סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo126.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

יש לכם שאלות על מיסוי בארה"ב? פורום עוברים לארצות הברית מארח הערב (23:00 שעון ישראל, 16:00 שעון החוף המזרחי ו-13:00 לפי שעון החוף המערבי) את נתן שחורי, שייתן סיוע ומענה לשאלות בענייני מס ארה"ב-ישראל. שאלו עוד עכשיו את כל מה שרציתם לדעת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=456&msgid=94427113 (
שרשור שאלות לשומרי השבת יפתח בפורום בנפרד)
אוהבים לכתוב
יש לכם אח/ות
בואו לכתוב מאמר בנושא יחסי אחים/ות בפורום אחים ואחיות ואולי תזכו בפרס נחמד במיוחד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=94316634 סופשבוע רגוע

O L g i T

New member
../images/Emo109.gifדי נו זה לא הולך ככה

משעמם פה אששששששש-ש-ש-ש-ש-ש-ש-ש--->
יאלה צריך לזרום איזה משחק לפחות שאלון i dont know but we must save this forum !!! הוא יבש כמו המדבר ~~~ הלכתי להביא שאלון מאיפשהו. וכ-ו-ל-ם יענו עליו. כ-ו-ל-ם.

O L g i T

New member
../images/Emo214.gif אוקיי הינה שאלון.

וכ-ו-ל-ם עונים עליו!
_______________________ איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? במה אתה מקשיב למזויקה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?

O L g i T

New member
../images/Emo214.gif התשובות שלי, כמה מפתיע ../images/Emo3.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?
ממ תכלס את כל סוגי הרוק כמעט, וגם קצת היפהופ וטראקים,ממ די הכל.אימוקור,הארדקור, סקרימו, רוק אלט. בעיקר. מי האמנים האהובים עליך?
FATA, ברינג מי, סילברסטיין, דה יוזד, בלאק דאליה, מיוז MCR וגרין דיי למרות שלא שמעתי אותם יובלות... יש עוד ממש המון אבל בזמן האחרון [שזה איזה שנה חח] אני די חורשת על הנ"ל. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?
bring me the horizon
די הם פשוט מלכים.
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?
מממ.. לקנות כרטיס טיסה לחו"ל, לקנות כרטיס כניסה להופעה שלהם ולהיות בה. מספיק נועז? חח כמה היית מוכן לשלם?
תלוי. נגיד בשביל לראות את מיוז אני אהיה מוכנה לשלם יותר מלמשל את לאמב אוף גאד. אבל בסביבות ה350 שקל, את ה400 אני בטוח לא אעבור. יש לך פוסטרים?
כה, אחד גדול של HIM
וכל מיני קטנים מראש 1 של גרין דיי,MCR,סיסטם וכו. במה אתה מקשיב למזויקה?
במחשב ובאמפי, כי המערכת המטומטמת כבר מתה ממזמן. יש לך אמפי?
כה איזה?
4 יש לך אייפוד?
לא. אייפוד חלום חיי. יש לך תקיות מוזיקה במחשב?
כה.. אני הכי מסודרת בקטעים האלה. כמה?
45 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?
ג'יגה, אבל בגלל שהוא כזה אידיוט אני יכולה להכניס רק בסביבות ה100 שירים [ויש לי מקום ל250 בערך] כמה תפוס?
עכשיו יש לי 111 שירים. האם מספיק לכם?
בואו ננהל דיון פלצני על האמפי. גאד. לכמה הייתם משנים?
ג'יגה זה מספיק לי. ברור שאם יביאו לי אמפי עם 7 ג'יגה אני אשמח, אבל תכלס זה די מיותר. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?
לא. איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?
פעם הייתי ממש עוקבת. עכשיו כבר לא...עצלנית מדי. גם זה כיף להיות מופתע לפעמים ולא לדעת בדיוק את התאריך והשעה שיוצא קליפ חדש ולשבת מול הטלוויזיה כל היום ולחכות לראות אותו אומשו. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?
בטח! יש לך כשרונות?
לא במיוחד.. איזה? אתה אוהב לשיר?
כולנו... אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?
אמ אני אף פעם לא שרה ברצינות ככה שלא אכפת לי. אתה שר מול קהל?
לא >_> למרות שביסודי הייתי במקהלת בצפר חחחחחחחחחחח אתה מזייף?
חופשי... היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?|סוכירה| חחחח רציתי ללכת פעם לשיעורי פיתוח קול ואז ללכת להבחן בכוכב נולד חחחחחחחחחחחחחחחחחח... הרצון הזה עבר
איזה קול יש לך?
זוועתי ברמות? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?
שרה רגיל, רק חבל שכשנדבק לי שיר של jfac קצת בלתי אפשרי לשיר אותו. אחחחחחחחחחחחחחח. כבר אמרתי שאני אוהבת שאלונים?

