מתחילים את נובמבר בהתפקדות!

../images/Emo126.gifמתחילים את נובמבר בהתפקדות!../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

נובמבר הגיע, וצריך להתפקד ולסכם את החודש שעבר. אז יאללה, מוכנים?!
התפקדות:
שם
מקום מגורים
זמן בפורום
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? ועכשיו- סכמו את החודש!
שיר החודש של כפיר:
שיר החודש לא של כפיר:
האמן שעשה לכם את החודש:
האלבום שעשה לכם את החודש:
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:
התחדשות החודש:
תמונת החודש:
תכנונים לחודש הקרוב:
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:
משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה לכם חודש רגוע, מלא בכיף וחיוכים.
אוהבת.

../images/Emo126.gifהערה-

טוב, מכיוון שאי אפשר לשים שתי תמונות בהודעה, אז... שימו תמונה מהחודש שהיא שלכם!! אה?אה? תודו שאני גאון.

את קרן שלי יפה בדיוק שהייתי צריך

התפקדות: שם מורי גיל 27 תמונה שלכם [חובה!]כן המפקדת
אני עם הסיכות ביטחון של איתמר
מקום מגוריםירושלים זמן בפורום אנא ערף מאז שהוא קיים?! הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?אני לא עושה פינות אני עיגול
ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: ליפול וגם מנגינה קטנה שיר החודש לא של כפיר: בא לי התבלינים,קרן אור של יואב. האמן שעשה לכם את החודש:יואב ואיתמר (שעשה פחות החודש אבל אני עוד זוכרת לו חסד על דברים מסויימים
) האלבום שעשה לכם את החודש:האלבום של כפיר הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: יומיים בצפון עם בעלי,בר מצווה של אחיין שלי להיות מלא עם חברות שלי הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:וואלה לא יודעת התחדשות החודש:מלא בגדים וכמה דיסקים תמונת החודש:שמתי כבר תמונה נווווו תכנונים לחודש הקרוב: אחותי צריכה ללדת בזה אני מתרכזת כרגע
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:את הגלויה
משהו שבא לכם להוסיף:עוד חודש וחמישה ימים יש הופעה של איתמר בתמונע!!!!!1111 הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo27.gif

שם: אריאלה גיל: 21 תמונה שלכם:
מקום מגורים: הבית שלי זמן בפורום: מההתחלה שכזה הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? לא נראה לי.. ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: "שביר כמוך" שיר החודש לא של כפיר: "צועקת"/ התבלינים האמן שעשה לכם את החודש: התבלינים ויואב האלבום שעשה לכם את החודש: כנ"ל
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: אושר בלתי מוסבר הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: אנשים סיפרו לי יותר מידי דברים שלא רציתי לשמוע. התחדשות החודש: בעיקר דיסקים.. יואב-התבלינים-מרפסות, וזהו נראה לי תכנונים לחודש הקרוב: אין יותר מידי, באופן הזוי שכזה מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: מי שבא, ברוך הבא. משהו שבא לכם להוסיף: לענבר יש נעליים כמו שלי!!

כן המפקדת../images/Emo196.gif

שם ים
גיל 16 וחצי תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים קיבוץ גבעת חיים
זמן בפורום אמ מאז שמורי ואריאלה פה
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?לא ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר:"אם הוא ילך" שיר החודש לא של כפיר:"בקצב אחיד בתנועות של הגוף" האמן שעשה לכם את החודש: אמ.. האלבום שעשה לכם את החודש:שוב, "בקצב אחיד..." הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:הייתי בחו"ל!!!! מוזר שזה היה רק החודש
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:
התחדשות החודש: מלא, אבל מלא, nici תמונת החודש:
תכנונים לחודש הקרוב:מבחנים
, ידיד הכי טוב שלי מתגייס,יומהולדת לאיזה חצי משפחה, וזהו מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:
משהו שבא לכם להוסיף:אעעעעעעע

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: הילי גיל: 18
תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים: כרמיאל זמן בפורום: לוידעת, בערך חצי שנה. הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? אממ אני מתנדבת, מה שיציעו לי
שיר החודש של כפיר: עצוב..
שיר החודש לא של כפיר: צל שחור-עברי לידר, קשה לי לוותר-יואב דגני, לעוף-נועם פנחסוב, זה מה שנשאר- שלמה ארצי
האמן שעשה לכם את החודש: יואב, נועם.. בעיקר. האלבום שעשה לכם את החודש: ימים אחרים-יואב דגני, בבש"ה-עברי לידר הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: יום חמישי, ללא ספק. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: התחושה הזאת. בהאנגר נגיד
התחדשות החודש: לא זוכרת תמונת החודש: תמונה מדהימה, מהבארבי של נועם...... תכנונים לחודש הקרוב: יומולדת, נועם בקפה ביאליק! מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:כולכן...
משהו שבא לכם להוסיף: תהיו חופשיים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלי פאר

New member
וזה קצת לבד בבוקר והרבה לבד בלילה ..

שם : שלי פאר גיל : 21 תמונה שלכם [חובה!] : מקום מגורים: היום !!!!!!! שנה , ברמת גן . זמן בפורום : מהימים שהוא עוד היה קומונה . הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? דע את הסלב . ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: הפחד נעלם שיר החודש לא של כפיר: לעוף של נעם פנחסוב האמן שעשה לכם את החודש: נעם , יואב , כפיר , איה כורם האלבום שעשה לכם את החודש: החדש של עברי לידר הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הדר . תאמיני לי הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: לא משהו מיוחד . התחדשות החודש: תמונת החודש: תכנונים לחודש הקרוב: לעבוד ולישון ולחיות מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב : משהו שבא לכם להוסיף: כן . הדר , תודה על כל התקופה הנפלאה הזו .

