מהפכה !

pieceofmadness

New member
../images/Emo126.gif מהפכה !

אוקיי, זה בסך הכל משחק וידויים חושפני שהולך ככה: אני בוחרת ניק שיהיה חייב להנפיק לאומה וידוי מזעזע ואמיתי על מעשה ביזארי שעשה/נוהג לעשות. בתמורה, תהיה לו הזכות לבחור בזה שיענה אחריו, שיצטרך להתוודות בתורו ולבחור הלאה, וחוזר חלילה. [שזה בעצם כמו "אני עומדת במעגל", רק הרבה יותר מעניין]. *מותר לבחור ניק אחד פעמיים, אבל אסור לניק אחד לבחור את עצמו
ועכשיו, גבירותי ורבותי (וגם אלה שהם לא זה ולא זה), מתבקשת לגשת:
הגן האנוכית !
בנשיאת עיניים לשיתוף פעולה פורה בין הנפשות הפועלות - ממלאת מקום הכומר

מתן4ל

New member
למרבה המזל את לא צריכה להסביר מה זה אני עומ

למרבה המזל את לא צריכה להסביר מה זה "אני עומדת במעגל" כי כל אחד יכול למצוא את ההגדרה המדעית בויקי: שירי מסירות עם ריקוד במעגל אני עומדת במעגל - הקבוצה עומדת במעגל ומוחאת כפיים לקצב השיר. במהלך שתי השורות הראשונות מסתובב אחד המשתתפים במרכז המעגל ומצביע על העומדים במעגל, כאילו הוא עומד לבחור בהם. בסיום השורה השנייה נערכת הבחירה, ובמשך שתי השורות האחרונות מחולל הזוג (בגילאים צעירים יותר אין המין משנה, בניגוד גילאים מבוגרים). בסיום הפזמון פורש המחולל הראשון, וזה שנבחר תופס את תפקידו. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7 [אגב, לא ברור לי מה את מרוויחה בלבחור ניק ספציפי אבל אין לי בעיה עם זה...]

RichardSmith

New member
למה את מקריבה אחרים?...

הגיוני יותר שאת תתחילי עם וידוי חושפני...

pieceofmadness

New member
אוף, כמה אתם שוקלים??

אני מניחה שאין לך מה לדאוג כי מישהו יחייב אותי לענות בהמשך. בינתיים, בחרתי לי בחירה שרירותית בגן האנוכית (סתם כי לא ראיתי אותה הרבה זמן, ובא לי), ומשם נתגלגל הלאה. יהיה חומוס.

RichardSmith

New member
מי מבטיח שמישהו ישאל אותך?...

מלבד הגןה שאם תסכים, יכולה להסב את השאלה אליך אחר כך. אנחנו כבדים?...

pieceofmadness

New member
אם לא ישאלו אותי, יותר טוב ../images/Emo3.gif

היא תסב את השאלה למי שיקרוץ לה, וכולי תקווה שהשרשרת תהיה ארוכה כמו המסטיק של אחי הקטן.

../images/Emo3.gif וידוי חושפני

אני כתבתי את ההודעה המוזרה מ"חדר כושר" בשם ... לא זוכרת איך קוראים לה. בהתחלה כשהיא כתבה לא הייתי בטוחה שהכוונה אלי, ואז מישהו שם לינק וראיתי שזו אני, אבל הייתי חייבת לעזוב את המחשב לפני שהספקתי לכתוב. עוד וידוי חושפני, רק אתמול ראיתי את מטריקס (התחלתי אותו כבר 3 פעמים קודם, אבל נרדמתי!!!) בשביל להתאזן עם אדם, גם אני אפנה אלייך POM. ועכשיו אני הולכת לראות סרט.....