O L g i T

New member
../images/Emo214.gifדעתי היא שלילית.חחח

נו היה לי משעמם >: ובאמת יבש פה תודי!

הו. זה המון שאלות.

טוב נו, גם ככה משעמם וגם ככה הפורום יבש: סוג מוזיקה- הרבה, ומשולב. פאנק, אלטרנטיב, רוק וכלמיני כאלהP: אומנים אהובים- The Used MCR P!ATD AFI FOB Billy Talent Green Day 30STM Oasis. ונראה לי שיש עוד, אבל אלה הקבועים
אני משוגעת על- The Used. אני משוגעת על להקות של משוגעים. מה הייתי מוכנה לעשות בשביל ללכת להופעה- לרוץ ערומה ברחוב. [סתםסתם] מממ. גם, לטוס לבד לחו"ל. כמה הייתי מוכנה לשלם- 400-500 אבל שיהיה מקום טוב כן?? יש לי פוסטרים?- בטח שכן. שלמעריצה אובססיבית כמוני לא יהיו?. יש לי של מכר (בריסטול גדול), של פאניק ושל פול אאוט בוי. [כשיהיה מימון יהיו עוד פוסטריםP:] הפסקה. זה מייגע.
איפה אני מקשיבה למוזיקה- במחשב, באמפי ובמכונית (של דד שלי, יום יבוא ואני אקשיב במכונית שלי.) יש לי אמפי- IPOD ^יחסית דנדש^ תקיות מוזיקה במחשב?- לא יכולה בלעדיהם:) כמה- לא יצא לי לספור. כמה מקום באייפוד- 30 ג'יגה. כמה תפוס?- בערך רבע. עם בסביבות ה-600 שירים והרבה וידיאו קליפים. אה, וגם כמה תמונותP: האם מספיק?- כן, בהחלט. כלי נגינה כולשהו?- חלילית בכיתה ב' נחשב?. עוקבת אחרי אומנים?- מנסה, אבל עם כל כך הרבה להקות אהובות קצת קשה:S כשרונות אחרים?- ציור 8 שנים. (מרגע שהפסקתי לנגן בחלילית
) הפסקה נאמבר טו. ...אחרי שלקחתי כיבוד מהמטבח אני מוכנה להמשיך:):) אוהבת לשיר?- לייק דה. מתבייש ליד אחרים?- רק ליד אנשים שאני לא מכירה. מול קהל?- חחח. הצחקתם אותי^^. פחד במה ושירה לא הולכים טוב ביחד. אתה מזייף?- להיות צנועה או לא?.. ממממ. טוב אני לא אהיה צנועהXD -אני שרה נחמד. ללמוד שירה?- לא נראה לי.. איזה קול יש לי?- לא כבר עניתי על שאלה בנושא?. נמנמ. באיזה צורה?- בצורה של השירXD מקווה שהשכלתם. שלום. וערב טוב. נ.ב.- אני לאהוב שאלונים עד מאד. את להמשיך לכתוב שאלוניםXD

