מה?! כבר פברואר?

../images/Emo126.gifמה?! כבר פברואר? ../images/Emo12.gif

וידוי: רק לפני שנה בערך גיליתי שזה פברואר ולא פבואר. ומאז שגילתי את זה ועד עכשיו, אני בכלל לא מבינה למה צריך את הר' הזאת באמצע!!! אבל לא לשם זה התכנסנו כאן, התפקדו וסכמח"ו!!!! [סכמו חודש וכאלה
]
התפקדות!
שם גיל מקום מגורים זמן בפורום
ועכשיו- סכמו את החודש!
שיר החודש של כפיר: שיר החודש לא של כפיר: האמן שעשה לכם את החודש: האלבום שעשה לכם את החודש: הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: התחדשות החודש: הכי אהבתי החודש בפורום: תכנונים לחודש הקרוב: מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש: משהו שבא לכם להוסיף: לא יאומן שאנחנו כבר בחודש השני של 2009. באמת לא יאומן.
מנטוס.

../images/Emo126.gifתוספת קטנהקטנה ../images/Emo26.gif

תמונה שלכם/ התמונה שהכי עשתה לכם את החודש!

../images/Emo214.gifלא יאומן שאני עדיין חולה, זה מה

שלא יאומן!!!!
התפקדות! שם: הדרי
גיל: 19 מקום מגורים: מרכז הארץ זמן בפורום: מיום היוולדו! ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: דווקא האמונה
שיר החודש לא של כפיר:מלאאאא שירים בספרדית
האמן שעשה לכם את החודש: מריאנה אספוסיטו
האלבום שעשה לכם את החודש:כמעט מלאכים
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: יום חמישי האחרון בחודש
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:למה בכלל לדבר על זה?
התחדשות החודש:גרביים מחממותתתתתתת
הכי אהבתי החודש בפורום:שאחותי הקטנה הצטרפה
תכנונים לחודש הקרוב:לחזור לעבודה ולשגרה, לעשות ממ"ן, ליצור, לחזור לעצמיייי! מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:וואו...דווקא הרבה אנשים
משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש:שתחייכו כי בקרוב יהיו הפתעות..אבל אולי זה לא יהיה החודש
משהו שבא לכם להוסיף: אפריל יהיה חודש בלתי נשכח עבור כל מי שבפורום הזה!!

פברואר פברואר

אל תרגישי רע כפרה.. גם אני גיליתי בשלב מאוחר מאוד בחיי שזה פברואר ולא פבואר
שם: זאתי גיל: 21 מקום מגורים: הבית שלי
זמן בפורום: מההתחלה כזה ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: "לבד" שיר החודש לא של כפיר: "זמן ורחובות ריקים" ו"אין לי מה לתת"/תומר ממיה האמן שעשה לכם את החודש: האמת, שכפיר האלבום שעשה לכם את החודש: "מלטף ומשקר"/ עברי לידר הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: אבודים חזרה [פאתטי משהו.] הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: הייתי מאוד שמחה לשכוח את אתמול התחדשות החודש: טבעת מסבתא
הכי אהבתי החודש בפורום:
תכנונים לחודש הקרוב: מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: אורעד משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש: איזה מפגש פורום היסטרי עם כפיר, בא לי לצחוק עד כדי בכי משהו שבא לכם להוסיף: כל פעם שאת מתקשרת, אני שם אותך על סיילנט.

החודש הכי עמוס ימי הולדת בעולם ../images/Emo122.gif

שיר החודש של כפיר: אמונההההה אחת קטנה שנשארה לי .. שיר החודש לא של כפיר: כל הדיסק החדש של טיק דאת (חוץ משיר הנושא שהוא מזעזע) האמן שעשה לכם את החודש: דיוויד קוק
ג'ון מאייר האלבום שעשה לכם את החודש: החדש של טייק דאת שנקרא קרקס ,ולא,הם לא העתיקו מבריטני
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: דיברתי עם אנשים שהשלימו לי חסכים. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: שהייתי חולה התחדשות החודש: בגדים ודיסקים הכי אהבתי החודש בפורום: מה? תכנונים לחודש הקרוב: מלא ימי הולדת,כמה הופעות טובות וכמה דיסקים שיצאו כבר !!!111 מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: שרה ,סיוון ,טלטולי
ועוד מלא חניכים מהפנימייה משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש: מפגש עם כפיר יכול להיות באמת משעשע ברמות היסטריות! משהו שבא לכם להוסיף: שונאת סופרבול!!!!!(רק כי בגללו אין היום בלילה אחים ואחיות

טוב שנגמר החודש הזה.. :)

התפקדות! שם: הילי גיל: 18 מקום מגורים: כרמיאל זמן בפורום: שנה בערך
ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: מנגינה קטנה, בובה על חוט, להיות עצמי. שיר החודש לא של כפיר: שמתי לב-נועם פנחסוב, סיני-אסף אמדורסקי, בוכה על הקבר-אביב גפן, שרמוטה פוריטנית, מותר את אצלי בראש-שלומי שבן, הרבה הרבה פינק פלויד. האמן שעשה לכם את החודש: נועם פנחסוב, אביב גפן, שלומי שבן האלבום שעשה לכם את החודש: אין הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: ההופעה של נועמיקו בכפ"ס וכל מה שבא בעקבותיה
.. לילה לבן בשבט, ענברי ושיר היו אצלי, פגישות למיניהן.. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: יום חמישי האחרון. התחדשות החודש: בגדים
הכי אהבתי החודש בפורום: ממ לא זוכרת תכנונים לחודש הקרוב: עבודה, צופים, חברים, הופעות.. רגיל. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: אין מישהו ספציפי, רק שיהיה נחמד :) משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש: שאני אתחיל כבר לעבוד... משהו שבא לכם להוסיף: נופ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbarIL

