מפגש פורום כפיר אפשטיין- ממשיכים!

../images/Emo126.gifמפגש פורום כפיר אפשטיין- ממשיכים! ../images/Emo26.gif

אז ככה! התאריך שנבחר על פי רוב הוא- 23.7.08 זה יוצא ביום רביעי. אז ככה-
פרטים טכניים: המפגש יערך [יתחיל לפחות] בקניון עזריאלי. מאוד פשוט להגיע לשם, מכל מקום בארץ. יש תחנת רכבת שמגיעה ממש לתוך הקניון, יש מליון אוטובוסים שמגיעים קרוב וכל מה שצריך זה לעלות על גשר הקריה ולהיכנס לקניון. אנחנו ניפגש בסביבות הצהריים, אני משערת שמשהו סביב ה-1-2 . ניפגש בקולנוע שנמצא בקומה השניה, מקום בולט, אי אפשר לפספס. (יש מצב שמשם נזרום לסנטר, או למקום קרוב שנוכל לשבת בו בנחת אבל לא נחליט על זה מראש, פשוט נזרום
) עוד משהו קטן: אני וענבריל נהיה שם כנראה מוקדם יותר, ככה שאם מישהו ירצה או יאלץ להגיע מוקדם, שידבר איתנו.
פרטים נוספים ופחות טכניים: מה הולך להיות במפגש? דבר ראשון, נכיר את הפרצופים שמאחורי הכינויים, ומאחורי המילים, נכיר את המשפחה. בנוסף לכך, יחולקו הפרסים המובטחים מהחידון נושא הפרסים שעשיתי פה די מזמן וכמו כן נסיים סיום חגיגי למשחק "הגמד והענק" שנתחיל פה כשבוע לפני המפגש בערך [פרטים בהמשך, חכו בסבלנות
] אני יודעת שלמי שעדיין לא פגש אף אחד מפה זה יכול להיות מביך בהתחלה, תאמינו לי אני חוויתי את זה, אבל אל תתנו לזה למנוע מכם לבוא, אם לא תעשו את הצעד הראשון לא תתקדמו לאף מקום.
אני ממש רוצה שנהיה חבורה גדולה, מרשימה, שכולם ידעו ש"הפורום של כפיר אפשטיין איז אין דה האוס! אני גם יודעת שממש חם ומעיק לצאת מהבית, אבל תזכרו שאתם הולכים לקניון, וצונן ומרענן שם. [לא יותר מרענן ממנטה
] אז- גם למי שלא שרשר/ה
זה עדיין לא מאוחר להחליט שאתם באים. ולמי שעשה תכניות, תנסו להזיז קצת, להקדים, לעכב, תעשו מאמצים לבוא. אתם לא תפסידו. רק תרוויחו. ובאמת לא כדאי לפספס את המפגש. הולך להיות משהו אש! דבר אחרון, למי שצריך משהו- כל דבר, שאלות, בקשות, טענות, מענות, יש כמה דרכים ליצור איתי קשר: מסנג'ר, מסרים, טלפון [אתם יכולים לבקש במסר] או שתצעקו ממש ממש ממש חזק את השם שלי ואני אגיע.
[אתם יכולים לבוא היום [שישי] לביאליק להופעה, אני אהיה שם.
אוהבת את כולם, ואתם עוד תשמעו בקשר למפגש הזה. נטע, Refreshing BITCH

inbarIL

New member
מה יש להגיד? ../images/Emo3.gif די ברור שאני אהיה שם../images/Emo6.gif

ואללה בלאגן ב-1851!!!111
ותבואו היום להופעה בלי קשר
אקוסטית
מחכה לראות את כולכם

תהנו בהופעה נשמות../images/Emo24.gif אני במחנה.. כנסו.../images/Emo9.gif

עוד ממש שעה וחצי אני נוסעת למחנה קיץ בצופים.. רק רציתי להגיד שאני אתגעגע המון, ואני אוהבת באמת את כולכם
אני לא יודעת איך אני אשרוד 9 ימים בלעדיכם! תהנו בהופעה היום
ותמסרו לכפיר חיבוק ממני! ביי ביי

../images/Emo126.gifהלווו../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif../images/Emo34.gif../images/Emo18.gif

מה קורה לכם?! להתעורר! להגיב! להגיד שאתם באים! לא כדאי לכם לפספס. יש המוווון הפתעות!

למעלה