Let it Bleed

New member
חח עניתי עליו בבלוג שלי../images/Emo217.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל חוץ מכל מה שבעברית מי האמנים האהובים עליך?אנשים ספציפים או להקות? טוב אין לי כוח להיות ספציפית אז להקות:דה יוזד (מן הסתם), FFTL,MCR,TBS,אנדרות', ג'וני דפ (נו, גם הוא סוג של אמן) ועוד.. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?ג'וני דפ? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?לשלם על כרטיס? או שאתם מתכוונים כמו מה שעשו בפורום של MCR? אני אישית לא מוכנה להשקיע את כל החיים שלי בשביל הופעה אחת, אם אני אהיה בחו"ל אני אלך להופעה. כמה היית מוכן לשלם?עד 500 לכרטיס יש לך פוסטרים?כן, הרבה במה אתה מקשיב למזויקה?מחשב,מערכת,אייפוד.. יש לך אמפי?כן איזה?3 ו4 מעפן של 1 ג'יגה יש לך אייפוד?כן יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כע כמה?30 בערך כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?חצי ג'יגה כמה תפוס?הכל P: האם מספיק לכם?לא =[ לכמה הייתם משנים?מה שמספיק בערך ל600 שירים. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?כן איזה?
יש לך להקה?לא איך קוראים לה?- מצליחים?- האם אתה עוקב אחר האמנים?אממ לא יודעת איך?- איפה?- האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?חח לא, אני מאושרת איך שאני יש לך כשרונות?לא איזה?- אתה אוהב לשיר?לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לאD: אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?דה!~$^ היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא איזה קול יש לך?מעפן? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?כמו... עצמי

יאי.אומשו~.~ ../images/Emo115.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הממ...כלמיני..בעיקר רוק.. מי האמנים האהובים עליך? AFI, MCR, Lacuna Coil, Jupiter Blue, the used [of course], ויש עוד הרבה:S האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? AFI
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמעט הכל. כמה היית מוכן לשלם? כמעט כל סכום. יש לך פוסטרים? דה. במה אתה מקשיב למזויקה? קודם לבאס, אח"כ למילים..אח"כ להכל ביחד כזה
יש לך אמפי? בעיקרון כן. איזה? 4.אבל הוא לא עובד
יש לך אייפוד? נופ יש לך תקיות מוזיקה במחשב? דה כמה? הממ 2
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 2 ג'יגה אאל"ט. כמה תפוס? >.> האם מספיק לכם? אם הוא היה עובד, הייתי עונה.אבל אני חושבת שכן..או שאולי לא..כי בטח הייתי מכניסה גם קליפ או שניים.. לכמה הייתם משנים? אני חושבת שזה מספיק.לא הייתי מכניסה לשם את סליפי הולו או משהו..אז זה בהחלט מספיק^^ האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? בערך. איזה? גיטרהS: יש לך להקה? נופ איך קוראים לה? אמרתי שאין. מצליחים? |שורק| האם אתה עוקב אחר האמנים? אחרי אלה שחשובים לי. איך? הממ..עדכונים למייל ואממ כלמיני כאלה.. איפה? גם פורום^^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? חח שאלה עמוקה מאוד..אני חושבת שזה יכול להיות נחמד.. יש לך כשרונות?
איזה? אומרים לי שאני שרה יפה.. אתה אוהב לשיר? כע^^ אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לפעמים~פחד במה מציץ מאחורי גבי~~מכה אותו~~פחד הבמה חוזר לישון~ אתה שר מול קהל? ראה תשובה הנ"ל. אתה מזייף? הממ..לפעמיםXD היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? ללמוד פיתוח קול, כן.מאוד. איזה קול יש לך? קול..קול קול. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו באופרה...רגיל כזה וכו'...)? אנעי חושבת שרגיל...למרות שאם בא לי אני יכולה לעשות כזה אופרהXD

למעלה