מה דעתכם על איזה סכמ"שוש?

../images/Emo126.gifמה דעתכם על איזה סכמ"שוש?../images/Emo13.gif

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- תכנית שראיתם השבוע- תמונת השבוע- מאכל השבוע- בילוי השבוע- תכנונים לשבוע הבא- שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? אוהבת פוווול!

inbarIL

New member
הדר גנבת הפאנטונים%$&#../images/Emo11.gif

"הלו?" "יש לי תשובה בשבילך" "מה?" "בא לי להיות חברה שלך בזמן הקרוב"
שיר השבוע של כפיר- "תצעק"
שיר השבוע בכללי- אביב גפן- "שנינו שווים", "זה רק הלב שכואב לך" הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ל"ג בעומר
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- מבחן במתמטיקה
תכנית שראיתם השבוע- חברים:) תמונת השבוע- מישהו אמר לי שיפה לי צוחקת.. מאכל השבוע- פיתוווות במדורה
או: קרב פיתות במדורה
בילוי השבוע- ל"ג בעומרXD בית קפה עם אמא
תכנונים לשבוע הבא- טיול שנתי! ושני מבחנים/: שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? יש לי ארבעה שמתחלפים אוטומטית לפי שעות- לאונרדו/עברי לידר יש לך כוח/כפיר אמונה/כפיר ועוד אחד של עברי שאני לא זוכרת
נראה לי שואולי או מרי לנצח או על קו המים, לא יודעת>< אבל נראה לי שאני אשנה רק ללאונרדו כי נמאס לי ששואלים אותי כל הזמן למה החלפתי
אהוביי, סוף שבוע טוב
ענבר

inbarIL

New member
ועוד תמונה../images/Emo6.gif אתי, קבלי../images/Emo26.gif

הייתי בבית עם בוקסר והיה לי עט בפה..וסתם היה לי משעמם
מה הקטע, שזה לא הצליח לרדת לגמרי כי זה עטים מעצבנים כאלו, והיום הייתי בחנות בגדי ים וחצי ירך שלי כתוב "ענבר על עוד תשתלט על העולם"
קצת פאדיחות אבל לא נורא>< אני אחת המפגרות

../images/Emo214.gifזה ציטוט מהשיחה שלנו!!!!

יאאאאאאאאאאאאא, אני זוכרת את זה!!!!!! עזבי את השאלות, לאונרדו הכי יפה!

inbarIL

New member
הדר גנבת הפאנטונים^%#../images/Emo11.gif

"הלו?" "יש לי תשובה בשבילך" "מה?" "בא לי להיות חברה שלך בזמן הקרוב"
שיר השבוע של כפיר- "תצעק"
שיר השבוע בכללי- אביב גפן- "שנינו שווים", "זה רק הלב שכואב לך" הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ל"ג בעומר
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- מבחן במתמטיקה
תכנית שראיתם השבוע- חברים:) תמונת השבוע- "יפה לך כשאת צוחקת" מאכל השבוע- פיתוווות במדורה
או: קרב פיתות במדורה
בילוי השבוע- ל"ג בעומרXD בית קפה עם אמא
תכנונים לשבוע הבא- טיול שנתי! ושני מבחנים/: שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? יש לי ארבעה שמתחלפים אוטומטית לפי שעות- לאונרדו/עברי לידר יש לך כוח/כפיר אמונה/כפיר ועוד אחד של עברי שאני לא זוכרת
נראה לי שואולי או מרי לנצח או על קו המים, לא יודעת>< אבל נראה לי שאני אשנה רק ללאונרדו כי נמאס לי ששואלים אותי כל הזמן למה החלפתי
אהוביי, סוף שבוע טוב
ענבר

Miss Nat

New member
......אני....

שיר השבוע של כפיר- "הפחד נעלם" שיר השבוע בכללי- "מנגינה קטנה" גם של כפיר חחח הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ל"ג בעומר בניצנים הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- חחח שלא למדתי למתכונת בתנך וזה מחר תכנית שראיתם השבוע- תאמת לא עולה לי כלום חחח אני לא זוכרת מתי ראיתי טלוויזיה.. אולי ארוויזיון? תמונת השבוע- מאכל השבוע- חח נקניקיות קפואות בפיתה? בילוי השבוע- ל"ג בעומר בניצנים,ים מנגל חבריםםם תכנונים לשבוע הבא- לעבור את שני המתכונות בשלום.. שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? לא אין לי, :)

