סבבה, סיכמנו את 2008.. אבל דצמבר מקופח!

../images/Emo126.gifסבבה, סיכמנו את 2008.. אבל דצמבר מקופח!

בגלל ההתפקדות, לא יהיה השבוע סכמ"ש, אז שתוללו.
התפקדות!!
שם: גיל: מקום מגורים: זמן בפורום: מה הכי הייתי רוצה שיקרה בפורום:
סיכום דצמבר:
שיר החודש של כפיר: שיר החודש לא של כפיר: האמן שעשה לכם את החודש: האלבום שעשה לכם את החודש: הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: ציטוט החודש: ה-בילוי של החודש: התחדשות החודש: התמונה שעשתה לכם את החודש: תכנונים לחודש הקרוב: מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:
שאלת בונוס מיוחדת לחודש ספטמבר: האם ואיך חגגתם את תחילת השנה החדשה? [או לחילופין סיום השנה] משהו שבא לכם להוסיף:
מאחלת לכולם ינואר שמח!! ולא לשכוח את ה24.1- הופעה בבארביי!!!! ו- 29.1- יומולדת 18 למנטה [אני!
]
אוהבת! מנטוס

../images/Emo126.gif"אשא עיני אל ההרים..."

התפקדות!! שם:נטע-מנטה-בליץ גיל:כמעט כמעט 18 מקום מגורים:יבנה זמן בפורום:מאז שהוקם
מה הכי הייתי רוצה שיקרה בפורום:שיגדל ויהיה שוקק! סיכום דצמבר: שיר החודש של כפיר:"בואי תפרקי אותי", "להיות עצמי", "אם הוא ילך" שיר החודש לא של כפיר:אלינור ריגבי של הביטלס בעיקר האמן שעשה לכם את החודש:כפיר, עברי, יואב וסנואופטרול האלבום שעשה לכם את החודש:בקצב אחיד של עברי, החדש של סנואו פטרול [a hundred million suns] וזהו בעיקרון הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:ההופעה של כפיר, המסיבה, מפגש פורום יואב דגני, נוסטלגיה [ישבתי עם מישהו שלא דיברתי איתו מכיתה ז'!!] הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:הרבה באסות, סחרחורת מטורפת במסיבה [אל תשתו הרבה בבת אחת!] אזעקה, המלחמה הגיעה גם ליבנה
ציטוט החודש:"אני רוצה לספר לכם משהו כיף לי כיף לי שקרה לי!" -שחר המדהימה!
ה-בילוי של החודש:המסיבה ועזריאלי
התחדשות החודש:פלאפון חדש והדיסק של SP התמונה שעשתה לכם את החודש:אוחח אריאלה! כפרעליך! תכנונים לחודש הקרוב:הופעה של כפיר בע"ה [אולי 2?
] , עבודה [אירוע אחד! סוףסוף], אולי ת"א, מסיבת יומולדת 50 לאבא, יומולדת 18 לי!
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:מלא חברים ומשפחה ואת כפיר ואתכם ואנשים טובים
שאלת בונוס מיוחדת לחודש ספטמבר: האם ואיך חגגתם את תחילת השנה החדשה? [או לחילופין סיום השנה] בלהיות מול המחשב ולעשות דברים ממש רגילים. משהו שבא לכם להוסיף:אמן שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה וחודש מטורף!!!!!!

inbarIL

New member
"יש סימנים של בוקר..." ../images/Emo79.gif

התפקדות!!
שם:ענבר.
מקום מגורים:רעות/מודיעין.
זמן בפורום:כמעט שנה.
מה הכי הייתי רוצה שיקרה בפורום:אנערף:)
סיכום דצמבר:
שיר החודש של כפיר:והלילה יעבור לו, ליפול, אמונה
שיר החודש לא של כפיר:פרדרטה דה נואבו, הגירסא של עברי לאיי קיסד אה גירל, והכי יפה בעולם של מאור כהן.
אהההההההההה ובוא הנה מוגליייייייייייייייייייייי
האמן שעשה לכם את החודש:לא יודעת..
האלבום שעשה לכם את החודש:אממ תומר, יהושע
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:הופעות, אנשים שאני אוהבת, עזריאלי עם הבנות, הרבה דברים מפתיעים, אה ודימדומיםםםםםםםםםםםםם
וחופש ברור:)
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:כאב.
ציטוט החודש:ענברי ענברי ענברי...?
ה-בילוי של החודש:הופעות.
התחדשות החודש:קצת בגדים, דיסק של תומר.
אנערף..
התמונה שעשתה לכם את החודש:
תכנונים לחודש הקרוב:היום יומולדת לחברה, יומולדת לעוד חברה ב-26 ויומולדת למנטה
שתי הופעות של כפיר, הופעה של נועם ואולי של יואב
לסיים את המבחנים למחצית הזו, מסיבה, אממ שנה חדשה?
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:איתי או משהו? ולראות את מיכלי עם מדיםםםםםם
שאלת בונוס מיוחדת לחודש ספטמבר: האם ואיך חגגתם את תחילת השנה החדשה? [או לחילופין סיום השנה]שומדבר מיוחד
משהו שבא לכם להוסיף:מתגעגעת.

צריכה לדבר עם מישהו ../images/Emo12.gif

התפקדות!!
שם: הילי
מקום מגורים: חורמיאל
זמן בפורום: קצת פחות משנה
מה הכי הייתי רוצה שיקרה בפורום: להכיר את כולם.. סיכום דצמבר:
שיר החודש של כפיר: כלום
שיר החודש לא של כפיר: שרמוטה פוריטנית-שלומי שבן, שלום, לאן את הולכת, במילים אחרות-אביב גפן, lay your head down- Keren Ann
האמן שעשה לכם את החודש: אביב גפן
האלבום שעשה לכם את החודש: אין
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: ההופעה של אביב, שפגשתי הרבה את שירוש, המפגש פורום בעזריאלי, השלמת פערים עם ידידים טובים
, לדבר איתו שוב..
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: ריבים עם אמא..
ציטוט החודש: "את חובבת שירה, זה מקסים מק-סים."
ה-בילוי של החודש: אממ ההופעות שהייתי בהן, והיום בפרנקלין
התחדשות החודש: בגדים וזה.
התמונה שעשתה לכם את החודש:
תכנונים לחודש הקרוב: אולי הופעה של נועם, אולי הופעה של שלומי, ימי הולדת לחברים..
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: ממ אליעדי וניר.
שאלת בונוס מיוחדת לחודש ספטמבר: האם ואיך חגגתם את תחילת השנה החדשה? [או לחילופין סיום השנה] עשיתי לטרגר ביקור חולים
ושתינו בירה ואמרנו הרבה "לחיי"
משהו שבא לכם להוסיף: לא ממש

למעלה