New member
אחד החודשים../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שם:ענבר[י].
מקום מגורים:רעות:)
זמן בפורום:שבוע הבא שנה
שיר החודש של כפיר:ממ נראה לי ששביר כמוך, בואי תפרקי אותי, יש לך כוח, אמונה בגירסת פסנתר, מנגינה קטנה ואושר ועצב:)
שיר החודש לא של כפיר:ףף יש מלא..נגיד שכל פייט של עברי
האמן שעשה לכם את החודש:עברי לידר, Lifehouse.
האלבום שעשה לכם את החודש:FIGHT- עברי לידר.
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:2-0-0-9
, שתי הופעות של כפיר, מיכלי ישנה אצלי פעמיים ולהיפגש איתה בת"א
ימי הולדתתתתת, מלא ת"א, החלקרח+פיקניק, "ספטגים", משחקים בחצר האחורית עם ספרות, GLOW, שנה
, הופעה של תומר, מלא שיחות מעולות, סופש בכרמיאל
..
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:שניים דפוקים
התחדשות החודש:בגדים
הכי אהבתי החודש בפורום:אממממ לא יודעת
הכל, מה
תכנונים לחודש הקרוב:הופעה של איתמר [
], הופעה של עברי, שתי הופעות של כפיר, אולי יומולדת למנטוס, להיפגש עם אנשים, תעודות, ימי גיבוש ושטויות:)
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:אממ מי שיבוא להופעות?
משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש:לא יודעת
..
משהו שבא לכם להוסיף: אברייייייי באדייייייי וואנטססססס טוווווווו רולללללל דהההההה וורלדדדדד [מה, מושפעת מאיתמר
]

../images/Emo126.gifסטיגידיש!!!

התפקדות!
שם נטע מנטה
גיל18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 [נרגעתי.]
מקום מגוריםיבנה
זמן בפורוםשנה פלוס.. ועכשיו- סכמו את החודש!
שיר החודש של כפיר:בואי תפרקי אותי
, הפחד נעלם בהופעה, כל השירים בהופעה בעצם.
שיר החודש לא של כפיר: בלי לומר מילה, זה לא נוח של שלום, מטריה בשניים של להקת הנח"ל [שנינו יחד..], יש בי אהבה של אריק איינשטיין ועוד.
האמן שעשה לכם את החודש: כפיר כפרות עליו.
האלבום שעשה לכם את החודש: החדש של יוני ,החדש של אמדורסקי, מחכים למשיח בעיקר.
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: דיסקים חדשים, הופעה של נועם, שישישבת אצל דודים, מתחילה להתכוונן על גרעין נח"ל, הרבה ת"א, יומולדת לאבא, יומולדת לי, המסיבה של אבא, ערבי שישי מצחיקים בטירוף, ההאדמה!!
, -- חודש חוויתי במיוחד!
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: הרבה.
התחדשות החודש: בגדים, דיסקים ועוד מלא שטויות.
הכי אהבתי החודש בפורום: את המשחק של אני אוהב, את השרשור יומולדת המדהים שכתבתן לי
וההאדמה שעשתה לי הכי כיף בעולם!
תכנונים לחודש הקרוב:סמינר, אולי מסיבה במועדון, מסיבה שלי מתישהו ועוד...
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:את האנשים הנחמדים מהגרעין, ואת כל החברים שלי
משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש: הממ... שיהיה שמח ומחוייך!
משהו שבא לכם להוסיף: אני יודעת שאני חופרת על הקטע עם הגרעין, אבל יש מצב שעוד תשמעו על זה הרבה
בתמונה- נמל ת"א בלילה של היומולדת שלי.. אני מגלה את נטיותי לדינוזאורים צבעוניים וידיד שלי גל מאחורה מקנא

amitshilo

New member
עם כל העייפות...נעשה כבוד לפברואר.

שיר החודש של כפיר: "הפחד נעלם". שיר החודש לא של כפיר: וואו. שירים של גבע אלון, שלומי שבן, יהודית רביץ, עברי לידר ועוד ועוד ועוד... האמן שעשה לכם את החודש: שלומי שבן. האלבום שעשה לכם את החודש: "עיר" של שלומי שבן ועוד. הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: המממ.. דברים כייפים עם חברים, דברים משמעותיים עם מישהו אחד, שיחות מושלמות עם אחר, ו.. הממ.. זהו? הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: וואי, אין מצב שאני שוכחת את זה בחיים.XD מחלה של שלושה וחצי שבועות. עם קצת גלים, אבל הרבה קאסח והתעלפויות ודברים לא כייפים. יאללה, העיקר שנגמר. פשוט השביתה לי את כל החודש. התחדשות החודש: סווטשרט?
הכי אהבתי החודש בפורום: אתכם!
תכנונים לחודש הקרוב: אהע בגרות במחול של הי"בניקיות שאני רוקדת שם.. לסיים סוףסוף! להתחיל לעבוד על הערב מחול שלנו, להוציא עיתון, להגיע סוףסוף להופעה כלשהי לא משנה לי איזה, מפגש מחנה אלטרנטיבי
, להפגש איתו, לראות מי הולך לנהל לי את המדינה בשנים הבאות ו...מה שיבוא:] מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: חברי המחנה האלטרנטיבי, ואתן! הלוואי!!! משהו שאתם חושבים שצריך לקרות בפורום החודש: שיהיו הרבה הפעות שכולם יהיו בהן:) משהו שבא לכם להוסיף: חיבוקים ונשיקות.

למעלה