../images/Emo214.gif התשובות שלי, כמה מפתיע ../images/Emo3.gif
איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?
ממ תכלס את כל סוגי הרוק כמעט, וגם קצת היפהופ וטראקים,ממ די הכל.אימוקור,הארדקור, סקרימו, רוק אלט. בעיקר. מי האמנים האהובים עליך?
FATA, ברינג מי, סילברסטיין, דה יוזד, בלאק דאליה, מיוז MCR וגרין דיי למרות שלא שמעתי אותם יובלות... יש עוד ממש המון אבל בזמן האחרון [שזה איזה שנה חח] אני די חורשת על הנ"ל. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?
bring me the horizon
די הם פשוט מלכים.
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?
מממ.. לקנות כרטיס טיסה לחו"ל, לקנות כרטיס כניסה להופעה שלהם ולהיות בה. מספיק נועז? חח כמה היית מוכן לשלם?
תלוי. נגיד בשביל לראות את מיוז אני אהיה מוכנה לשלם יותר מלמשל את לאמב אוף גאד. אבל בסביבות ה350 שקל, את ה400 אני בטוח לא אעבור. יש לך פוסטרים?
כה, אחד גדול של HIM
וכל מיני קטנים מראש 1 של גרין דיי,MCR,סיסטם וכו. במה אתה מקשיב למזויקה?
במחשב ובאמפי, כי המערכת המטומטמת כבר מתה ממזמן. יש לך אמפי?
כה איזה?
4 יש לך אייפוד?
לא. אייפוד חלום חיי. יש לך תקיות מוזיקה במחשב?
כה.. אני הכי מסודרת בקטעים האלה. כמה?
45 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?
ג'יגה, אבל בגלל שהוא כזה אידיוט אני יכולה להכניס רק בסביבות ה100 שירים [ויש לי מקום ל250 בערך] כמה תפוס?
עכשיו יש לי 111 שירים. האם מספיק לכם?
בואו ננהל דיון פלצני על האמפי. גאד. לכמה הייתם משנים?
ג'יגה זה מספיק לי. ברור שאם יביאו לי אמפי עם 7 ג'יגה אני אשמח, אבל תכלס זה די מיותר. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?
לא. איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?
פעם הייתי ממש עוקבת. עכשיו כבר לא...עצלנית מדי. גם זה כיף להיות מופתע לפעמים ולא לדעת בדיוק את התאריך והשעה שיוצא קליפ חדש ולשבת מול הטלוויזיה כל היום ולחכות לראות אותו אומשו. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?
בטח! יש לך כשרונות?
לא במיוחד.. איזה? אתה אוהב לשיר?
כולנו... אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?
אמ אני אף פעם לא שרה ברצינות ככה שלא אכפת לי. אתה שר מול קהל?
לא >_> למרות שביסודי הייתי במקהלת בצפר חחחחחחחחחחח אתה מזייף?
חופשי... היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?|סוכירה| חחחח רציתי ללכת פעם לשיעורי פיתוח קול ואז ללכת להבחן בכוכב נולד חחחחחחחחחחחחחחחחחח... הרצון הזה עבר
איזה קול יש לך?
זוועתי ברמות? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?
שרה רגיל, רק חבל שכשנדבק לי שיר של jfac קצת בלתי אפשרי לשיר אותו. אחחחחחחחחחחחחחח. כבר אמרתי שאני אוהבת שאלונים?