pieceofmadness

New member
חשיפה על הבוקר ../images/Emo59.gif

וידוי מס' 1: אני מערבבת את המילקי. טובטוב, יש לי הרבה סודות, וזה מה שיוצא. הנה עוד אחד, מרתק יותר, שקרה לי לפני שלוש וחצי שנים, כשהייתי סטודנטית ירוקה ונחושה בת 16, סימסטר א' חורפי בקולג' הומה פריקים. ריכלו שהמרצה הצעיר ביותר (30) והחתיך ביותר שם עליי עין, אבל לא ממש שמתי עליו כי היה לי חבר קבוע. יום אחד נשארתי לעבוד בכיתה השקטה על ציור לפרוייקט בהשראת ג'ורג'יה או'קיף אחרי שכולם הלכו. הוא כנראה ישב בחדר שלו ובדק מבחנים או משהו, ובאיזשהו שלב נכנס לכיתה שלי, התיישב על הריצפה לידי ופתח שיחה ידידותית ותמימה. הבניין היה כמעט ריק, וכשהוא הצמיד אותי לקיר והתחיל לעשות בי דברים (להירגע! לא נאנסתי לגמרי! אמרתי רק "דברים"!) לא נאבקתי בו בכוח כי הייתי די המומה. זהו, אחר כך חבר שלי דאג שהוא יפוטר בדיסקרטיות. ונחשו מה? ביום שסיימתי את התואר, הוא שלח לי מייל. מאז הוא שולח לי מיילים קבועים שאני לא עונה אבל הוא יודע שאני קוראת. הוא עזב את בריטניה וכיום הוא גר בניו-ג'רסי עם אישה שאיתה התחתן לפני עשרה חודשים. וטוב להם (אני מעודכנת!) זהו. ועכשיו, הבא בתור:
sagima!

sagima

New member
ואוו

נבחרתי... יא.... איזה כיף, אז מה אני צריך לעשות? מה?! אין מצב שאני עושה את זה! טוב נו... ת'אמת, אחרי שחשבתי הבנתי שאין לי ממש הרבה דברים לספר (או שאולי יש הרבה אבל לדעתי הם לא סיפורים טובים... היתכן?) אז... זה סיפור על משהו שעשיתי ואני ממש לא גאה בעצמי על זה, הסיפור על הפעם הראשונה והאחרונה בחיים שלי שהלכתי מכות (
), טוב זה חצי נכון כי זה יותר שאני הרבצתי למישהו, היה בכיתה מישהו ממש (אבל ממש, כי אילו ברמות מטורפות) מעצבן, ויום אחד הוא ממש עיצבן אותי (אל תאלו, אני לא זוכר), אז בהפסקה בעטתי בו קצת
, כמובן שכל זה קורה בזמן שחצי מהכיתה צופה (אז לא היה אינטרנט וטלוויזיה בסללורי, אם לחשוב על זה... לא היה סלולר, מקסימום מנגו או איך שלא קראו לזה), הוא כמובן הלך להתלונן (מלשן מניאק), וכשהמנהל בא לצעוק עלי עשיתי לו עיניים ואז הוא צעק על אותו ילד (הקורבן...) על זה שהוא מבזבז לו את הזמן... כמה חודשים אחרי המקרה, אני וה"קורבן" נהינו חברים דיי טובים (ולא הוא לא נהיה פחות מעצבן). מי עכשיו? כל כך הרבה אפשרויות לבחור מהם, מזל שלא ניחנתי ביצירתיות רבה מידיי... POM, אני בוחר בך!

pieceofmadness

New member
איזה טריק מלוכלך!!!../images/Emo122.gif

לא ידעתי איזה בור אני כורה לעצמי במשחק הזה... חראקירי, מישהו?! טוב. הנה עוד ווידוי - בחיים לא הייתי במספרה מסודרת. כשצריך, אני גוזרת לעצמי את השיער לבד, או נותנת לחברים לעשות את זה, אם הם מבקשים יפה. אה, ועוד סיפור מעניין: אירגנתי לפני תקופה טיול ב"לייק דיסטריקט", כשהיה Half term ויכולנו לנשום קצת. השמש, לשם שינוי, יצאה להראות פרצוף, אז החלטנו לקפוץ למים. כלומר, אני החלטתי. שאר החנונים אמרו שרק אם אני קופצת, הם יקפצו אחריי (כנימות חסרות מעוף!). בקיצור, קפצתי, כמובן, עם כל הבגדים. וכמובן שאף אחד לא קפץ אחריי, כי בדיוק באותו רגע נעלמה השמש המתעתעת ונעשה ממש קר. יצאתי החוצה כמו כלב, עם שפתיים כחולות, ספוגה עד העצם, ולא היו לי בגדים להחלפה. מה עשיתי? לקחתי שקית פח שחורה גדולה, חוררתי למעלה חור מתאים לראש ושני חורים בצדדיפ לזרועות, נכנסתי לתוכה ותליתי את הבגדים לייבוש על העץ. עוברי אורח ביקשו להצטלם עם "שקית הפח המהלכת", ואחריי יומיים ראיתי את התמונה באיזה צהובון מקומי!!
ועכשיו, בגלל שחיכית כל כך יפה, הנה אתה:
מתן4ל
(ואבוי לנפשך אם תעז לזרוק אליי את הכדור! אני אנקוט באמצעים!!)

