מעבדת המחקר של פ. יא"ו

../images/Emo126.gif מעבדת המחקר של פ. יא"ו../images/Emo126.gif

הסדרה המחקרית של השבוע היא מכושפות הסידרה מדברת על 3 אחיות, שמגלות ביום אחד שהן למעשה מכשפות טובות שצריכות להציל אנשים שמכירים ולא מכירים ולהילחם נגד מפלצות למינהם. הסידרה מדברת המון על יחסי אחיות ולכן בחרתי בה לסדרת המחקר השבועית. לינק לאתר על הסידרה: http://www.charmed1.up.co.il/

../images/Emo41.gif שאלה מחקרית מספר 1 ../images/Emo41.gif

במידה והייתם מגלים שאתם והאחים שלכם מכשפים/ות- האם זה היה לדעתכם משפיע על הקשר שלכם- לטובה או לרעה
הסבירו למה ואיך זה היה משפיע

sivanshain

New member
היינו רבים על למי יש כוח יותר שווה

סתאם אני חושבת שזה היה מחזק את הקשר. אני לא בטוחה אבל נראה לי שבמצב כזה אתה יותר דואג למי שקרוב אלייך כי להלחם ברעים לבד זה לא קל בכלל:) חוץ מזה שבטוח היו נשארים להם הוויכוחים הרגילים של תור מי לשטוף את הבית, מי נכנסת ראשונה למקלחת ולמי יש בגדים יותר יפים... נראה לי שכל קשר בין אחים/יות מבוסס על מריבות קטנות ואהבה גדולה ונראה לי שכוחות על טבעיים יכולים רק לחזק את מה שכבר קיים.

blck angel1

New member
אוי זה היה כיף ^^

סטירה מחשמלת!! בוקס חזק כאבן סתם.. לא לאלימות
אמממ לא היינו רבים זה היה כיף, ככה לכל אחד יש כוחות משלו.. אפשר לאחד כוחות ^^

Kouga

New member
נמממ,זה היה כיף

למרות שהייתי מקנא בכוחות שלה בטח *מתה* למרות שאני לא חושבת שזה היה משפיע.

../images/Emo113.gif שאלה מחקרית מס' 2 ../images/Emo113.gif

בסידרה "המכושפות" אחת מהאחיות נפטרת במהלך לחימה מול אחד האוייבים, אם זכרוני אינו מטעני, ולאחיות קשה מאוד להתמודד במיוחד כאשר פתאום גילו אחות למחצה נוספת. הפעם השאלה די קשה, כך שמתנצלת מראש עליה: האם אחות למחצה או אחות שתתגלה פתאום מכפרת לדעתכם על מותה של אחות אחרת, מוסיפה משהו, משנה משהו מהאבל שיש על האחות

blck angel1

New member
*נהרגה

נפטרה זה ממחלה/זיקנה/מפציעות (לאחר טיפול/רגיעה) תשובה- בחיים לא!

../images/Emo29.gif שאלה מחקרית מס' 3 ../images/Emo29.gif

האם הייתם מסוגלים לגור עם האחים/ות שלכם באותו בית ולהיות תלויים בהם כמו שהאחיות הלוואיל תלויות אחת בשנייה בכוח השלוש

sivanshain

New member
לא

אני בן אדם שזקוק למקום שלי לשקט שלי ושלא ייגעו ויזיזו את הדברים שלי!!! וזה לא ממש יכול לקרות בבית משפחת האליוול או כל בית שבו אחים/יות גרים ביחד.

../images/Emo57.gif שאלה מחקרית מספר 4 ../images/Emo57.gif

מתנצלת שאתמול לא הייתה שאלה מחקרית, לא הזדמן לי להגיע למחשב
- עודף לימודים קצת
השאלה המחקרית היום היא: לאחר שאחת האחיות נהרגה, הצטרפה אחות למחצה שגילו אותה לפתע- איך הייתם מתנהגים לו הייתם מגלים שיש לכם אח/ות למחצה- האם הייתם מנסים להתקרב אליו/ה, מצרפים למשפחה או מתרחקים

mישמישית

New member
מופתעת

חצי עצובה / לאמא שלי היתה עוד בת והיא לא גילתה לי ? חצי שמחה / יש , יש לי עוד אחות !

sivanshain

New member
זה הרעיון

שאלה מחקרית על הסידרה... כל פעם יש שאלות מחקריות על סדרה אחרת עכשיו אנחנו בקטע של מכושפות.

למעלה