../images/Emo214.gifכל כך עשית לי חשק לניצנים../

חבר שלי אמר בימי בומבמלה שעוד נחזור לשם לבד.... בטח הוא שכח להגיד שהוא מתכוון "עוד שנה"

../images/Emo126.gifהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

שיר השבוע של כפיר-האור יעלה!
שיר השבוע בכללי-מכה אפורה!!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-כפר תבור, חברה באה אלי אתמול בערב והיה פנאן! , סיימתי עם תולדות!
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע-הגישו אותי על 60 לבגרות בתולדות
תכנית שראיתם השבוע-MILE HIGH בוי או די והפיג'מות, ועוד כלמיני כאלה
תמונת השבוע- אני אעלה בהמשך
מאכל השבוע-תפוח אדמה עם ביצה בפנים!יאמיייי
בילוי השבוע-ל"ג בעומר ביבניאל וכפר תבור ואתמול בערב
תכנונים לשבוע הבא-לא יודעת... ללמוד למתמ' וכאלה...
שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? אין לי

מסכמת../images/Emo192.gif

שיר השבוע של כפיר- להיות עצמי
שיר השבוע בכללי- מצטערים-אביב גפן
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ההופעה באלפנט של אביב
ואתמול אצל אליעד :] הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- ל"ג בעומר נוראי תכנית שראיתם השבוע- לא ראיתי.. תמונת השבוע- אני יצאתי זוועה, אבל סטיבן ווילסון...
מאכל השבוע- פיצה אולי
בילוי השבוע- ההופעה של אביב
ואתמול אליעד וזה. תכנונים לשבוע הבא- אולי הופעה של יואב, אולי יום הסטודנט
שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? אין לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמת.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של כפיר-להיות עצמי שיר השבוע בכללי-משהו של אביתר בנאי הדבר הכי טוב שקרה השבוע-ל"ג בעומר,ועם חברות שהיה פאנן. הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע-מצב רוח וזה. תכנית שראיתם השבוע-ווידויה הסודיים של זונת צמרת. תמונת השבוע- אין לי עדיין. מאכל השבוע-על האש,גרעינים בילוי השבוע-ל"ג,עם חברות בשלולית. תכנונים לשבוע הבא-מתכונות ובגרויות.כיף חיים פשוט. שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? נופ.

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע של כפיר- "האור יעלה" שיר השבוע בכללי- "שירי"/ רן ועילי הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ראיתי פעמיים את גד קטן
, וקניתי יומן מסע
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- היא בבי"ח
תכנית שראיתם השבוע- סיימתי לראות Damages.. וואו-וואו-וואו! תמונת השבוע-
מאכל השבוע- אדוויל
בילוי השבוע- נפגשנו אתמול כמה חברות לראות את האירויזיון.. היתה אווירת שופטי כוכב נולד שכזו תכנונים לשבוע הבא- |חיוך ענקי מאוזן לאוזן| יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה? היה לאיזה שבועיים את "אני אש" של רן ועילי אם אני לא טועה.. עכשיו כבר אין

../images/Emo214.gifבנות שופטות הכי טוב ../images/Emo132.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני ראיתי את זה עם חבר שלי והדבר היחיד שיצא לי להגיד זה "תראה, אנחנו לא בתחתית"

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- יש לך כוח שיר השבוע בכללי-allways be my babyבביצוע הורס של דיוויד קוק
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הסופ"ש שהיה מעולה ברמות אחרות! הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- שיש לו חברה :( תכנית שראיתם השבוע-gossip girlהשלמתי את הפרקים
תמונת השבוע-
מאכל השבוע- אפרסק בילוי השבוע-אפשר לקרוא למה שעשיתי בשבת בילוי אז עם החברים מהפנימייה תכנונים לשבוע הבא- שבוע עמוס ! מלא עבודה!! שאלת בונוס- בהמשך לשיחה שהייתה לי עם הדר שהתחילה ב"למה אין לך פאנטון?!?!", יש לכם פאנטון/המתנה נעימה/שירששומעיםכשמתקשריםאליכם? אם כן,איזה?אין לי הודגש באמצעות מדגישומטיק

ADIQUEEN

New member
סיכום

שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם שיר השבוע בכללי- היה לי חבר היה לי אח הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הגדוד שלי ניצח בפסטיבל שבטי!:) הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- מבחנים, חפיף... תכנית שראיתם השבוע- לא משהו מיוחד תמונת השבוע- תמונות מהקליפ מאכל השבוע- בשר על האש בילוי השבוע- ל"ג בעומר תכנונים לשבוע הבא- סמינר הבטחה בצופים!

למעלה