נקיונות,נקיונות,נקיונות

../images/Emo126.gifנקיונות,נקיונות,נקיונות../images/Emo126.gif

פסח מגיע שמחה רבה... אתן עסוקות בניקיונות בסידור באירגון בתיקון בשיפוץ בקניות ...ומה איתכן?....
הנה מדיטציה לניקוי הצ'אקרות לשם איזון
שימי לך מוסיקה נעימה ומרגיעה הקדישי לעצמך 20 דקות של את עם עצמך שכבי במקום רגוע ועיצמי עיניים נישמי עמוק והרגישי איך את נכנסת לשלווה ורוגע
נתחיל עם צ'אקרת הבסיס שצבעה אדום ראי עצמך בתוך הצ'אקרה הביטי סביב מה את רואה? מה את מרגישה? מה את שומעת? ... קחי מטלית דמיונית והתחילי לנקות אותה. בכל מקום שאת מרגישה צורך נקי,מרקי,החליקי,לטפי
קחי צעד אחורה הביטי סביבך האם את רואה שינוי? אם יש צורך נקי עוד במקומות נוספים. אם את מרגישה שסיימת המלאכה ובכל נקי ונעים כפי שאת אוהבת
שילחי קרן אור מהצ'אקרה אל הקוסמוס ונערי את המטלית עד שכל הליכלוך יצא ממנה הליכלוך יוסב לניצנוציי אהבה חיזרי אל גופך ועברי לצ'אקרת הבסיס שצבעה כתום. עשי את אותן הפעולות כפי שעשעית בצ'אקרת הבסיס וכך המשיכי לכל הצ'אקרות מקלעת השמש-צהוב מקלעת הלב-ורוד/ירוק צ'אקרת הגרון-כחול העין השלישית-סגול הכתר-לבן/זהב אתן מוזמנות לשתף איך הרגשתן לפני, תוך כדי, אחרי. מה ראיתן?
מצרפת מאמר מסביר על הצ'אקרות
רק טוב

kikona126

New member
תודה על הדמיון מודרך

אני אנסה במשך השבוע. יש לי שאלה, מה משמעות הצבעים? עשיתי דמיון מודרך שבוע שעבר וראיתי מולי את הצבע האדום. אור בצבע אדום. בכל פעם עליתי עוד שלב בניקוי, מכפות הרגלים ליריחיים לאזור של האגן.. בבתן הרגשתי מעין כאב, ואז כשהגעתי ללב, לא יכלתי להכיל אותו שם... הרגשתי ממש חור בלב.... מעין משהו שאוכל אותי, והתחלתי לבכות... אבל כשהאור היה מסביבי הוא היה חמים
ובפעם הראשונה שעשינו דמיון מודרך הוא היה אותו הדמיון.... רק שפה היה צבע לבן, והוא לא נתן תחושה שכזו... לא הכנסתי לדמיון מודרך דברים שאני לא מכירה... רק הצבע שהופיע היה שונה הוא היה אדום.

היי יקירה../images/Emo23.gif

הצבעים הם צבעי הצ'אקרות-מרכזי האנרגייה. תוכלי לקרוא בפירוט יתר במאמר שצירפתי. הצבע האדום אופייני לצ'אקרת הבסיס יתכן וצ'אקרה זו זקוקה אצלך ליותר תשומת לב לאיזון
אם תסכימי אוכל לעשות לך טיפול רייקי מרחוק לשם איזון

kikona126

New member
../images/Emo51.gif על התשובה ../images/Emo13.gif

למה האדום השפיע עלי ככה כשעליתי איתו למעלה? באזור הבתן והלב? קראתי את המאמר אבל הוא מדבר יותר על הצ'אקרות ולא על הצבעים. הצבע באזור הצאקרה נקלט בסדר, לא נתן הרגשה רעה, לא כמו שהרגשתי יותר למעלה. אני צריכה לעשות משהו בזמן הטיפול רייקי? (לא ממש מבינה בזה
) ואני מסכימה

אז ככה....

אתחיל עם הרייקי.... זוהי אנרגיה של אהבה אנרגיה קוסמית אם תרצי אשלח לך רייקי מרחוק הלילה בסביבות...22:00 בסדר? רצוי שתהיי במקום רגועה במצב של מנוחה ותהיי מודעת לרייקי שמגיע אליך. לגבי הצ'אקרות...כל צ'אקרה מאובחנת בצבע מסויים הלב מאופיין בצבע ירוק או ורוד אולי הצבע האדום לא היה צריך לעלות עד ללב אלא להתמקד במקום שאליו הוא היה צריך להגיע....

kikona126

New member
כן תודה ../images/Emo13.gif

אם אני אעשה מדיטציה באותה השעה זה טוב? (מדיטציה לא דמיון מודרך, רק כניסה למצב והשארות בו) כניראה ובאמת האדום לא התאים לשם טליה תודה!

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

לא יודעת אם עשית לי רייקי או לא כי השארתי את התגובה שלי מאוחר מידי. אבל אתמול בסביבות עשר ורבע, בזמן שעשיתי מדיטציה, הרגשתי מעין גל קור באיזורים בגוף (כל פעם איזור אחר, וכל פעם זה עלה למעלה) שהפך להיות גל חום, אבל חום נעים. מעין מערבולות שהיתה ואז רגיעה שלה... מעין מגע חמים... קמתי מהמדיטציה אדם אחר לגמרי! זה לא מובן, אבל היתה בי איזה תחושה של התחדשות. אז אם עשית לי רייקי תודה, זה היה מורגש!
ואם לא אז כניראה שכשנכנסתי למדיטציה וידעתי שאני אמורה לקבל רייקי, התת מודע שלי עשה את זה בעצמו.

ראיתי את ה"כן תודה" ושלחתי רייקי

רק הבוקר קראתי את תוכן ההודעה..... שמחה לדעת שהרייקי עשה לך טוב
אור ואהבה

kikona126

New member
אני קמתי אחרת ../images/Emo24.gif

ואחרי זה תרגלתי את התרגילים של עדי של זיכרון. אני חייבת להגיד שזה מדהים! וגם הרייקי היה מדהים. הרגשתי עד הלב למעלה משם כבר לא הרגשתי משהו. תודה
דרך אגב זה נכון שהמשמעות של קי - זה חיים? כי קיקי זה השם חיבה שלי, שם שנתתי לעצמי ברגע שהתחלתי לדבר, לא אהבתי את השם אדית... וכששאלו אותי איך קוראים לי היתי אומרת קיקי
, ולא הייתי מסכימה שיקראו לי אדית

למעלה