מתן4ל

New member
זה קצת בעייתי כי אני חושש שהדבר הכי מזעזע

שאני עושה זה לגלוש כאן
ברצינות, התרומה שלי לאנושות מסתכמת בהשתתפות בהפגנה וירטואלית והזזה של כדור הארץ ע"י קפיצה במקום ביום ספציפי (כן אני יודע שזה לא עובד אבל זה מגניב שאנשים מוכנים לקום מהכסא למען מטרה נעלה...) ועוד דברים נורמאליים כמו לשחק שחמט באינטרנט, לצערי לא יצא לי לאחרונה להטריד מינית בחורות ככה שהשיטה של POM לא עוזרת לי לחשוב על רעיון. ואני גם לא שומר דברים בסוד... המ... ולא הופעתי בשום עיתון... הייתי מספר שאני תוכנת מחשב אבל חברה של ריצאר כבר דיברה על העניין הזה
. בקיצור אם אף אחת לא מתנדבת לארגן לי משהוא מזעזע לעשות אז אני תקוע בלי שום דבר... המ..טדדם: המערכת הפעלה על המחשב שלי לא חוקית (וכל מה שעליה אופיס אקספלורר וכו') [הולך לקבור את עצמי איפה שהוא (לא על זה... על זה שאין לי משהוא יותר גרוע...)] אם אני אזכר שעשיתי משהוא דומה למשהוא שתספרו (או יעשה משהוא כזה) אני אגיד. עכשיו אני לא יודע מי נחשב *קיים* ככה שאני יכול לבחור בו (חוץ מPOM...) למשל הייתי שמח לבחור את חתולפובית.. בכולופן. טדדם: הבא הוא - RichardSmith !!!

RichardSmith

New member
המממ - ממשיך עופר לובזנס

מעשה ביזרי, הא? טוב, הנה משהו חריג. בעקבות קריאה בספרו של אדם סמית', הגעתי למסקנה שצריך לשלם על כל עבודה ומוצר. הדבר הוביל אותי למחיקת כל תוכנה לא חוקית, מוזיקה שהורדתי וכו'. מלבד כמה דברים...
אבל כל המוזיקה שאני שומע היא או נקנתה, או קיבלתי מהמשפחה או גנבתי מהמשפחה.
והממשיך הוא עופר

ביזאר

אני מסתובב עם סרט סגול על התיק שלי כי בעולמות לפני שנה כשקלאודיה כריסטיאן ודין הגלנד הי אורחי כבוד חילקו סרטים סגולים וירוקים בכנס, אז אני שומר אותו כמזכרת.אה ויש לי כמה סיכות על התיק גם כן. והבאה היא mar blue sky

mar blue sky

New member
אמממממ

אני נוהגת לשיר ברחוב
זה קורה בעיקר כשאני עם MP או עם אנשים אחרים ששרים איתי אבל זה קורה לעיתים קרובות. ובמסגרת שירתי ברחובות תל אביב נתקלתי בתופעה מוזרה: אנשים הפסיקו להסתכל אליי מוזר כשאני שרה! המפ... ועכשיו את השירשור המוזר הזה תמשיך karin917

Karin917

New member
חזרתי לפה בעקבות המסר מהגן האנוכית...

הוידוי שלי הוא שאין לי תעודת בגרות ולא ניגשתי לבגרות בהיסטוריה וההורים שלי עדיין לא יודעים. RichardSmith תורך

למעלה