סדנא לעיצוב עוגות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרוצה להיעזר בכן

מתנצלת על ההתפרצות לפורום, אבל אני מקווה שתוכלנה לעזור לי (ועל הדרך לעודד אשה ואם בישראל ליזום ולהיות עצמאית
): אני גרה בעיר קטנה ומנומנמת למדי. בתור אמא טריה (יחסית), מצאתי שאין בסביבה פעילות מתאימה לתינוקות ופעוטות, ולכן חשבתי להרים סוג כזה של עסק. הייתי שמחה להעזר בכן, כקבוצת מיקוד, כדי לקבל רעיונות כדלקמן:
איזה פעילויות הייתן רוצות לעשות עם הילדים (בגילאים אפס עד שש)?
כמה הייתן מוכנות לשלם על כך?
הייתן מעדיפות חוג קבוע או פעילויות מזדמנות?
אם מזדמנות - באיזו תדירות הייתן פוקדות מקום כזה? ואם יש לכן עוד עיצות / הארות או רעיונות - אשמח לשמוע
. המון המון תודה על שיתוף הפעולה!

הייתי שמחה למרכז שמשלב פעילויות

כמו משחקייה עם ג'ימבורי קטן לילדים עם פינת יצירה, עם חוגים לאימהות (עם תינוקות ולאימהות עצמן). לשלם? מממ... לא מתמצאת במחירים כל-כך. נראה לי 20-25 ש"ח לכניסה למשחקייה ולכל חוג בנפרד, עם אפשרות לכרטיסייה משולבת, אבל בעניין החוגים אין לי מושג כמה לגבות בנפרד. תדירות - הייתי שמחה לבוא לפחות פעמיים בשבוע. הרבה הצלחה!

אפרת12

New member
דבר ראשון תבררי אם יש ביקוש אצלכם

לגבי פעילויות - תנועה עם הילדים, יצירה, מוסיקה, שעת סיפור, משחקיה פתוחה, ליווי התפתחותי, תיאטרון בובות (עם הילדים
) וגם דברים חד פעמיים - פעילויות לכל המשפחה לקראת חגים ודברים כאלה וגם - חוגי אימהות (כולל התעמלות ותזונה אחרי לידה, מעגל אימהות) (דרך אגב - אני אישית אולי לא הייתי מופיעה לכל הפעילויות, אבל אני יודעת שיש דרישה) לגבי מחיר - לחוג בסביבות 100-120 שקל לחודש. למשחקיה צריך להפריד בין כניסה לילדים לכניסה להורים. ההורים לא אוהבים לשלפ כמו הילדים, ולכן משהו כמו עד 30 שקל להורה פלוס ילד, ומשהו כמו 10-15 שקל לילד נוסף. אני הייתי מגיעה פעמיים בשבוע, לדעתי.

למעלה