי ללחץ אבל במשך היום נרגעתי [הודות להורים ולאנשים שפגשתי בת"א - פורום יואב דגני