סדנת פיות מוקצפות תתקיים md55

smady a

New member
../images/Emo126.gifסדנת פיות מוקצפות תתקיים md55

נא לאשר הגעה. ביום רביעי ה29.11.2006 בשעה 5 אחר הצהריים אצל מירה. mehashefa נעמה האחות דוריטוש6 חומרים לסדנא: צמר שטלנד בצבע לבן מעט צמר שטלנד צבע גוף מרינו בצבע שתבחרו לחלק החיצוני של הפייה בומר ומחטים ספוג פשוט לעבוד עליו. למי שיש תלתלים לשיער ואפשר גם במרינו לעצב לה יופי של תסרוקת. קישוטים לתוספות כמו אבני שיבוץ חרוזים ועוד. יש להביא כיבוד ביום הסדנא ו20 שקל במזומן תודה.

smady a

New member
הנה רשימה משודרגת שנתנה לנו ../images/Emo19.gif

20 גר' שוטלמד לבן מעט מאד (כ-5 גר) מרינו בצבעים שרוצים לפיה אפשר אפילו פיסות של שאריות של מרינו בצבעים שונים מעט מאד שוטלנד צבע גוף (אופציונלי, לא חייב) צמר לשיער מה שרוצים חוט רקמה צבעוני שמתאים לצבעי הפיה או מטאלי פאייטים, קריסטלים להדבקה, פרחי פימו וקישוטים קטנים אחרים מי שרוצה כנפיים מחומר אחר כמו שקף או עלה שקוף שתביא. מנקה מקטרות פשוט רצוי לבן דבק גוטרמן למי שיש או מעט דבק פלסטי וקיסם מנקה אוזניים להדבקה מחט ליבוד בומר

mehashefa

New member
../images/Emo45.gif מאשרת הגעה

ועכשיו יש לי כמה שאלות על החומרים: + שטולנד לבן - זהו הצמר ההכי פשוט? (אני לא מתמצאת השמות סוגי החומרים..) + מרינו זהו הצבע שמוכרים בחנות בירושלים? + בומר - זה כזה נורא אם אין לי? מחכה בקוצר רוח, רותם :)

smady a

New member
שטלנד זה הצמר היותר גס נכון.

מרינו זה הצמר היותר רך ויש בחנות שהיית בהחלט. בומר אים אין לך לא נורא אבל מחטים את חייבתתתתתת

mehashefa

New member
אחלה.

אז נשאר לי שטולנד ממה שקניתי בעומר. ומרינו אני אקנה בחנות... אגב, מה עם הנחה לפורום?.. ומחטים יש לי (איזה 4)..יוצא לך להיות בחנות שמוכרים בה בומר? כי אם כן, אשמח אם תקני לי ואני אחזיר לך כסף. תודה!

אור224

New member
ספוכ כתוב ברשימה לעומת זאת

חסר דבק להדבקת העיטורים-פייאטים,חרוזים וכו' דבק- e 6000 או אפילו מעט דבק פלסטי.

mehashefa

New member
שאלה לגבי הכנפיים

מישהי יכולה להסביר לי קצת על הכנפיים? לא הבנתי מה להביא בקשר לכנפיים. חומרים? אם כן, אילו? כנפיים מוכנות כבר, אם כן- איך מכינים? תודה, רותם

כנפיים הן אופיונליות

אפשר להכין אותן משקף חתוך ומעוטר, מעלים חצי שקופים שקונים בחנויות יצירה, מצמר מלובד דק או מכל חומר אחר העולה על רוחך. ממש לא חובה. אפשר להוסיף גם אחר כך, בבית

smady a

New member
נא לאשררררררררררררררררררר

נא לאשרררררררררררררררררר

למעלה