../images/Emo214.gifוזה לא אמיתי, אז אל תאמיני...

זו לא את, זו מישהי אחרת.. אני הכי אוהבת אותך
הרבה יותר מהאור וחושך ביחד.

../images/Emo214.gifזוכרת נובמבר!!!!

שליייייי, חייבים הופעה של מירי מסיקה!!זה החודש!!!!! (
) שם:הדרו'ש גיל:19 תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים : pt (מה שהמרפאה עושה לי..) זמן בפורום: אני הבאתי אותו לעולם
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?פינתה של פז
ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר:האור יעלה שיר החודש לא של כפיר:קרן אור של יואב דגני האמן שעשה לכם את החודש:התנשאות גדולה, אבל זאת האמת - אני לעצמי. האלבום שעשה לכם את החודש:יואב דגני - ימים אחרים. הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:תתפלאו (וגם אני) אבל..ההופעה של איה כורם עם שלי. אני לא חושבת שמתחילת השנה נהנתי ככה בהופעה (חוץ מאלו של כפיר כמובן
) הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:האכזבות וכל מי שפגע בי כל כך. התחדשות החודש:שופיייינג מטורף עם שלי באלף שקליםםםםםם בלי קופרררררררררר, אין ספק שזה היה היום הכי מושלם בשנה האחרונה בחיי!(כן שלי, כן.
) תמונת החודש:-צריכה דחוף תמונה שלי ושל שלישלי- תכנונים לחודש הקרוב:לשבת על הכיסא וללמוד הרבה הרבה הרבה(להצליח!), להמשיך ולהשתפר בעבודה, להנות מהמחמאות ולהאמין למילים היפות..הלוואי שיכלתי לתכנן להיות מאושרת, אבל אני בספק רב. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:שלי? הלוואי. משהו שבא לכם להוסיף:שלי, מיום ליום אני אוהבת אותך יותר ויותר ושונאת את עצמי פחות או יותר.(ואני מקוה שתביני למה התכוונתי..)

שלי פאר

New member
ועדיין אור לא שלי .

תרתי משמע . תאמיני לי , בלב ליבי הקטן אני אוהבת אותך !

אבל אני עוד חי.בכאב וצער...

התפקדות: שם: נועה גיל: 17 תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים:נתניה סיטי זמן בפורום:מההתחלה נראה לי. הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? יותר מידי. ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: אמונה,הלילה יעבור לו. שיר החודש לא של כפיר: מה אעשה-ארז לב ארי. האמן שעשה לכם את החודש: 1:1 האלבום שעשה לכם את החודש: ברזל-אחד חלקי אחד. הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הופעות,טיול,זמן איכות עם אנשים טובים. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: הרבה דברים. התחדשות החודש: אחד חלקי אחד-ברזל
תמונת החודש:מסתבר שאיזה אתר צילמן אותי בווליום. תכנונים לחודש הקרוב: שיעורי נהיגה בראבק! לסיים תעבודה במשפטים,לגשת לתיאוריה. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: הרבה. משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה חודש טוב לכולם.

בת 1986

New member
באיחור של חמישה ימים..

התפקדות:
שם חיה
גיל 21, היי עוד מעט 22
תמונה שלכם [חובה!]
מקום מגורים צפונית, אווווווווווווווו יה
זמן בפורום שנה ומשו נראלי
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? ממ מעדיפה לא לקחת על עצמי
ועכשיו- סכמו את החודש!
שיר החודש של כפיר: אמונה
שיר החודש לא של כפיר: אנא אפנה ומיגללללללללללללל
האמן שעשה לכם את החודש: אבישי כהן ועלמה זהר ועבריייייייייי
האלבום שעשה לכם את החודש: עברי החדש
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: בילויים מוטרפים וקשר חדש
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: שניסינו לחזור, פאק, זה היה דפוק
התחדשות החודש: ג' החמווווווווווווווד וקניתי בגדים והסתפרתי וכאלה
תמונת החודש:
תכנונים לחודש הקרוב: לימודים, עבודה, עבודה, לימודים
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: גב
משהו שבא לכם להוסיף: חוגש מצויין נשמות!!! מתה כבר להופעה.. בעז"ה...

inbarIL

New member
באיחור קל../images/Emo3.gif

שם:ענבר.
תמונה שלכם [חובה!]
מקום מגורים:רעות
זמן בפורום:9 חודשים
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?ברור
שיר החודש של כפיר:אמונה, אושר ועצב, בובה על חוט, והלילה יעבור לו
שיר החודש לא של כפיר:STORM, ברור. והרבה עברי...
האמן שעשה לכם את החודש:עברי, יהושע, כפיר, נועם, יואב
האלבום שעשה לכם את החודש:ימים אחרים של יואב, באבש"ה של עברי, מנות קטנות של יהושע
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:הופעות.
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:..
התחדשות החודש:הכי הרבה האלבום של יואבי
תמונת החודש:
תכנונים לחודש הקרוב:טיול שנתי [היה], יומולדת להיליק
, הזכרה, יומולדת לחברה, מבחנים
, יומולדת לעפריש
, הופעה של נועם, מופע סטנדאפ
ולעבור אותו פשוט...
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:איתי
משהו שבא לכם להוסיף:מזל שהוא קיים.
ענבר.