לטס נסכם את השבוע

../images/Emo126.gifלטס נסכם את השבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- אמן השבוע- אלבום השבוע- החוויה ההההההההכי טובה של השבוע- והכי פחות?- תמונת השבוע- מאכל השבוע- תכנית הטלוויזיה של השבוע- איך היה סופ"ש?- משהו להוסיף? אנג'וי

inbarIL

New member
"טבעי מהטבע, יותר טוב מטיפות"../images/Emo47.gif

שיר השבוע של כפיר-כלום
וכל השירים החדשים..וואו מדהימים..
שיר השבוע לא של כפיר-היי דאר דליילה
אמן השבוע-כפיר
אלבום השבוע-אממ
החוויה ההההההההכי טובה של השבוע-הופעה, מפגש
, הילי ונטע אצלי
, הרבה ת"א.. והכי פחות?-אממ בערך יום שישי.. תמונת השבוע-איך לא?
מאכל השבוע-יותר מידי אוכל
תכנית הטלוויזיה של השבוע-גוסיפ גירל ושולחן לחמישה ופרוייקט מסלול החדש
איך היה סופ"ש?-רגיל כזה.. משהו להוסיף?אממ אסור לי להתייאש נכון?

את לא תתייאשי

את מספיק חזקה ואת יודעת את זה.
(וגם אם תהיי חלשה, וקצת תתייאשי, תמיד אני פה כדי להרים אותך חזרה.)

../images/Emo126.gifאולי הפעם אנצח.......

שיר השבוע של כפיר-כללל השירים מההופעה, וכללל השירים החדשים
!!!!!!!!
שיר השבוע לא של כפיר-יפיופה- אייל גולן ועוד מיני שירים מזרחיים
אמן השבוע-כפיר אפשטיין גבירותיי ורבותי!!
אלבום השבוע-עברי לידר- לייב!
החוויה ההההההההכי טובה של השבוע-וואו!! אממ מוצ"ש של שבוע שעבר היה מדהים, וההופעה בשני, והלילה אצל ענבריל, והמפגששששששש
ויום רביעי- פיצה בירה ו"שיקגו" עם גל וסיוון אצלי בבית, ויום חמישי- עבדתי סוףסוף! ויום שישי- מיני ערב בנות אצלי, וחזרות, ושיחה מדהימה במוצ"ש.
והכי פחות?-מתו לי הרגליים בעבודה, דרסו אותי עם עגלה של כיסאות [
]
תמונת השבוע-חחח אצל ענבריל. איזה עאמה!!
[6 בבוקר, אל תתיחסו]
מאכל השבוע-אממממממ מצברייט
תכנית הטלוויזיה של השבוע-פרויקט מסלול 5
איך היה סופ"ש?-חביב פלוס.
משהו להוסיף?עודמעט הכל נגמר.

לעלות להיי גבוה ובסוף לנחות

שיר השבוע של כפיר- ההוא עם ה"השארת עלי סימן שלא יירד לעולם", ושיר הטלפון!!!!!! שיר השבוע לא של כפיר- אעע. "האחרון שיגיד"/בטי ועוד איזה שיר מושלם אחד שקיבלתי במתנה
אמן השבוע- בטי, דור דניאל, כפיר אלבום השבוע- דור דניאל
החוויה ההההההההכי טובה של השבוע- דפנטלי כל הצומי ביום שבת
והחיקויים המטורפים של כפיר והכי פחות?- הדאון הזה שלא הייתי מוכנה אליו תמונת השבוע-
מאכל השבוע- עוגת יומולדת תכנית הטלוויזיה של השבוע- גוסיפ גירל איך היה סופ"ש?
מעל לכל דמיון משהו להוסיף? כן!.. אחרי שלושה שבועות [!] האוזן שלי כבר לא סתומה ופתאום כל הקולות והרעשים מסביב נשמעים לי ממש חזקים

אתם לקחתם לי את כל מה שאי פעם רציתי.

שיר השבוע של כפיר-כל מה שהוא השמיע באולפן ושביר כמוך
שיר השבוע לא של כפיר-Gilad Shane-Happy Song,May,All I Ever Wanted דור דניאל-רציתי,גם אם לא,הכל רחוק הכל איתך ועוד. אמן השבוע-דפנטלי כפיר! וגם Gilad Shane . אלבום השבוע-Gilad Shane ודור דניאל-בין השתיקות. החוויה ההההההההכי טובה של השבוע-בשני לחגוג ללישי יומהולדת בעזריאלי וזמן איכות עם נוי,ההופעה+לשבת עם הוודקה אקסל ודובדבנים,בשלישי מפגש פורום, ואז ארוחה משפחתית ואז לשבת בניצה ולראות את פאקינג ג'וני! ברביעי "דייט" עם גוש-אואזיס וטיים עוף, בחמישי לראות את קרקר,בשישי וודקה אקסל ודובדבנים עם נרגילה על הגג ואז לשחק מונפול שפוכים. בשבת אולפן השקוף עם בירות ואז בורגוס,ובערב וודקה אקסל ודובדבנים על הגג עם מרתון שש בש. והכי פחות?-שמאמי שלי סגר שבת,שהייתי חולה בטירוף,השריפה. תמונת השבוע- מאכל השבוע-בורגוס,פיצה,שווארמה,טיים עוף,אואזיס. תכנית הטלוויזיה של השבוע-לא ראיתי :-O איך היה סופ"ש?-ממש מושלם! משהו להוסיף?אתם מדהימים:)

למעלה